Математически турнири - 4

• 90 904
  • 790
  •   2
Отговори
# 1
  • у дома
Дидева,мерси за новата тема   bouquet  bouquet  bouquet !

# 2
Благодаря за темата.
Някой знае ли кога излизат резултатите от областния кръг на олимпиадата по математика в София?

# 3
  • гр.София
Дидева,мерси за темата!Минавам само да се запиша....  bouquet
Повече ще споделям в събота след състезанието в Шумен-това ни е на дневен план. newsm78

# 4
  • Русе
Привет и от нас!
Дано само успехи да споделяме и се радваме на на нашите слънца!

# 5
Благодаря, Дидева!
само успехи за нашите хлапета! Wink

# 6
Дидева, мерси за новата тема!

Успехи на всички дечица в предстоящите състезания!

# 7
 Simple Smile Успех и от мен на малките математици!
Дидева   bouquet!

# 8
# 9
Здравейте! Днес, след 40-дни от провелото се състезание "Европейско кенгуру" лично отидох за да "поискам" със сериозен упрек грамотата на детето си, което се е класирало за националния кръг на състезанието при 4 клас. Миналата седмица звънях 2 пъти на телефона на зам.директора на училището, за да ми кажат ще има ли изобщо награждаване, а също и да коригират в списъците собственото име на детето ми, където се мъдреха 2 излишни букви сред нейните 5. Обещаха ми да се обадят на мобилния ми номер, който им продиктувах, но междувременно без известие от тяхна страна са наградили само собствените си ученици. Но разочарованието не спря дотук - когато връчих принтираната на зелен лист грамота, дъщеря ми отбеляза, че мастилото се разцапва и текстът полека-лека изчезва дори при лек допир с пръсти, а освен това името на състезанието написано с големи бледосиви букви представлява име на животно- нещо средно между кенгуру и гугутка т.е. КЕНГУГУ. И така днес след разочарованието покрай грамотата-помен от "ЕВРОПЕЙСКО КЕНГУГУ" имаме една добра новина - класирала се е с 19 точки от областния кръг на олимпиадата по математика. Пиша ви всичко това, защото мисля, че въпросът за организацията на тези състезания е немалък фактор за мотивацията, а и демотивацията на децата ни.

# 10
FLORARIA, съжалявам че така са постъпили с детето и с теб. Надява се това да я стимулира за по-големи успехи. Четито класиране на олимпиадата.

# 11
  • София
И аз тук Simple Smile

# 12
чакам резултатите за Варна

# 13
Здравейте! Днес, след 40-дни от провелото се състезание "Европейско кенгуру" лично отидох за да "поискам" със сериозен упрек грамотата на детето си, .....

За кой град? Предполагам Варна.... Защото във Варна няма ни вест, ни кост за класиране по класове, до кое място дават грамоти и къде/кога...
Все едно това състезание никога не се е провело... Синът ми е на пето място и не знам изобщо за пето място дава ли се грамота, но все пак се ослушва..., всъщност вече забрави след толкова чакане... Толкова ли им тежи да си изпипат работите до край за това толкова известно важно състезание...??!!!
Обаждах се потелефона в РИО и казаха сами да си направим класиране по класове (във файла на класирането разбъркано са включени общо всички класове според броя на точките), а за награждаване - щели да съобщят някак, когато имат дата... Може би юли .... ???  Laughing

# 14
  • Sofia
http://iztok-smb.hit.bg/rezultVMS.html
  Класирането на ВМС за София !

Общи условия

Активация на акаунт