Какъв Roll-on използвате?

• 29 782
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
И аз Виши-зелена капачка

# 151
  • Countryside
Вчера си купих рол - она на Виши със зелената капачка! В две аптеки цената имаше разлика от лев и петнайсет  #Crazy
Подуших и двата. Миришат някво никво  Thinking . Днес е студено и няма как да разбера дали ще съм доволна  Joy
Явно наистина има разлика в партидите, моя си мирише на свежо  ooooh! Надявам се да си доволна, че аз лично толкова го хвалих и сега ако не ти хареса  Blush

# 152
Вчера си купих рол - она на Виши със зелената капачка! В две аптеки цената имаше разлика от лев и петнайсет  #Crazy
Подуших и двата. Миришат някво никво  Thinking . Днес е студено и няма как да разбера дали ще съм доволна  Joy
Явно наистина има разлика в партидите, моя си мирише на свежо  ooooh! Надявам се да си доволна, че аз лично толкова го хвалих и сега ако не ти хареса  Blush

Е, ако не ми хареса няма да те линучвам публично, я  Mr. Green
Надявам се да съм доволна!  Peace

# 153
Ползвам  от години Dove със зелената капачка.Ползвам го и зиме и лете.Направо е страхотен.Не признавам никакви други.

# 154
A aз мини стик-а на  rexona

# 155
Камамбер, засега съм доволна от Вишито!  Peace
Но като се има предвид какви жеги предстоят..... тепърва ще търпи тестване и изпитания ролката!  Crazy
  bouquet

# 156
На Адидас ....зелената капачка,много съм доволна!

# 157
  • Countryside
Камамбер, засега съм доволна от Вишито!  Peace
Но като се има предвид какви жеги предстоят..... тепърва ще търпи тестване и изпитания ролката!  Crazy
  bouquet
Има и кремче на Виши със 7-дневна ефективност, нанася се по схема. В най-големите жеги то ме спасяваше. За кратко ползвах и Одорекс, но имах кофти сърбеж и парене от него и го спрях.

# 158
Стик на Виши и при нужда Одорекс.

# 159
Рол-он на Рексона  Peace

# 160
Ако всичко на Виши е като ролона им... ще ги ползвам цял живот, мноооого доволна съм! Heart Eyes

# 161
# 162
  • 1st floor
Виши, зелената капачка Heart Eyes

# 163
  • Пловдив
Лейди Спийд Стик-изобщо не съм доволна,от него още повече се изпотявам.

# 164
  • Провинция
Ползвам на AVON,от серията ACTIVE-всичките са добри.

Общи условия

Активация на акаунт