Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 3

• 46 726
  • 540
  •   1
Отговори
# 450
Мерси много.  bouquet
Ти с каква коса си?

# 451
Мерси много.  bouquet
Ти с каква коса си?

Права , средно-дълга, боядисана + кичури.

# 452
Другата седмица ще си взема шампоана и маската,за да ми свърши тази серия. Simple Smile
А има ли други продукти на Лореал,от които си доволна?
(Съжалявам,че така те разпитвам  Embarassed)

# 453
Другата седмица ще си взема шампоана и маската,за да ми свърши тази серия. Simple Smile
А има ли други продукти на Лореал,от които си доволна? (Съжалявам,че така те разпитвам  Embarassed)

Аз бях доволна и от Intense Repair (като действие, обаче като миризма - не), обаче Vitamino Color по ми допада по всички параметри. Не съм доволна от Volume Extreme. Преди няколко години съм купувала Kerastase Nutritive, обаче коя точно маска от тази серия не си спомням, помня че беше много хубава.

# 454
  • Варна,морето ...
А има ли други продукти на Лореал,от които си доволна? (Съжалявам,че така те разпитвам  Embarassed)

Аз бях доволна и от Intense Repair (като действие, обаче като миризма - не), обаче Vitamino Color по ми допада по всички параметри. Не съм доволна от Volume Extreme. Преди няколко години съм купувала Kerastase Nutritive, обаче коя точно маска от тази серия не си спомням, помня че беше много хубава.

на мен маската vitamino   на лореал много бързо ми сърши въобще не е икономична
сега ще мина на керастаз циментовата серия чета добри отзиви Grinning

# 455
на мен маската vitamino   на лореал много бързо ми сърши въобще не е икономична
сега ще мина на керастаз циментовата серия чета добри отзиви Grinning

Сигурно си слагала доста повече отколкото трябва. Що се отнася до цимента, не съм го ползвала, защото косата ми не е изтощена, та да я третирам с него. Предпочитам по-леки варианти по същата аналогия с кремове - в 25 нямаш нужда от кремчета за жени над 40.

Най-важното е не да купуваш нещо, което има добри отзиви, а нещо от което наистина имаш нужда. Ако не можеш сама да прецениш, консултирай се с фризьор.

# 456
Серията Цимент е наистина за много изтощена и сериозно увредена коса. Аз я ползвах след силно изгаряне с блондор, при което буквално се късаха кичури от косата ми при сресване. За щастие цимента спря всичко това, а и вече мина доста време и косата ми израстна. Но мисълта ми е, че не е предназначен просто за изтощена, а за много изтощена коса. Аз имах желание да повторя серията след като ми свърши, защото наистина ефекта беше невероятен, но в салона бяха категорични, че няма да бъде добре за косата и ми препоръчаха подхранващите серии  Peace

# 457
  • София
Да дам отзиви за Термозащитния Цимент на Керастаз, жесток продукт- косата ми е супер права вече 3 ден.  Peace

# 458
Да дам отзиви за Термозащитния Цимент на Керастаз, жесток продукт- косата ми е супер права вече 3 ден.  Peace

Иля
мила можели снимчица на продукта Hug

# 459
  • София

Иля
мила можели снимчица на продукта Hug

ANIKA81, ето линк - http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=70247&goChar=KPeace

# 460
Иля Благодаря ти Hug

# 461
оха ето какво ще закупя

# 462
Съвсем случайно си го поръчах, но много съм доволна от L'Оreal Еxcellence color protection conditioner
http://web1.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=101292302001.

Косата ми е доста лъскава Simple Smile

# 463
Съвсем случайно си го поръчах, но много съм доволна от L'Оreal Еxcellence color protection conditioner
http://web1.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=101292302001.

Косата ми е доста лъскава Simple Smile
този балсам се слага и в боите ексиленс - незнаех, че го продават отделно
Наистина е хубав и запазва цвета

Аз да ви похваля сатенената серия на Керастаз - страхотна
Винаги съм имала здрава коса, но сега е лъскава и някак много жива
Много съм доволна Simple Smile

# 464
Дега разглеждах Златна Рибка и ме заинтересова серията Лумино Контраст .
По принцип знам,че е предназначена за коса на киури,но за тази ампула пише,че е за изрусени на кичири или изцяло изрусени коси. Thinking
Как мислите дали тона важи САМО за ампулата или за цялата серия? newsm78
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=70&products_id=401

Общи условия

Активация на акаунт