Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на контракциите по време на бременност?
Какви са причините за кървене по време на бременност?
Какви са препоръките за приемане на магнезий по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на контракциите по време на бременност?
Контракциите по време на бременност могат да се проявят като втвърдяване на корема, издуване в определени области и дърпащи усещания. Те могат да бъдат безболезнени, но създават неприятно напрежение. Ако се усетят повече от 5-6 пъти на ден, е препоръчително да се консултирате с лекар. Симптомите на контракции по време на бременност включват усещане за стягане в корема, болки, подобни на менструални, и усещане за тежест. Ако контракциите станат чести и болезнени, важно е да се консултирате с лекар за професионална оценка и съвети.
-
Какви са причините за кървене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за приемане на магнезий по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени с контракции?
-
Имате ли предложения за място за среща на 22.03?
[color=redКотката Марта ][/color] благодаря добре че ме успокои че е роля но пак е грозно аз ако съм няма да го изчакам да ми приказва тоя ми си излизам.Какво ли не измислят за да пари да унизяваш така хора не е от най готиния начин да накараш народа да те гледа но нищо вече не ме учудва хората масово изпростяват
.Момичета мерете сутрин на гладно това е реалното ви тегло иначе после може да покаже 1...2 кила отгоре а ако си и с дрехи и се шашкаш какво става
.
)

Те ми помагат с някоя полезна информация, но и по вас да си сверя часовника
проблема е, че имам нещо като полусфера там, където преди беше съвсем плоско и нито едни от дънките ми не ми стават! въобще не мога да се напъхам. а пък дънките специално за бременни са навсякъде само в големи размери. как да е .. намерих един чифт, който що годе ми става, а мойте останалите.. срам не срам ходя разкопчана и гледам да го прикрия с по-дълги блузи. просто ми се виждо безсмислено да си купувам нормални дънки или панталони по-голям размер.
Чакам с нетърпение лятото, когато живот и здраве ще мога да се мандахерцам само по роклета и чехли...
; надявам се и аз да се обединим около място за среща, което е удобно за всички(откак съм в болничен, нямам никаква идея кой ден от седмицата и коя дата е