Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 3

• 46 771
  • 540
  •   1
Отговори
# 420
Момичета,за първи път влизам в тази тема.Стана ми интересно,защото до сега не съм ползвала от тези серии.Ползвам Пантен Брилянт браун за блясък и продукти Джон Фрида за които мисля,че не се продават в БГ:
http://www.johnfrieda.com/index.asp
Продуктите са много хубави Peace
Но ме заинтригувахте с тези професионални серии и ми се иска да пробвам и аз нещо.Тъкмо ми посвършват продуктите за коса и така или иначе трябва да си купя.
Какво ще ми препоръчате?!

Косата ми е дълга и не е гъста,права е...от време на време леко се чупи.Нормална е-нито мазна нито суха,мия я на 2-3 дена.Не пада особенно много.Липсва и обем и блясък,затова ползвам предимно продукти за блясък и обем.Не я боядисвам,но я суша и навивам.В краищата цъфти.
Дайте предложения Hug

# 421
а някоя от вас ползвала ли е продукти на la biosthetique?аз съм много доволна от термозащитния им спрей.

# 422
Здравейте, каква е разликата между тези два шампоана на Лореал, някой може ли да ми каже?

http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=72070&goChar=L

http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=58325&goChar=L

Първият е за тънка коса - For Fine Colored Hair.

# 423
FairyTale, мерси! bouquet  Аз се чудех да не е само нова опаковка на другия, защото не го бях виждала.

# 424
Здравейте.Искам да попитам тези момичета, които ползват Лореал.Аз отскоро ползвам маска и шампоан на Лореал-Абсолют Репаир.Колко пъти в седмицата  е добре да се използват.Колко минути трябва да престои маската на косата.И само по дължината на косата ли да нанасям маската или и в корените .

# 425
маска до колкото знам се нанася по дължината без корените.

# 426
  • Paris
Мая, и аз ползвам тази маска. Слагам си почти всеки път като я мия. Като усетя, че започва по-бързо да ми се омазнява косата, пропускам. Ти сама ще усетиш ако ти идва много на всяко миене да слагаш.

# 427
маска до колкото знам се нанася по дължината без корените.
и аз така знам и така правя  Peace

# 428
Скоро ми свърша серията Абсолют Репаир и се чудя с коя да я сменя. newsm78
Косата ми е изрусена,изтощена и цъфтяща. Confused

# 429
Момичета, питам Ви за тези неща, щото някъде по-напред в темата, някой беше писал ,че серията Абсолют Репаир е доста силна и трябва да се ползва един път в седмицата, но пък в същото време не трябва да се прекъсва.Аз я позвам на три дни и всеки път, след като изплакна маската усещам леко пощипване.Може би я държа доста време тази маска-10 минути.Вие колко време я държите на косата си.

# 430
  • София
С маските се стои 5мин.

# 431
  • Paris
Не знам колко трябва да се стои, но аз я държа не повече от минута-2. Не разбирам защо ти пощипва, нали я слагаш само по дължините, не на скалпа?

# 432
В желанието си да подхраня достатъчно добре косата си слагам обилно от маската навсякъде по косата и корените.Естествено отива и на скалпа.

# 433
Момичета да ви попитам сега че се обърках нещо newsm78 аз ползвам от скоро на Керастаз -цимента, но си мия косата само с него и маската трябвали веднъж с седмицата само с него или е за постоянно ползване.Охх дано ме разберете какво искам да кажа Hug

# 434
Скоро ми свърша серията Абсолют Репаир и се чудя с коя да я сменя. newsm78
Косата ми е изрусена,изтощена и цъфтяща. Confused
И аз наскоро свърших с тази серия. Реших този път да експериментирам с нещо ново и си взех Nutri Seduction на Alfaparf- шампоана и маската, както и спрея за изправяне. Страшно съм доволна и не съжалявам изобщо.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт