Мартенички Баба Марта вече е оплела, за БУРГАС през горска пътечка е поела - 46

• 14 431
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Абе хора...
Пламъка си цепна челото преди малко
Освен риванол нещо друго да слагам ли?

# 166
Аз пък ще си пиша когато и каквото си искам и картинки ще си слагам щото ме кефят  Grinning
Peace
Рени, как беше разходката днес? Мен пак ме прибраха скорострелно , изпочупих си краката от бързане ooooh!
Wish, дълбоко ли е? Ако е по-дълбоко, ходете да ви го лепнат, че да не остава белег.

# 167
  • България
Абе хора...
Пламъка си цепна челото преди малко

Hug
krasi , измръзнахме, защото много леко я бях облякла, краката и ръцете й бяха ледени. За пръв път слагах дъждобрана като заспа, иначе сме излизали къде къде в по-големи студове, ама днес подцених времето и не я облякох добре.

# 168
  • тъгата в мен

...Пламъка си цепна челото преди малко

Аз знам против синка(на ударено място)да се намаже с олио!Не остава никакъв белег и не става цицина!Инъче-лепене(ако е чак такава рана)

п.п.
Не бях влизала в темичката от преди празниците!Стана ми тъжно,че сте водили ча-а-а-ак такъв спор!Съжалих,че преди време съм се похвалила с нашия пети рожден ден!Не искам да вярвам ,обаче ,че от лицемерие да сте ми честитили!

# 169
  • България
Не искам да вярвам ,обаче ,че от лицемерие да сте ми честитили![/color]
Разбира се , че не  Hug

# 170

Искам само да кажа че ако с нещо дразня или показвам комплексарска същност моля кажете щото аз прогресивно затъпявам и няма кой да ме светне.На мъжа ми така му харесвам повече.

хахахаха, свежо

Сврачето, какво му е на спора? Според мен не си разбрала същността му Peace

Подкрепям за олиото, но на Уиш, май няма да и свърши работа.
Днес цял ден разполагам със себе си и си личи. Всеки втори пост е мой.
Wild Child, обмислям за/около 8ми Simple Smile

# 171
  • Burgas, Bulgaria
 wish немога мила да ти помогна нищо незнам

много ме боли главата-днесх ми потвърдиха синузита обостран челно в дясно.Много ми е гаднярско  Tired

# 172
Тедка, Недев се води най-добрия, но и избора е малък.
Ако става дума за консултация е ОК, но ако се налага оперативна намеса те съветвам да идете в София. Тук нямат добро оборудване за сериозни операции Peace

предполагам,че няма да се наложи операция... мисля,че е само нервен тик...но искам да чуя компетентна диагноза Rolling Eyes
благодаря и за адреса и телефона.... свързах се с Недев и утре ще отидем да прегледа Деби  bouquet

# 173
Здравейте момичета Hug
Трябва ми инфо за балните рокли,които ще са вървежни тази година по баловете.
Ако имате под ръка някое линкче ...имам предвид по известните модни къщи из града ...за да спестим една част от обикалянето. Grinning
Не видях Минон дали имат сайт newsm78

# 174
Дими ориентирай се към Варна, тук нищо няма да намериш

# 175
# 176
  • На морето!
Дими, аз също не мисля че в Бургас ще си харесаш нещо.По-добре търси във Варна или още по-добре в София.

# 177
И от Минон да бягаш надалече без да се обръщаш ...
По възможност с писъци!

# 178
Аз не мисля, че във Варна е много голям избора... newsm78
Поне съм с такива  4 годишни наблюдения докато учих там...
По-добре в София, Минон не! Там са някакъв ад, поне според мен. Другия вариант е по поръчка - в темата къде в Бургас писах за Вяра Станчева. Тя е много добър дизайнер. За баловете е доста заета ...ама нещата са и уникални. Даже разбрах, че сега имала и готови ушити неща Peace

# 179
Благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт