Мартенички Баба Марта вече е оплела, за БУРГАС през горска пътечка е поела - 46

• 14 451
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
  • у дома
Верно Ji, не съм писала толкоз, пък да взема и виртуално да почерпя, `щото имам повод - остарях с една година. Ама пусто, кат не знам как да пльосна една биричка и едни картофки  Laughing

# 106
УстатА , ама ти верно не си се появявала скоро  newsm78
от миналата Коледа и на живо май не съм те виждала  Laughing
Хайде ЧЕСТИТО и да знаеш, никога не е късно да научиш номера с почерпката  Wink

# 107
Устата ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ!
Брей Жи и мен ме провокира и аз да се включа! И аз отдавна не съм се включвала. Ами какво да направя като нямам с какво. Зъбче си нямаме, крачки още не правим, аааа забравих преди няколко дни направихме 5 месеца ама не успях да ви почерпя. Извинете за което. Но пък понякога когато имам с какво да се включа в някоя тема ми е приятно да си бъбрим и на предната срещичка ми беше също много приятно с вас и затова ще продължавам да влизам тук дори и с един "запис".  Peace

# 108
Верно Ji, не съм писала толкоз, пък да взема и виртуално да почерпя, `щото имам повод - остарях с една година. Ама пусто, кат не знам как да пльосна една биричка и едни картофки  Laughing
Като не можеш виртуално знаеш какъв е реда-реално. Mr. Green
 Айде честито!Много щастие ти желая!!!!  bouquet

# 109
Край на втори рунд!!! Чета Ви от време на време, но започвам да се дразня на разни скучаещи екземпляри, които само се заяждат с хората, вие нямате ли си работа че само търсите на хората недостатъци, кой какво пуснал и кой какво казал. За какво е форума тогава?

# 110
Край на втори рунд!!! Чета Ви от време на време, но започвам да се дразня на разни скучаещи екземпляри, които само се заяждат с хората, вие нямате ли си работа че само търсите на хората недостатъци, кой какво пуснал и кой какво казал. За какво е форума тогава?
Я си трай пък ти...
Чел/а бил/а от време на време...

# 111
Мегата, аз съм си казала с какво. и не виждам от какъв зор някой си е решил, че може да играе ролята на разпоредител и да казва на останалите какво да пишат - дали да си честитят Коледа, дали да споделят нещо, което ги вълнува. било то толкова прозаично като пробиването на първо зъбче или прохождането на детето му. колкото до това, какво може да се пише в отчетни, моето лично мнение е, че може да се пише абсолютно за всичко. то иначе като погледнеш за всичко си има подфоруми, но тук всичко е на куп. и по-бързо можеш да получиш информация според мен.
а аз теми, които не са ми интересни просто не ги следя и не занимавам всички с това , че са ми скучни и че видите ли, ще ви лиша от моята извисена компания и няма да пиша.фръц. който иска да пише, който иска - не.

# 112
  • На морето!
Еее, големи полемики, голямо нещо!Ако искате можем да си направим списък с позволените и забранени неща- например- когато си купим нещо ново имаме право да споменем, но нямаме право да честитим.Можем да си говорим какво е времето, но за да не досаждаме трябва да пропускаме разни незначителни неща като първо зъбче и първо крачки...И кафета не можем да пускаме, и рожденни дни не можем да честитим, и "запис" е тъпо да пишем- общо взето трябва да влизаме и да чакаме Джи да ни поразвесели, като имаме право на отговор не повече от 3 реда  PeaceТака темата ще бъде интересна, стегната и приятна.Който е "за " моля нищо да не пише, за де не спамим. Peace

# 113
  • България
Ей, такива анонимни са ми любимите . Защо не си влезеш с името? Ама наистина стана интересно, по-често трябва да се караме  Mr. Green

# 114
  • България
Не знам, дали мога да се изкажа, защото само чета и пиша, когато мога да съм полезна, но по-принцип, мисля, че трябва по-толератни да бъдем. Зъбче, колко крачки се правят, колко месеца навършват децата ни /докато са бебета/ и т.н. са неща, които вълнуват всяка майка / с някои изключения/.  Нормално е да ги споделиш с другите майки и който иска да се радва, заедно с теб /лицемерно или не-мисля, никой не може да каже/. А, ако не ти харесва и ти е скучно,  трябва с по-констурктивна критика и най-вече, без обиди.
Peace Според мен всеки е свободен да сподели това което го вълнува - дали ще е първо зъбче , първи крачки , месечинка, нови дрешки , нова прическа , рожден ден на мъжа и т.н Всеки го вълнуват различни неща и модератора е този, който може да го забрани  Peace
Честит рожден ден УстатА      bouquet

# 115
... общо взето трябва да влизаме и да чакаме Джи да ни поразвесели, като имаме право на отговор не повече от 3 реда  Peace
Много са три,  ред и половина, максимум. Peace

# 116
... общо взето трябва да влизаме и да чакаме Джи да ни поразвесели, като имаме право на отговор не повече от 3 реда  Peace
Много са три,  ред и половина, максимум. Peace
и иначе какво?

# 117
  • Burgas, Bulgaria
ми аз съм тъпа и упорита и искам да се хваля та- имам синузит май  newsm78 утре съм на снимка и ще откача много ме боли окото.Споделете моля някой бабин илач или квото и да е ама само спрете  ooooh!
ако трябва тия кат мене да си ходят от дето са дошли. Mr. Green

# 118
  • По света и У нас
С риск може би да подосаждам малко  Mr. Green

От Бургаската Благотворителна Тема организираме
Великденски   easterБлаготворителен  easter Базар  easter,
под шапката на Движение на Българските Майки

и изпитваме остра нужда от Майстори   Heart Eyes
Ако случайно има сред вас неизявил се  Grinning /или изявил се вече талант Grinning/ с желание да прави красоти на тема Цветница, Великден или въобще каквото го вълнува .... е ДОБРЕ ДОШЪЛ  Hug
В случай, че желаете да се включите, хвърлете един поглед ето тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271816.0

# 119
mama21 за синузит затоплена морска сол в тензух слагаш и си го държиш това на челото, между веждите най-вече.

Общи условия

Активация на акаунт