Математически турнири - 4

• 90 907
  • 790
  •   1
Отговори
# 45
Имам въпрос. Дъщеря ми се яви на областния кръг на олимпиадата по математика- 4 клас. Досега не са ни казали никакъв резултат. В училището никой нищо не знае. Някъде по- горе прочетох, че резултатите за 4 клас не се обобщават на национално ниво. Къде мога да разбера резултата.
Ако сте от София, следвай линка, даден от Daniel@.
 Ако не сте - провери на страницата на съответния РИО.

# 46
От Видин сме. Страницата на РИО не е обновявана от години.

# 47
  • София
Обадете се по телефона в РИО Видин. Би трябвало да ви дадат информация.

# 48
Дидева,

би ли написала линка към сайта със задачите от състезания, който ти направи и е много полезен. Уж бях си го записала, а нещо не го намирам. Преди адреса на сайта ти стоеше в подписа, но сега и там не го виждам.
Благодаря предварително!

# 49
  • Бургас
Дидева,

би ли написала линка към сайта със задачите от състезания, който ти направи и е много полезен. Уж бях си го записала, а нещо не го намирам. Преди адреса на сайта ти стоеше в подписа, но сега и там не го виждам.
Благодаря предварително!
Сайтчето го няма вече!  Peace
В предната тема имаше дискусия по този въпрос, както и подробно обяснение от страна на Дидева защо е взела това решение. Все пак, аз още тая надежда и имам подозрение, че може нещата да се възстановят, стига тя да поиска и да реши. Надявам се че не всичко е затриото.  Hug

# 50
# 51
  • София
А защо няма трети кръг на олимпиадата за 4 клас? Струва ми се, че едно време имаше....  newsm78

# 52
Ще ви следя

# 53
И аз се записвам в темичката ви Laughing

Иначе да ви попитам:
- Знаете ли за някакви математически състезание за 7 клас.. newsm78...Става въпрос за Русе

# 54
  • варна
 Здравейте, в неделя е състезанието Преглед на знанията по математика в МГ Варна.
 Интересуват ме задачите от минали години за 6клас, ако някой знае къде да ги открия.  bouquet

# 55
  • най-шареното място
Май са продавали книжка със задачите в офиса, където става записването.
Но аз я нямам.
Може утре да работи, но заради матурите не е много сигурно.

# 56
  • варна
 Ще работи,защото крайния срок за записване е утре. Благодаря ти за информацията. Peace

# 57
Честито и от мен на всички, които за пореден път са успели да си докажат!
Бих искала да ви попитам някой подавал ли е заявление до общината за отпускане на стипендия по наредбата за закрила на деца с изявени дарби?
И ако да, в какъв срок му отговориха и изобщо повече инфо. Благодяра ви предварително! Simple Smile

# 58
  • Бургас
portokal4e, аз съм проучвала въпроса. Всеки момент съученик на дъщеря ми чака да получи отговор, за вече подадени документи. В общи линии обаче, кризата била ударила и нашата "бедна" община, та имало малки шансове. Важно е за кой град става въпрос все пак, вашата община може да е по-богата ...

# 59
Моля за помощ за две задачи от конкурсен изпит в Благоевград: Кое е най-малкото цяло число х ,за което е изпълнено :  195.5+(3x-134)>2.3.5+896.4       A)917   Б)918   B)919   Г)920     Според мен задачата е грешна,но....А втората задача е следната:На кръгла писта с дължина 400 метра през равни разстояния са забити флагчета ,всяко в различен цвят.Ако стартът е наравно с бялото ,покрай колко флагчета ще мине състезателят за половин обиколка?Колко различни цвята на флагчета ще види състезателят,ако е изминал 1000м?

Общи условия

Активация на акаунт