Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 3

• 46 672
  • 540
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте момичета,днес ми дойде Вита цимента,но не мога да прочета никъде как да го използвам по-точно newsm78
Бихте ли споделили Praynig

# 376
Здравейте момичета,днес ми дойде Вита цимента,но не мога да прочета никъде как да го използвам по-точно newsm78

За този ли става въпрос - http://www.strawberrynet.com/images/products/04360451104.jpg?
Измиваш с шампоана от серията Bain de Force, подсушаваш леко косата с кърпа и впръскваш. Оставяш за 3-5 мин. /аз съм оставяла и за повече/ и изплакваш. В салона където бях за първото нанасяне ми правиха и загряване, аз в къщи ползвах за тази цел топла кърпа, ефекта е същия.

# 377

За този ли става въпрос - http://www.strawberrynet.com/images/products/04360451104.jpg?
Измиваш с шампоана от серията Bain de Force, подсушаваш леко косата с кърпа и впръскваш. Оставяш за 3-5 мин. /аз съм оставяла и за повече/ и изплакваш. В салона където бях за първото нанасяне ми правиха и загряване, аз в къщи ползвах за тази цел топла кърпа, ефекта е същия.
Да,за това става въпрос,но такъв шампоан нямам.Само с този шампоан ли трябва аз ползваам на  Дюкрей newsm78

# 378
Цитат
Да,за това става въпрос,но такъв шампоан нямам.Само с този шампоан ли трябва аз ползваам на  Дюкрей newsm78

viktori , така ми казаха в салона, когато ползвах тази серия, а и аз самата се убедих, тъй като веднъж преди балсама бях ползвала матиращ шампоан вместо Bain de Force и не беше същото. Мисля, че шампоана подготвя косата за следващия продукт и в случая е задължителен. А серията е невероятна и според мен си струва да вземеш всичко необходимо, за да получиш максимален ефект от нея.

Тези ампулки, които си взела са уникални, но не се ползват всеки път, защото са много концентрирани. Аз слагах една такава веднъж в месеца. През останалото време си ползвай шампоана Bain de Force с балсама Ciment Anti Usure или маската Age Recharge  Peace

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 11:13 от *Mademoiselle*

# 379
Момичета,благодаря ви,че ви има Hug

# 380
Някой използвал ли е ? Thinking

# 381
Мелиса пробвай пак!!!

# 382
# 383
Аз не съм!!! Но ще чакам отзиви!!

# 384
Иля,*Mademoiselle*,мерси!След няколко дни ще пробвам ампулите и ще споделя резултата =)

# 385
  • София
Иля,*Mademoiselle*,мерси!След няколко дни ще пробвам ампулите и ще споделя резултата =)

Lexи, ще чакам отзиви.  Hug

# 386
ladies- от доста време следя темата и мнооого ме зарибихте с тази "циментена" серия на керастаз Hug..но тъй като не успях никъде да я намеря във Варна Cry си взех на лореал absolut repair шампоана с маската за коса. Надявам се да заздрави иначе сухата, тънката ми изрусена косичка Praynig Моля ви, кажете ми в комбинация с тази серия на лореал коя ампулка на керастаз ще е най-добре да си взема от златната рибка Rolling Eyes

# 387
ladies- от доста време следя темата и мнооого ме зарибихте с тази "циментена" серия на керастаз Hug..но тъй като не успях никъде да я намеря във Варна Cry си взех на лореал absolut repair шампоана с маската за коса. Надявам се да заздрави иначе сухата, тънката ми изрусена косичка Praynig Моля ви, кажете ми в комбинация с тази серия на лореал коя ампулка на керастаз ще е най-добре да си взема от златната рибка Rolling Eyes

aya79, към серията Absolut repair си има ампулка, това е Power Repair B:

http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=70&products_id=335

Ползвала съм я заедно с шампоан и маска Аbsolut repair и бях много доволна.
От Кerastase не знам какво можеш да си вземеш от ампулите за да съчетаеш. Ампулките с цимента се ползват заедно с останалите продукти от серията. Много добри са Aqua Oleum, подхранват страхотно, но нямам представа дали ще е добре да се съчетават с Аbsolut repair. Според мен за да има максимален ефект е по-добре продуктите да са от една серия, всяка си е специфична  Peace

# 388
Mademoiselle   bouquet  bouquet

# 389
И тук ще задам същия въпрос и моля за отговор Hug за продукт от серията L'Oreal - Kerastase Reflection - Hair Care.
Знам, че е за боядисана коса, но нищо повече.
Как се използва, изплаква ли се? http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=58409&goChar=L
И по какво се различава  Kerastase Reflection Chroma Perfect 1 от Kerastase Reflection Chroma Perfect 2

Благодаря предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт