Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 3

• 46 795
  • 540
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Готови ли сте за Арената, хихи Simple Smile

Много слабо този път.. Rolling Eyes Нямаше CHI, нали? Да не би да не съм видяла.

# 91
# 92
  • София

Много слабо този път.. Rolling Eyes Нямаше CHI, нали? Да не би да не съм видяла.

Нямаше CHI да, нищо интересно нямаше този път.  Crossing Arms

# 93
ех Sad а аз така ви завиждах , пък и така си чаках спрейчето....
е,нищо.....май и аз ще си поръчам нещо от рибката Simple Smile

# 94
Привет момичета!

Беше ми изключително приятно да се запознаем вчера.   love001
Нищо, че Арената не ни очарова кой знае колко, по-важното е, че открихме магазина на Двата Щъркела в базар Пасажа под НДК и там има Alfaparf и други интересни неща! хихи

Ето и малко снимков материал от вчера:
http://picasaweb.google.bg/l.velikova/BGMammaBeautyArenaMarch8th2008 smile3503

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 13:57 от lili-lo

# 95

е,значи с право съм завиждала!!!
леле,какви мацки сте всички!

# 96
За мацките от Варна  - магазини Двата Щъркела има на бул. Сливница 73 и ул. Г. Бенковски 1, тел.: 052/650700

за тези от Пловдив -  ул. Христо Г. Данов 15/18, в Стара Загора - в търговски център City,
Русе - к-с Евас, 2 магазина, най-добре заредните от всички, които съм виждала досега..
в София -  козметика за коса, преси, четки, бои има в този под НДК, в другите пробладават фризьорските принадлежности.

Късмет! newsm10

# 97
А в Двата Щъркела какви марки козметика за коса  се предлагат?

# 98
  • София

Малко офф: lili-lo, супер си на новия аватар.  Heart Eyes Hug

# 99
Малко офф: lili-lo, супер си на новия аватар.  Heart Eyes Hug

супер Heart Eyes

# 100
Момичета, има ли някоя от вас, която ползва професионални продукти за коса на Еugene Perma? Аз отскоро се изрусявам с техните бои, според мен са прекрасни. При една от поръчките получих и тестер на маска за коса и бях много приятно изненадана. Не съм очаквала, че ще реша да пробвам нещо различно от Kerastase и L'Oreal professionnel, имам проблемна коса - дълга, изрусена и много суха и само с тях я чувствам в добро състояние. Сега обаче много се замислям за Еugene Perma. Ще ви бъда благодарна за отзиви.

# 101
  • Варна
Каква маска си пробвала...
аз се боядисвах и аз с Eugene Perma, но сега минах на BES като по-щадяща  Peace

# 102
Каква маска си пробвала...
аз се боядисвах и аз с Eugene Perma, но сега минах на BES като по-щадяща  Peace

jorjeta, маската беше Cycle Vital за боядисана коса. Усетих косата си като коприна, мека, жива, а и имаше страхотен и много траен аромат. Изненадана съм, защото никога не са ми допадали серии за боядисана коса, не са ми достатъчно подхранващи.

# 103
  • Варна
Питах, защото съм с отвратително суха коса...и след като каза колко си доволна ми стана интересно коя е маската...мерси   bouquet

# 104
Питах, защото съм с отвратително суха коса...и след като каза колко си доволна ми стана интересно коя е маската...мерси   bouquet

Там е работата, че си има серия за суха коса и се чудя дали няма да е по-подходяща. Би трябвало да е още по-подхранваща.

Общи условия

Активация на акаунт