Мартенички Баба Марта вече е оплела, за БУРГАС през горска пътечка е поела - 46

• 14 446
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Добре де ама тук повечето имат вече деца. Някой по две и три. Моите са бебе и тинейджър. Е, вярно, че за бебето съм утъпкала пътеката, ама какво лошо има човек да прочете за чуждите бебета. На мен ми е интересно и за големите ви деца да прочета нещо. Кой какво казал, какво направил, в градина, в училище, какво значение има. Дори и да видя, че не само мойто е "диваче". Вие почнахте да се дразните с по-младите, не забравяйте че миналата година обединха две теми, където пишехме все бургазлийки: едните бременни, а другите вече не. Е, тогава ви беше приятно и настоятелно поканихте всички и казвахте, че можем да получим съвети от вече по-опитните като вас. Ама май ви омръзна. Ами четете между редовете тогава. Кажете нещо интересно - то вероятно и нас ще вънува. А пък отчетните по месеци, ми какво да кажа: там софиянки на всяка страница си уговарят в кой мол да се срещнат или в коя градинка, кой доктор са посетили и всичко което мен там не ме вълнува. Тук създадох приятелства, други ги познавам от преди това, а пък тези които не познавам ще ми е приятно да видя.

Ама айде кажете тема за разговор. Кажете какво правят големите ви деца. Моето виси пред телевизора, играе на компютъра и вече не знам как да се справя с проблема. Ми то това не е нормално... Искам скейтборд, искам ролери, исакм топка, колата ми е като хранилище  ooooh! и какво ... разхождам си ги и освен да пусна Ивчо на тях. Вчера видя на племенника ми подаръка и поиска и такъв. Ами самолет кога ще поиска дали имате идея, че да се подготвя.  Joy

# 136
В последните няколко теми почти не съм се включвала, но вече наистина се оливате Confused
Забелязвам, че доста хора, пишещи тук, някои даже от прекалено дълго време, са пропуснали преди това поне да хвърлят едно око на правилата на форума (за подробно четене не си и мечтая). Както в другата тема Татти се опита да ви обясни, а и тук доста момичета ви го казват по един или друг начин, за всяко нещо си има място. Не случайно са измислени десетки отчетни подфоруми, теми и темички.
И защо си мислите, че е работа на модераторите да се правят на пъдари и да ни чистят темата. Не ви ли е малко неудобно вече? Аз поне не мисля, че сме в детската градина, а и пубертета би трябвало да са минали повечето.

Постът ми не е насочен към никого конкретно.
Ако някой вземе, че се обиди, си е за негова сметка.
Не се чувствайте длъжни да ми отговаряте, просто се замислете малко.

И сега по темата. Какво стана с дискотеката, която се замисляше?
Нещо осмомартенско няма ли да си спретнем? То не че остана много време, но ако има желаещи, свиркайте. Може да не е точно на 8-ми, а на 7-ми примерно. Ако сме в камерен състав, все ще се намерят места.

ПП шушоната, защо пък тук трябва да си споделяме какво са направили децата ни? Моето е набор 2003 и тези неща си ги пиша в отчетната ни тема. Да, там сме само 4 майки от Бургас, повечето са от София. И какво от това? Да вземем и ние четирите да се прехвърлим ту, щото си се познаваме и да си обсъждаме нашите деца.
Сега не ме разбирай, че тук не трябва да си споменаваме децата. Но нека и това да не е основното, за което се говори.
Чудесно е, че си заформихте някаква групичка, че сте създали познанства и приятелства. Но наистина, има неща, за които най-подходящото място са скайп и ай си кю.
С най-добри чувства, не го приемай лично Peace

# 137
Joy
Предлагам темата вече да не е отчетна, а "скандална" по градове
Е, то отгава само Ji трябва да пише в нея.

# 138
           След целия тоя спор влязох да попрочета и в другите отчетни по градове. Ми не виждам никаква разлика в писанията от Бургаската. Пак се черпят, пак се поздравяват, пак за зъбчета и прохождане си говорят  Peace Единствената разлика е, че не се карат  Peace   
            А що се отнася до това на каква тема да се пише в тази тема без тя да се повтаря с някоя от десетките подфоруми теми и темички еми отчетната тогава е излишна.  Peace 

# 139

Нещо осмомартенско няма ли да си спретнем? То не че остана много време, но ако има желаещи, свиркайте. Може да не е точно на 8-ми, а на 7-ми примерно. Ако сме в камерен състав, все ще се намерят места.

Ами, за женския празник няма да стане, доклкото помня имаше анкета за 22 или 23 март. Щесе събираме за Първа пролет Peace

# 140
           След целия тоя спор влязох да попрочета и в другите отчетни по градове. Ми не виждам никаква разлика в писанията от Бургаската. Пак се черпят, пак се поздравяват, пак за зъбчета и прохождане си говорят  Peace Единствената разлика е, че не се карат  Peace   
            А що се отнася до това на каква тема да се пише в тази тема без тя да се повтаря с някоя от десетките подфоруми теми и темички еми отчетната тогава е излишнаPeace 

Именно!

