Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 59 882
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Искаме снимки, искаме снимки!!

# 751
Я, ама много странно защо никой от срещата не се е включил с коментар!
Аз оставих момичетата да разглеждат Шисейдо.Чакам и аз отзиви.Тестери до колкото разбрах не давали, но може и после да са размислили Wink
Емел, виждам че си тук.Сподели моля те за грима!
Иих, ама сте и вие!Никой нищо не казва.
Добре, аз започвам първа.Много се радвам, че се запознахме, много хубаво си изкарах.Искам пааак Hug

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 00:29 от карамелена

# 752
срещата беше супер  Hug всички ягодки са много готини и красиви  Heart Eyes
радвам се,4е се запознахме   bouquet хехех даже се оказа,4е с някой се познавама от преди години Laughing  Wink
 карамелена  мерси   bouquet ти си знаеш за какво  Wink
чакам фотото от Ре  Flutter

# 753
  • София
Споделям! Аз останах в магазинчето на Шисейдо, за да ми направят почистваща процедура, маска и грим. Много съм доволна от факта, че успях да тествам продуктите, нанесени от ръцете на специалист. Момичето ми направи дори и масаж на ръцете. Днес кожата ми е мека и приятна. Радващо е също така, че мнението и за моята кожа като тип съвпада с моето усещане за суха кожа.
Гримът не е беше нещо кой знай колко особено, може би защото съм имала по-големи очаквания. Момичетата постоянно коментираха, че съм станала като кукла и като ми поднесоха огледалото констатирах, че нищо не се е променило - аз такава си бях. Мога да кажа, че нямат ФДТ с минимизиращ порите ефект. За тази цел използват изглаждаща база за грим, но аз не останах очарована. ФДТ беше малко по-нежен от ФДТ на Нина Ричи, който си бях нанесла в комбинация с Авен. За сенките не смятам, че предлагат голямо разнообразие от цветове. Успях да си харесам само няколко нюанса на кафявото, но не ми харесаха комбинациите. Това, което бяха нанесли върху мен като грим, стоеше някак брашнено. Това, което наистина ми освежи лицето, беше неизползван до сега от мен нюанс на червило, което задължително ще купя.

А що се отнася до срещата, на мен ми беше изключително приятно. Направи ми впечатление, че момичетата са усмихнати и лъчезарни, самоуверени и уравновесени. Според мен не само писането в Ягодка и поддържането на красив външен вид е допринелно за това. Всяка от тях си има вътрешна красота и излъчване.
Тъй като познавам вече две сладуранки от темата, най ми беше любопитно да срещна Карамелената. Не знам защо си я представях на средна възраст, едричка. Бях изключително изненадана, като видях едно изключително приятно момиченце с ангелско личице, за което по-късно разбрах, че е майка на двама, единият от които на 10 г.
 Simple Smile

# 754
  • София
Срещатата беше страхотна, усещах всички Ягодки много близки въпреки че до сега не се бяхме виждали.

Не можех да сваля усмивката от лицето си, толкова приятно ми беше сред всички вас.  Heart Eyes Hug

# 755
  • София
Радвам се за вас момичета, че сте си изкарали добре на срещата..........остава само и някоя снимчица да пуснете  Wink  Hug

# 756
  • София
Радвам се за вас момичета, че сте си изкарали добре на срещата..........остава само и някоя снимчица да пуснете  Wink  Hug

Снимчици за съжаление не знам, кога ще пуснем. Аз си забравих фотото, но една съфорумка носеше и се щракнахме.
Дано се появи скоро и да ни ги прати.  Wink

# 757
  • София
А шисейдото къде го гледахте?

# 758
  • София
А шисейдото къде го гледахте?

В магазинът им на ул. Леге 3.

# 759
Задължително да пуснете снимки.Искам да гледаааааааааааам #Crazy #Crazy #Crazy

Аз да се оплача....моята задържана поръчка от 24 още я няма.Чакам,чакам-вече повече от 2 седмици.Предния път като я бяха задържали закъсня с 3 седмици.Ох,само да дойде другото няма значение и вече ще поръчвам по по малко...жалко за 5% отстъпка за 3 продукта,но нищо не мога да направя.Блазе ви,че си нямате разправии с митничари.Пу-пу да не ви е уроки Peace

# 760
Здравейте, мацки!

Много ми беше приятно да се запознаем и побъбрим вчера, надявам се и за в бъдеще да си намираме поводи за срещи!  bouquet

Ето и снимките от вчера!!! : 
http://picasaweb.google.bg/l.velikova/BGMammaBeautyArenaMarch8th2008

От вчерашното пазаруване мога да споделя, че за първи 2 нанасяния съм много доволна от околочния крем на Sans Soucis, който си взех от Арената.
След малко ще се наплескам и с кристалите на Alfapartf, ама това май ще е коментар за друга тема. newsm10

Целувки от мен за всички! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 13:57 от lili-lo

# 761
Момичета, много сте хубави всички  Heart Eyes

# 762
  • София
Само мен ме няма на снимките. Sad

# 763
всички сте големи симпатяги! само не е ясно коя-коя е Simple Smile

# 764
  • София
Аз си поръчах този комплект, до сега не го бях виждала.
http://us.strawberrynet.com/800/sproductDetail.aspx?ProdId=62188&goChar=L

Общи условия

Активация на акаунт