Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 3

• 46 833
  • 540
  •   1
Отговори
# 165
Някой може ли да ми обясни къде се намира магазин "Двата Щъркела"? ooooh!

# 166
Някой може ли да ми обясни къде се намира магазин "Двата Щъркела"? ooooh!

Козметика има в този под НДК - базар Пасажа - тръгваш по лявата алея и после на разклонението пак вляво, едно мааалко магазинче, пълно със съкровища!   Peace

# 167
lili-lo,благодаря много. Hug
Може ли да ми кажеш дали в магазина мога да намеря ролки и подходяща четка за изправяне. Praynig
А също и дали има козметика за коса?  bouquet

# 168
lili-lo,благодаря много. Hug
Може ли да ми кажеш дали в магазина мога да намеря ролки и подходяща четка за изправяне. Praynig
А също и дали има козметика за коса?  bouquet

За ролки не съм сигурна, има четки на Херкулес и Крикет, но на какво ще попаднеш не се знае... много им е малко пространството и зареждат по малко от всичко..  Cry кръгла или плоска искаш ти? скелет или с естествен косъм?
То само за коса има козметика там  Laughing

# 169
И аз честно казано не знам каква четка търся... Embarassed
Имам плоска,но много ми скубе косата и не ми помага много-много в изправянето. Naughty
А шампоани и маски предлагат ли?

# 170
няма за какво,аз тази преса вече 2 години не спирам да я хваля,ако ми плащаха за рекламата досега да съм си купила още една  Laughing

и аз, и аз!  Joy
най-великата преса на света!

Иля, още ли не си я пробвала?

И да продължаваме с рекламата - ах, тези кристали на Алфапарф, сташни са, Иля, мерси мерси мерси!  newsm10

Лили, още не съм  я пробвала, ще отида направо да си я купя.  Blush
Дано да я има още в магазинчето на НДК.

Иначе ще трябва да отида до Притоска, а нали някой скоро каза, че там я няма.  Crossing Arms

Много се радвам, че ти харесват кристалите.  Heart Eyes Hug

Ти си смела! Но няма да съжаляваш, сигурна съм  Hug
Кристалите, кристалите, ах! Между другото почнах да си пръскам косата с най-обикновена лайкова вода и съм много приятно изненадана от ефекта на омекотяване и заблестяване (е, не чак заслепително де)   Flutter

# 171
И аз честно казано не знам каква четка търся... Embarassed
Имам плоска,но много ми скубе косата и не ми помага много-много в изправянето. Naughty
А шампоани и маски предлагат ли?

Вземи си кръгла на Херкулес комбинарана - с естествен глигански косъм и пластмасови по-дълги бодли!!!
Аз съм много доволна от нея. Преди това ползвах една антистатична, скелет на Крикет и една дървена антистична на Ака Капа, н о сега събират прах! хихи

Има шампоани, маски,  бои и всякакви подобни  Mr. Green

# 172
Мерси. Hug
А какви марки са шампоаните? Whistling

# 173
Мерси. Hug
А какви марки са шампоаните? Whistling

Ох, в различните магазини има различни неща..
честно да ти кажа, в НДК не помня какво има  newsm78

# 174
  • на село
 Здравейте, момичета!Може ли да се възползвам от вашите съвети?Косата ми е нормална, боядисана.При всяко миене/2 пъти седмично/ я суша с  .Налага се да я подреждам с този уред, защото е чуплива/по-соро рошава даже/.Притеснявам се да не се изтощи от честото ползване на тази четка. Каква серия на "Керастас" ще ми препоръчате?И да ме насочите къде в Бургас мога да я намеря.

# 175
Момичета, помагайте, моля!

Привършвам продуктите от серията DERMO - CALM Bain Vital на Kerastase и се чудя какво да почна сега. Не искам да сменям марката - много съм доволна.
Дайте мнение за продуктите, които според вас ще са подходящи в този момент за косата ми. Предварително благодаря!    bouquet

Косата ми е къдрава и дълга - почти до кръста. Съответно е суха по краищата, в корените се омазнява само, ако не я измия навреме. Боядисвам я 1 път годишно с безамонячна боя в естествения и цвят - пускам я натурална  Wink Посещавам фризьор за изправяне - само по повод, и за подстригване на връхчетата.
В момента ползвам NUTRITIVE Oleo-Curl - без измиване, NUTRITIVE Aqua-Oleum и рядко - когато я изправям - NUTRITIVE Oleo-Relax.

Ще се радвам, ако ми препоръчате продукти.

bouquet
moga da ti prepora4am spec za tvoqta kosa framesi predlagat edin serum,spec napravem za kadrici,ne natovarva kosata i super dobre gi oformq.

# 176
  • София
Налага се да я подреждам с този уред, защото е чуплива/по-соро рошава даже/.Притеснявам се да не се изтощи от честото ползване на тази четка. Каква серия на "Керастас" ще ми препоръчате?И да ме насочите къде в Бургас мога да я намеря.

Монстерче, можеш да пробваш някоя от силно подхранващите серии на Керастаз - Nutirtive Bain Oleo-Relax или Kerastase Nutritive Bain Satin, която има няколко варианта за различни типове коса.
И двете серии подхранват страхотно.  Peace

# 177
  • на село
Иля, благодаря!   bouquet

# 178
  • София

Чакаме отзиви после !  Wink

А за Бургас не се сещам, къде има Керастаз, преди знаех, но развалиха този фризъорски салон.  Crossing Arms

# 179
  • на село
Надявам се да намеря, ще разпитам тук-там.Ако ударя на камък, ще викам за помощ софиянки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт