Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 59 902
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 1 215
Мъд значи кал.  Wink И аз се чудя дали е хубаво. Да не е просто обикновена маска с хума ?  Thinking

# 1 216
момичета, ще ми препоръчате ли хубав мъжки парфюм Laughing нещо леко от сорта на ди Жио на Армани Blush

и

Дори Питонът в момента е на страхотна цена.  Peace

# 1 217
  • София
Дайте идея за кремче с много висок фактор просто се чудя какво да взема  newsm78

dolores, аз ползвам кремчето Bioderma SPF 50, страшно съм доволна.  Peace

Мъд значи кал.  Wink И аз се чудя дали е хубаво. Да не е просто обикновена маска с хума ?  Thinking

Mirena80, отзивите за мъда, които прочетох са повече от страхотни, но след 2 седмици ще мога да споделя и мои коментари.  Peace

# 1 218
  • София
http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=100022403001

66 коментара! Една от мацките дори сравнява продукта с маска на Шисейдо.
Моята кална маска е много икономична. Количество от около 200 гр. е достатъчно за 1 г., ако се използва само за лице.

# 1 219
  • София
Само на мен ли коментарите в Саса ми излизат на китайски ?  smile3511

# 1 220

Joy и аз днес почетох малко йероглифи.
 Горе в десния ъгъл има знакче ENG i превключваш езика.

# 1 221
Иля,това не те ли подсеща за нещо забавно  newsm48 Joy #Silly

# 1 222
  • София
Кажи кой коментар точно да ти преведа. Mr. Green

Например:

推荐!
非常棒的清洁面膜,刚开始用会有一点痛,时间不要太长,用完毛孔都非常的干净,脸整个感觉都清透了,而且对痘痘也很有抑制作用,强力推荐给油皮的MM,真的是离不开它了,太喜欢了!
Jenny, Qingdao, 2008-01-26

Recommended!
Great cleansing mask, beginning with a little pain, time not too long, spent the pores are very clean, the whole feel Qingshu face, but also for acne also very inhibited strongly recommend to the oil Paper MM, it is really essential, is too fond!

# 1 223
  • София

И при мен излиза на китайски с изключение на последният коментар Rolling Eyes Хареса ми тази маска и аз ще си я поръчам най-вероятно, отдавна си търсех такава.

Емел, мерси за превода , при теб и на двата езика ли излиза  Crazy?

# 1 224
  • София

Joy и аз днес почетох малко йероглифи.
 Горе в десния ъгъл има знакче ENG i превключваш езика.

Ухх Vi4ito ти ми се смееш( ясно ми е, колко глупаво прозвуча  hahaha), ама не става и да превключвам пак нищо.  Confused

Офффф значи ми е нещо от компа, сигурно трябва да се инсталира нещо.  Crossing Arms
А пък странно тогава защо тук- там имам по някой английски коментар.  Crazy

# 1 225
  • София
Излиза ми на китайски, но имам под ръка преводач. Е, не му е така добър английският, но се разбира ...

# 1 226
Цитат
Ухх Vi4ito ти ми се смееш( ясно ми е, колко глупаво прозвуча  ), ама не става и да превключвам пак нищо. 

Не , мила наистина сутринта при мен целият сайт беше в йероглифи, явно бех превключила езика.
Но си мился, че някой коментари са си писани така и не се виждат наистина. Whistling

# 1 227
  • София
Фор ю:

http://www.google.com/translate_t

запознайте се с моя преводач.

И не ви ли се струва, че маската в Ягодка е много евтина, т.е. прекалено евтина. какъв ли може да и е проблемът на калта, освен липсата на опаковка? newsm78

# 1 228
  • София
Иля,това не те ли подсеща за нещо забавно  newsm48 Joy #Silly

Ооооо как, любимата кал....море... слънце....мммм искам вече да е лятоооо. Ето ни двечките на плажа.  sun sun

# 1 229
аааааааааааааа,ще се сетиш тиии, има ли MUD   smile3508  grinning039 sun pliok

Общи условия

Активация на акаунт