Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 3

• 46 743
  • 540
  •   1
Отговори
# 435
Момичета,за първи път влизам в тази тема.Стана ми интересно,защото до сега не съм ползвала от тези серии.Ползвам Пантен Брилянт браун за блясък и продукти Джон Фрида за които мисля,че не се продават в БГ:
http://www.johnfrieda.com/index.asp
Продуктите са много хубави Peace
Но ме заинтригувахте с тези професионални серии и ми се иска да пробвам и аз нещо.Тъкмо ми посвършват продуктите за коса и така или иначе трябва да си купя.
Какво ще ми препоръчате?!

Косата ми е дълга и не е гъста,права е...от време на време леко се чупи.Нормална е-нито мазна нито суха,мия я на 2-3 дена.Не пада особенно много.Липсва и обем и блясък,затова ползвам предимно продукти за блясък и обем.Не я боядисвам,но я суша и навивам.В краищата цъфти.
Дайте предложения Hug
мими23, сериите за обем са Volumactive и Volume Extreme. Аз лично съм ползвала и Professionnel Expert и Kerastase, но съм третирала други  проблеми, тъй като съм със суха, къдрава коса и с много чувствителен скалп. От Kerastase съм ползвала само Dermo-Calm Bain Riche и ми хареса, но останах очарована от маската Shine Curl от серията Expert  /на мен ми действа страхотно/ и от шампоана Intense Repair. Иля и останалите момичета много похвалиха подхранващите серии Nutirtive Bain Satin и Oleo-Relax, но ще трябва някоя от тях да се включи Naughty Hug

# 436
Много съм доволна от цимента на Керастас

# 437
Много съм доволна от цимента на Керастас
Мирела само с него ли си миеш косата или редуваш и с друг шампоан Hug

# 438
Момичета да ви попитам сега че се обърках нещо newsm78 аз ползвам от скоро на Керастаз -цимента, но си мия косата само с него и маската трябвали веднъж с седмицата само с него или е за постоянно ползване.Охх дано ме разберете какво искам да кажа Hug

ANIKA81, не ми стана ясно какво точно питаш  newsm78
Имаш предвид дали всеки път трябва да слагаш маска или дали всеки път да се миеш с шампоана от тази серия? 

# 439
Момичета да ви попитам сега че се обърках нещо newsm78 аз ползвам от скоро на Керастаз -цимента, но си мия косата само с него и маската трябвали веднъж с седмицата само с него или е за постоянно ползване.Охх дано ме разберете какво искам да кажа Hug

ANIKA81, не ми стана ясно какво точно питаш  newsm78
Имаш предвид дали всеки път трябва да слагаш маска или дали всеки път да се миеш с шампоана от тази серия? 
Да точно това Embarassed Heart Eyes Дали всеки път да се мия с професионалните или трябва почивки

# 440
и аз съм доволна от цимента на керастаз,мия се само с него+млякото от същата серия,а преди изправяне слагам термозащитното мляко PeaceКосата ми се оправи определено.Сега мился да пробвам това http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=72725&goChar=L

# 441
Да точно това Embarassed Heart Eyes Дали всеки път да се мия с професионалните или трябва почивки

По принцип и доколкото аз знам, не трябва да правиш почивки или да смесваш с други продукти, ако ползваш серията Цимент. Започваш си с шампоан+маска и ги ползваш на всяко измиване докато свършат  Simple Smile   

# 442

По принцип и доколкото аз знам, не трябва да правиш почивки или да смесваш с други продукти, ако ползваш серията Цимент. Започваш си с шампоан+маска и ги ползваш на всяко измиване докато свършат  Simple Smile   
Благодаря ти  Hug Hug

# 443
Пробвали ли сте серията за боядисана коса на Лореал? newsm78
Аз имам млякото и е невероятно,за шампоана също съм чувала добри неща,но май маската беше кофти. newsm78

# 444
Аз имам млякото и е невероятно,за шампоана също съм чувала добри неща,но май маската беше кофти. newsm78

И защо да е кофти? Много хубава маска с лека текстура и приятна миризма за разлика  от Intense Repair.

# 445

И защо да е кофти? Много хубава маска с лека текстура и приятна миризма за разлика  от Intense Repair.
Това съм чувала. Peace
Ти доволна ли си от маската?Подхранва ли косата?

# 446
препоръчайте моля подхранваща, но неомазняваща маска за суха, непокорна коса, на кичури-Лореал или Керастаз и кое тяхно? 10х

# 447

Доволна съм. Моята коса не е изтощена, така че нямам нужда от силни маски. Освен това не утежнява косъма, което е важно за мен.

# 448

Доволна съм. Моята коса не е изтощена, така че нямам нужда от силни маски. Освен това не утежнява косъма, което е важно за мен.
Мерси.  bouquet
А в комбинация със шампоана ли я използваш? newsm78
Дали ще е прекалено да ползвам шампоан,балсам и маска. newsm78

# 449
А в комбинация със шампоана ли я използваш? newsm78
Дали ще е прекалено да ползвам шампоан,балсам и маска. newsm78

Използвам само шампоана и маската. Мисля че няма нужда от трите продукта едновременно, можеш да ги редуваш.

Общи условия

Активация на акаунт