Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 3

• 46 866
  • 540
  •   1
Отговори
# 360
А при Слава има ли ги всички серии на Kerastase, най- бече цимента ме интересува? И тези цени за какви милилитри са, за 250 мл предполагам. Ако е така цените са добри. А коя е твоята фризьорка?

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 19:02 от Кимбър

# 361
Не съм много учудена Jaklins шампоаните които ползвах преди това се движеха горе долу в същата цена 20-25 ама за по-малко милилитри маската ми се видя малко по-скъпа последно си бях взела пак от аптеката някаква ама не помня цената.
Важното е да действат, че аман от косицата ми. Ако ми действат както трябва и повече ще давам

# 362
Jaklins това ми е първото ползване на Kerastase затова не съм наясно със сериите ама има цял стелаж с продукти на Kerastase, затова отиди и виж, а в салона на Ачо също имаше Kerastase и цените им бяха същите поне на тези които аз си взех.
А моята фризьорка е МАРГО до младежкия при нея ходя от няколко години може би 4-5-6 нещо такова и до сега нито веднъж не съм имала забележка. Като ходя при Марго косата ми издържа по 3-4 дена, а на мен ми се налагаше да я мия всеки ден, а и моята коса се поддава много трудно на обработка. Щом Маргото се справя с моята коса за мен тя е най най-добрата.

# 363
uzunova, мерси   bouquet Ще отида да проверя при Слава, а за Маргото- имам приятелки, които ходят при нея и всички са много доволни. Май ще взема и аз да я пробвам, че досега не съм чувала отрицателно мнение за нея.

# 364
jaklins пробвай няма да сгрешиш   newsm10
Да си кажеш мнението след пробата
това е тела на Маргото 0898295249

# 365
  • София
В Бургас един шампоан струва 30лв или поне този който аз си купих за мазен скалп а маската е 65лв. някаква за обем е май - зелена.

В София цените на Керастаз са шампоан- 33 лв, маска- 72 лв.

# 366
uzunova, аз съм Кимбър, не jaklins  Peace Благодаря ти все пак  Hug Като отида непременно ще дам отзиви  Wink

# 367
  • София
Имате ли отзиви за Lee Stafford, Biopoint i Collistar?
Не са професионални де, но все пак ми се искаше да попитам. Попадна ми една брошура за Лий Стафорд - аз специално на една пяна за двоем обем се спрях, но там има и някакви серии за изправяне и за блясък. Звучат примамливо много.
А колкото до Колистар - ползвала съм шампоан и маска за плътност и обем и бях доволна.

# 368
Обаче искам вашето мнение за един друг вид , който ми показаха в салона последния път и ми направи впечатление, въпреки че не му запомних "заглавието".Беше нещо от сорта на "Сатен", май с оранжева капачка и имаше първа, втора и трета степен като сила на шампоана(мале, как го обясних!!!).Та ако имате отзиви, моля споделете, че се чудя дали да не си взема за лятото единичката, като най-лекичък!

Серията се нарича Nutritive Bain Satin на KerastasePeace

Ако си със суха коса си вземи 2 степен, ако си с много суха- 3 степен.
Но добре си прецени точно какъв тип ти е косата, защото ако не ти е много суха, а си купиш 3 степен, серията много бързо ще ти омазнява косата и ще ти е прекалено силна.

Благодаря ти , миличка  bouquet.Добре, че попитах, защото моята коса се омазнява много в корените и май изобщо не съм за тази серия, нали? Thinking

# 369
Имате ли отзиви за Lee Stafford, Biopoint i Collistar?
Не са професионални де, но все пак ми се искаше да попитам. Попадна ми една брошура за Лий Стафорд - аз специално на една пяна за двоем обем се спрях, но там има и някакви серии за изправяне и за блясък. Звучат примамливо много.
А колкото до Колистар - ползвала съм шампоан и маска за плътност и обем и бях доволна.
Тази пяна е гола вода пробвала съм и не дава абсолютно никакъв обем, иначе хубаво мирише!

# 370
  • София
Иля може ли да те помоля да ми препоръчаш някакъв балсам за коса с омазняващи корени и сухи краища, защото търся и не намирам нищо подходящо Sad  А също и да споделиш отново какво мляко за оформяне на къдрици ползваше,защото и моята коса е чуплива ако не я изправям и искам да си правя почивки от изправянето като понякога я оставям естествено начупена  Wink Знам, че на теб мога да се доверя и затова ще се радвам да ми дадеш съвет  bouquet

dreamzz, аз ползвам крем за къдрици Curl Memory Down Cream на Loreal Professionnel, страхотен е.  Heart Eyes

Но за балсам за коса не се сещам, аз не ползвам по принцип, защото те са само за разресване, а маските са за подхранване и само маски си взимам.
За този тип коса е балансиращия шампоан за мазни корени и сухи краища Bain Divalent на Kerastase, има страхотни отзиви за него, може да го пробваш, когато си търсиш шампоан.  Peace

# 371
Мерси много Иля, ще си потърся кремчето за къдрици на лореал, а за шампоана -именно към него се ориентирах прочитайки темата Hug

# 372
  • София

Благодаря ти , миличка  bouquet.Добре, че попитах, защото моята коса се омазнява много в корените и май изобщо не съм за тази серия, нали? Thinking

ми6ми6, ако косата ти е с мазни корени и сухи краища и за теб е подходящ балансиращия шампоан Bain Divalent на Kerastase.  Peace

# 373
А може ли примерно шампоан Bain Divalent на Kerastase и след него маската за боядисвана коса Kerastase Reflection

...или трябва да са от една серия Confused

# 374

ми6ми6, ако косата ти е с мазни корени и сухи краища и за теб е подходящ балансиращия шампоан Bain Divalent на Kerastase.  Peace

Да, аз някъде по-напред в темата бях писала, че съм го ползвала този шампоан - двувалентния.Просто исках да сменя малко серията Grinning.Но свърша ли сегашния ми за обем,, пак ще си взема Bain Divalent на Kerastase.
благодаря, Иля Hug

Общи условия

Активация на акаунт