Бузките на ЮЛЧЕТО едреят, юлски мами радват се и пеят.

• 15 116
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
здравейте,аз днес за малко да прописна да се запиша,ама в нас е такава лудница.всички са си вкъщи и само мъже,като броим и кучето и котката (и те мъжки),аз съм аутсайдер,и аз след всички тичам

Ели,АБ се дава най малко 5 дни,за да не придобие резистентност,т.е. да може и следващ път като се наложи  да подейства.
успех и се оправяйте бързо

аз бягам че нещо се троши в детската....

# 76
Синеоче, мерси, мила за съчувствието  Hug Както и на всички - разбира се  Heart Eyes
Ние днес бяхме в парка "Заимов", така ни надуха, но не ни се стоеше у дома.
Ели, аз не давам често АБ, но по-принцим знам 5-7 дни. Даже и да няма симптоми. Гушки на Юлчето  Hug
мама Дани, успех в работата  Peace
Ей, ако знаете как искам и аз нови дрешки, днес това си говорих със сестра ми. Само да стане време и аз да се върна в офиса и скачам по магазините  Mr. Green
Арлина, аз снощи си изчетох Дюкан-чо, но нещо се омотах  newsm78 Ще ти драсна едно лично ( ако можеш да помогнеш)  Praynig Другата седмица, към края се мятам в диети.
По-късно ще драсна пак, че нещо се омотах  Mr. Green

# 77
# 78
Сега,да обясня...че обикновено се почват едни критики...Страшно много се ядасох преди едно известно време на една мама,която беше писала:"СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА!"
разбира се,цитирам я по памет,и не помня точно в каква тема беше.

Никой не може да промени факта,че сме българи!И вместо да се червим когато ни питат какви сме,трябва с гордост да се отговаря на този въпрос.Ами родители сме,какъв пример ще дадем на децата си,като казаваме нещо от сорта:"Мразя България,защо не съм роден(а) в друга държава" и т.н.Трябва да сме позитивни и тази положителна енергия да предаваме на децата ни.За да растат с любов към родината.Знаете ли,имам братовчед,който е наполовина германче.Когато беше на 5г,в Берлин го бяха записали на нещо като предучилищна група.Първото им занятие знаете ли какво е било? аз никога не бих го забравила: "На първо място съм АЗ,после е Германия и после всичко останало!"Е питам ви аз,защо в Германия учат децата на такива неща,сигурно са по-ограничени от нас и за това го правят.
Ох,не знам дали ме разбирате напълно какво искам да кажа.Знам само че моите деца ходят с шапки Бяло-Зелено-Червено, на входа на къщата си имаме закачено голямо знаме  и големия от 4г. знае АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ! Щом проговори малкия и него ще науча.
Аз приемам факта че съм Българка,обичам България,и уча  на същата обич и своите деца.

Браво на всички които стигнаха до тук!

# 79
  202uu Nellyyy

Присъединявам се! Peace

Днес незнам децата какво учат в училище,но преди и по музика пеехме песни и  стихотворения учехме на такава тематика,сега нищо,то кой ли и ще седне да ми каже:  О шипка,или аз съм българче,сега им дай компютри и други "съвремении"!(Това по повод една родителска среща на която казват на моя съседка че децата им в час си правят свирки,с извинение,и се снимат с телефоните,в 8 клас Shocked)
А едно време се редяхме в строй ей, и правехме гимнастика ,сега няма нито ред, нито възпиание,то е голяма, тема обширна,нито уважение ,нито нищо,пък камоли някой да ти почита 3 март! #Crazy

Дано се променят нещата за нашите деца и да ги научим най вече ние да не ги е срам да са БЪЛГАРИ!

ЧеститтретиМарт

bg bg bg

Ох голяма трагедия с тоз влак Close

Отивам да сложа знамето! Flutter

Попова къде изчезнахте с Емка без да се обадите! Crossing ArmsТам ще имат ли нет Синеочка?

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 09:32 от Eli83

# 80
ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ НА ВСИЧКИ!

Амери:наи добре си вземи книжката,има я във всяка книжарница и карай по нея:

Аз не я спазвам съвсем стрикно,защото още кърмя.Има по-олекотен вариант за кърмачки и бременни.Например: ям по-високо маслено мляко и сирене/и да си призная си пийвам понякога и винце,а алкохола е абсолютно забранен Embarassed/Но въпреки всичко резултата за сега е повече от това,което очаквах.
Ако имаш въпросчета и мога да помогна,давай на лични и успех! Wink Hug

# 81
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ, БЪЛГАРИ  Hug
Арлина, купих я книгата   Mr. Green - подарък ми е за 14 февруари. Сега и кантарче ще си взема и право напред.
Хубав ден мацки   bouquet

# 82
  • España (Плевен)
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички БЪЛГАРИ !!!   bg

# 83
ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ!!!
Сложих знамето на терасата, Гергана има малко знаме с дръжка - върви, развява го и крещи УРАААА!
 bg bg bg bg bg

Прекарахме страхотно през почивните дни - имахме мноооого гости - и малки и големи. Вижте малките сладурковци:

# 84
  • somewhere over the rainbow
Честит празник, момичета! bg

Нели, подкрепям те напълно! Hug И аз обичам България и се гордея, че съм българка! Heart Eyes

Дани, настанихте ли се в Софето? Успешен първи работен ден утре Hug

Ели, аз антибиотик давам /и пия/ възможно най-малко. Нормализира ли се състоянието, край Naughty  И два пъти да е Stop  Но за щастие мнооого рядко прибягваме към АБ /ако нищо друго не помага/.

Тиция, съжалявам за детето на познатото ти семейство Tired  Все млади хора, деца направо Rolling Eyes Мир на праха им и кураж на семействата им! Flowers Rose

Бай, бай , и на Нан весел младоженски уикенд Party
Уфф. много весел, няма що Confused  В събота така яко се скарахме argue, че чак се чудих днес след наряда дали ще се прибере вкъщи. Е, прибра се, къде ще ходи Whistling Още си говорим на "въпреки", но може би докато си легнем Mr. Green
Сега с Дая са на разходка, изпратих ги на пазар, за да се порадвам на преинсталирания и почистен комп на спокоствие Whistling
После чакаме гости.
Хубава вечер! Hug

# 85
Една  снимка от днешната ни разходка

Дано ви зареди с топло настроение  Grinning Киа много се кефи боса  Mr. Green
Наздраве за днешния празник  Hug

# 86
 bg Честит празник, момичета! bg
Тиция, приеми моите съболезнования за познатите ти. Нямам думи просто. Голяма трагедия  Sad Едното от момченцата вчера е щял да се жени.......  Flowers Rose Flowers Rose
nellyyy202uu
Eli83-за съжаление младите не са виновни. Образователната ни система е голяма боза.Това ще го потвърдят и другите момичета, които имат дечица в училище. Tired Говорила съм с приятелки педагози и те са много разочаровани от колегите си. Всеки гледа да си изпее урока и да си вземе парите и не го интересува дали децата са го научили. За да се научи младежта да уважава и почита празниците, на първо място не отричам е семейството, но и училището оказва много голяма роля. А за свирките и снимките.... леле та те правят секс по коридорите  ooooh!Свеки работи в едно училище, уж елитно, а такива ужасии говори, какво правят....
За Попова съм сигурна, че другата седмица ще ни навести. Wink Сега се радва на мама и тате, а и сигурно оправя багажа. Ще я чакаме
Никой не ми каза, за колко време децата ви свикнаха на яслата  Sad / да не се разплакват там /

# 87
Етко, мойта дребса още мрънка сутрин - от месец ходи на ясла  Mr. Green
Божеееее, гледате ли Мюзик айдъла, малкия манго направо ни разби с Марая Кери  Twisted Evil

# 88
Привет момичета. Честит празник bg
Ние се нанесохме. Леле какво чистене му дръпнахме, после подреждане на багажа и сега си пуснах едно душче и да ви проверя  Laughing

Утре сутринта отиваме на работа, но ще е до към 1:30 сигурно. Да посвикнат тати и Криси а по нататък може и по цял ден.  Wink

Друго друго ново няма при нас.  Rolling Eyes

Чакаме вести от Попова.

А за огромната трагедия нямам думи просто дори си налагам да не мисля за това огромно нещастие. Мир на праха на всички ..... Flowers Rose

Амери голям хит този манго  Joy Joy Joy Смяхме се от сърце.

ХАйде бягам да се обличам, че съм още по халат   Sunglasses

# 89
Мама Дани -желая ти успешен първи работен ден утре  Hug
Айдълите ги гледаме семейно като комедии. Голям смях пада с някой. Тия хора не се ли чуват как пеят Shocked Аз пея много правилно, но не съм се наредила да се излагам като тях. Форматът ми не е Мюзик айдълски smile3534 Пък и Фънки ще ме прати да посваля още 5-6 килца  hahaha Не мога да флиртувам и с Есилчето  33uu /както днешните/ Виж бат Вили може би ще го впечатля  Joy Joy Joy-за да не гледа само наляво  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 22:09 от eti_31

Общи условия

Активация на акаунт