Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 3

• 46 775
  • 540
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Абе хора! Потресена съм. От известно време се съмнявах, че КЕрастасът в България нещо не е много качествен... Първият път , когато си купих Керастас беше миналото лято - ампули против косопад... Миришеха божествено и като си сложех ампула не ми падаше и косъм по няколко дни. Свършиха ми и зимата пак си купих - цяла кутия. От същия салон... Но нямаха такова действие,а ми и миришеха различно, не така божествено... Онзи ден мъжът ми донесе от ГЕрмания няколко ампули - еми сравних ги с тези, които ми бяха останали от зимата - много са различни като миризма...
Трябва да се внимава какво се купув значи. Произвеждат ги в различнио страни. По-хубавите се оказа, че са френски, а другите пише , че са испански #2gunfire А цената си е еднаква! Мръсен Лореал! Завзе и Керастас и го скапа #2gunfire

# 406
А ампулите , купени от Златна рибка с какъв произход са?
А от Ягодата?

# 407
И в двата случая са испански, но не мога да сравня, досега май не съм ползвала френски.

# 408
  • София
А ампулите , купени от Златна рибка с какъв произход са?
А от Ягодата?
Де да знам какви са  #2gunfire
Знам само, че трябва много да си отваряме очите за какво си даваме парите. Това не са малко пари! 

# 409
  • София
Предполагам говориш за ампулите Аминексил.Има такива ампули от серията Експерт и Керастаз.Да не би да са ти ги объркали?

# 410
привет, моля за мнение...Косата ми е до раменете, правя я със супра на кичури от 12 години без прекъсване, гъста е, обемна, тънък косъм. Напоследък доста се е изсушила след последното боядисване, искам да ми препоръчате маска /Керастаз или ЛПроф./, балсам без отмиване и нещо за слънцезащита от тези серии. Мерси много предварително!!

# 411
Момичета, може ли да ми кажете цените на Керастаз по салоните - интерисуват ме маските и шампоаните различните разфасовки? Ще съм благодарна Grinning

# 412
Мина, днес си взех пшампоан 250мл. сатенената серия 33лв., а маската е 65лв за 200мл
С този курс на долара вече е по-изгодно от Ягодка, особено ако си вземеш големите разфасовки Peace

# 413
добре искам да пробвам цимента, но ми трябва и нещо за мазна коса. Ползвам всичко друго но не и това което ми е нужно. Препоръчайте ми за шампоан за мазна коса.

# 414
Кръци, мерси много! В ибей има маска 200 мл +шампоан 250 мл за около 72 долара, та се чудех. Цената е същата.

# 415
Да, наистина е същото и няма смисъл

малко офф, в и бей гледах една огромна палитра на МАС (нали съм й луд фен на марката)с всякакви гримове - разкош Heart Eyes

# 416
  • Варна,морето ...
а във варна къде могат да се намерят продуктите на керастаз освен при нуши
и какви са цените  гледам всички са писали различно  Simple Smile

# 417
belka писала съм в темата какви са цените в Нуши специално за шампоана и балсама,продуктите ги има също и в студио Ка там цените не са по различни. Peace

# 418
  • Варна,морето ...
belka писала съм в темата какви са цените в Нуши специално за шампоана и балсама,продуктите ги има също и в студио Ка там цените не са по различни. Peace
много благодаря   Simple Smile
само още един въпрос сериите oleo-relax i reflection  какво е прдназначението им

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 10:16 от belka

# 419
Здравейте, каква е разликата между тези два шампоана на Лореал, някой може ли да ми каже?

http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=72070&goChar=L

http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=58325&goChar=L

Общи условия

Активация на акаунт