# 141
            А що се отнася до това на каква тема да се пише в тази тема без тя да се повтаря с някоя от десетките подфоруми теми и темички еми отчетната тогава е излишна.  Peace 
Peace И аз мисля така. Поне в отчетната би трябвало да може да се пише за всичко. И най вече за това ,което става в Бургас. Не, че последното чисто Бургаско събитие беше широко коментирано тук.
А и повечето мами, които имат време да влизат тук са предимно такива, които си седят в къщи по майчинство. Нормално е да се коментират бебешки въпроси. На нас това ни е ежедневието.
 Айде ,работещите, вземете и разкажете какво интересно ви се случва през деня, че и на нас ни омръзва само дупета да бършем.

# 142

Ами, за женския празник няма да стане, доклкото помня имаше анкета за 22 или 23 март. Щесе събираме за Първа пролет Peace

По принцип резултатите от анкетата бяха около 50:50 дали да се събираме на 8ми или на 22ри Март. Аз не знам обаче някой да е подел инициатива за организация на 8ми  newsm78
Ако не се лъжа ах'не събираше агитка за 100патрона, ама не съм в течение

Иначе на 22 ри съм на линия  Peace

# 143
  • Бургас
Краси  Peace
В тази мисъл ми беше предния пост. Защото все пак някой се заядоха, че на техните деца са им изникнали зъбките, ходят, говорят и не ги вълнуват тези неща. Ама в крайна сметка или да започнат тема за разговор, която да вълнува и бършещите дупета или да прескачат постовете. Но трябва да бъдем толерантни един към друг. Естествено е това което харесва някой, друг да не го харесва, но не следва че трябва да правим война.  Peace
Мир, не ме разпъвайте, разбирам и едната и другата страна. Още повече че ми е трудно да свикна да съм от позицията на бършещите дупета, искам пак да ходя на работаааааааа  Sad

И на купона искам, и ще гладам да се откопча от бебо поне за час.

# 144
Шушонче мила не си чела хубаво явно, не съм казала че не ме интересуват тези неща, просто не мисля че трябва да ги изтъквам. Светът не се върти само около моето дете, както си мислят някои майки :>

# 145
  • На морето!
Айде стига вече.Няма смисъл от такива спорове- освен че правим сеира на разни анонимни гости, друго не вършим.Утре пак ще има кафета, цветя, честитки, а и пазете си силите за 8ми март, още отсега търся достатъчно дълъг и ярък чаршаф с цветя и сърчица, за да ви честитя празника. Mr. Green
Предлагам всеки да си пише това, което иска и съответно да чете това което му е интересно.Аз също не чета всичко- още като видя кой е писал постинга и ми е ясно дали ще ми е интересно или да го подминавам.За да ви улесня ще кажа, че като видите моя аватар трябва да ви светне лампичка "памперси, зъби, прохождане" Rolling Eyes , пък като порасне малко Симеон и като се върна от работа ще мина от другата страна и ще хокам младите майки, че само за бебета говорят  Mr. Green
За 22ри ще гледам да дойда, че на 8ми няма да мога да празнувам.Няма да има кой да ми гледа бебето, а и вече е твърде късно за каквато и да е организация. Confused

# 146
Тъй като на ах`не явно не й се пише в тази тема, ако има някаква организация за 8-ми, 15-ти или когато и да е, моля някой да ми драсне на лични.
Ако на някой пък му се излиза по женски за осми (може да не е точно да деня), пак съм насреща.
Ками, знам, че ти си организираш основните срещи, затова аз не съм поела някаква инициатива. На 22-ри ще си е масовата среща, което не пречи и сега да се съберем и да полеем празника Simple Smile

# 147
Краси  Peace
...... Още повече че ми е трудно да свикна да съм от позицията на бършещите дупета, искам пак да ходя на работаааааааа  Sad

Аз пък искам пак да бърша дупета Mr. Green   

......Аз също не чета всичко- още като видя кой е писал постинга и ми е ясно дали ще ми е интересно или да го подминавам.  Mr. Green .....

Мен четеш ли ме???   Mr. Green /Шегувам се  Embarassed не ми отговаряй и аз така правя  Peace

# 148
И мен ме запишете за 22 ри.
И аз съм от майките дето си седят в къщи от 2 седмици де, но все пак ми омръзна да се разправям с големия татко и да умирявам малкия разбойник. Взе да ми липсва работата.
Но въпреки всичко нямам време да чета нищо. Днес нали времето е лошо и съм се залепила за телевизора.

# 149
 Защо някои хора във всичко виждат заяждане.И как им хрумна, че ако искам да се заяждам ще е по този начин.
 Подценявате ме. Sunglasses
  Браво бе, Ками!Един да се сети!
  Ама така е, все пак трети март не е като третата, петата или ен-тата месечинка на някой. Sunglasses

Точно тези мои думи предизвикаха цялата врява тук.Поне всеки си каза какво не му харесва по същество.Една конструктивна критика не беше излишна.Дано поне има ефект.И "на който не му харесва да не чете" е много изтъркано..На мен ми харесва, и то много, да чета някои потребителки затова влизам, ама няма, много рядко пишат вече.Тя темата стана толкова наивна, че няма накъде повече.И след като изчета и последната от трите страници с картинки и честитки по повод петото зъбче или месечинка на бебето"х", далеч не ми идва да напиша само това в по-горния дух. Спирам вече да се обяснявам, писна ми!
 И кой се крие тук- Wild Child, а? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт