Какъв Roll-on използвате?

• 29 763
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Виши,Дав

# 211
И аз взех Виши зелена капачка. Ще пиша по-нататък как действа при мен.

# 212
  • Countryside
И аз взех Виши зелена капачка. Ще пиша по-нататък как действа при мен.
Откъде го изкопа? Има ли нов внос? В няколко аптеки ми казаха, че нямало внос и може би ще има ама кога божа работа. Ако има да си взема, сега ползвам един на SVR, върши работа, но е без аромат, липсва ми свежия аромат на Виши  Tired

# 213
Vichy с червената капачка  Peace
newsm10И аз последния път реших да го пробвам мъжкия и много ми хареса!Преди него доста се разочаровах от стика.

# 214
  • София
DOVE - "гъбата"- кремообразен е и за мен е най- добрия избор Peace

# 215
много ви миля да споделите, откъде си го взимате Виши със зелената капачка - те изчезнаха!

# 216
най-доброто за мен е адидас ролка с оранжева капачка,много е траен и много хубаво мирише,а в комбинация със спрея е още по-добре,цял ден го усещам независимо от парфюма Simple Smile

# 217
Ползвам Нивея...На мен лично ми е ок, но не се потя много.

# 218
  • София
Аз използвам Balea.

# 219
  • София
От известно време ползвам бледозеления Gosh - много нежен аромат /сякаш на здравец ми напомня/.

# 220
Клоран с оранжевата капачка.

# 221
На Gosh,а от скоро и на Bettina Barty

# 222
Момичета моля да споделите - Виши със зелена капачка действа ли ви ефикасно в горещините? Аз го ползвам от няколко години, но в последно време ми се струва, че нещо не е същият. Мисля си дали пак не е от партидата, както преди време с/без аромат.  Това последното явно беше само за партиди по нашите аптеки, защото по същото време си го купувах, когато пътувах извън бг и си беше с аромат.

# 223
  • Бургас
Момичета моля да споделите - Виши със зелена капачка действа ли ви ефикасно в горещините? Аз го ползвам от няколко години, но в последно време ми се струва, че нещо не е същият. Мисля си дали пак не е от партидата, както преди време с/без аромат.  Това последното явно беше само за партиди по нашите аптеки, защото по същото време си го купувах, когато пътувах извън бг и си беше с аромат.
При мен все още действа. По въпроса за аромата открих, че на гърба си пише съдържа ли парфюм или не.

# 224

Искам и аз да попитам за това стикче (виждам, че много от вас го ползват) - бяло ли е или прозрачно?

Общи условия

Активация на акаунт