Владко и Йоана!Много здраве,радост,усмивки ,подаръци и весел празник!Приятен ден и на всички мами в този топъл слънчев мартенски ден!
)!!

Дани, вече 100% потвърдено от доктор е с шарка.
Партито ще се отменя, а всичко бях планирала вече. Добре, че поне е спокоен и няма Т, не се и чеши, поне засега. Дано така и продължим. 
.
. Мамо Веси, не се коси, може да е за добро. Празника си е ваш и няма да ви избяга. Аз все още за нищо не съм мислила, но другата седмица ще гледам да приготвя всичко. Честит празник и на днешните юнаци - Евгени и Даниел.

Ходи непрекъснато с вдигната тениска и ми вика "Мина, мамо, мина...", вече били минали пъпките, а те така са загоряли, още по-кофти изглеждат. Принудих се да изляза с колата, че да може да поспи, че да не е крив с баща си, понеже съм на събрание тази вечер. Веднага заспа и един час съм карала из града. Утре ще се гледат с баща си, а аз ще съм на работа. 
Накрая си викам, край, отивам да честитя...вие три страници сте натракали 

, и на Зарко, и на Виктор, и на Боко, и на Йоана...Да са здрави, весели, щастливи! Кога минаха три години!!!
Иначе всичко ще е "мечо пуф"...
, гледа в календара и знае
!!!! Да е много здраво и все така будно хлапе!
Георги напоследък се заглежда по женски подаръци, искал да бъде принцеса и едни такива ги говори
Така лекинко завиждах на Мама Веси за фотьойла й, но от утре и аз ще си имам люлеещ се
, че сега нямам едно удобно място , където да кърмя...