Баба Марта върза мартенички бели и червени на Майските деца засмени!

• 13 658
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Ето и една снимка от нас /в Борисовата на 1-ви - моите две момчета/.

# 91
  • Велико Търново
Мислех да не пиша,че нещо няма какво,ама като ценителка на мъжката хубост не можах да се въздържа Crazy
По ред на номерата Mr. Green
Олче,на Велизар много му отива къса коса и да му е открито челото,а ти си била страшна коафьорка Hug/това го пиша съвсем сериозно/

Бубката,ти хубой мъж имаш,за отрока е ясно,че е хубав-нещо не те видях в списъка за Емен Mr. Green

Шуши,за твоя Мартин съм казвала,че е голям чаровник Heart Eyes

Ей не е истина как 4-ма мъже ме мобилизираха да пиша ooooh!

# 92

Ей не е истина как 4-ма мъже ме мобилизираха да пиша ooooh!

Това е сигурно защото скоро не си пускала от мъжете по картинките  Mr. Green.

# 93
  • Велико Търново
От как спря да пиеш не ме предразполагаш Crossing ArmsПусни си скайпа Peace

# 94
От как спря да пиеш не ме предразполагаш Crossing ArmsПусни си скайпа Peace
Не съм спряла да пия. Даже ще налея на всички по едно..... сокче

# 95
Мамчета и дечица,ето ни и нас.Не сме писали,но беше голяяяяямо търчане с Мимозка-нали трябва всико да се види,а и шопинг да се направи.В момента тя вече пътува към България,а на мен ми е мъчно Sad Много весело си изкарахме.И доста се посмях.

Нашата Мимоза е страхотна сладурана!Много мила и готина,който не я познава,изтървал е,да знаете.Дойде с полупразни куфари,ама аз нали знам къде да я водя/пък и нали сме жени/,едва ги затворихме.Тя по едно време повтаряше:''Ох,край,Ирка,срам ме е от Петър.Ох,как ще се покажа с тея торби пак-той ще помисли,че съм луда.Ще си каже:повече такива маниачки от форума да не каниш'' Joy hahahaНяма си идея горката Петър колко такива гледки е видял.Сърцето му се къса като ме види пак с количка,пуфтяща под чантите EmbarassedАма,мами,такива красоти има,а аз нали нямам воля EmbarassedКредитните ми карти се молят вече да ги оставя да починат вкъщи.Мимозка си мисли,че ще ни уплаши!

Днес бяхме на последен тур в националната галерия-да покажем култура на Митко/който е на 11/.Разбира се,преди това минахме да купим някакъв ринг/сцена за кечисти-мъжка играчка,какво да ви разправям-с едни изроди там.../По средата на разглеждането,в момента в който се оглеждаме за картините на Рембранд и съответно имаме точно 1 час да се доберем до вкъщи/че иначе изпускаме самолета/,о,ужас!Забелязваме,че сме купили само ринга с всичките му екстри и простотии,но няма нито един велик кечист/купували се отделно/.И като хукнаха кака ви Иринка и кака ви Мимозка към оня ми ти магазин-зарязахме и култура,и чудо.Ама Митко уплашен до смърт-трае ли се-какво ще покаже в училище?Което си е важно в живота,си е важно.Та така приключи нашата образователна програма.Но пък наша Мимозка голяма ерудитка се оказа-като се развихри с е днни имена и картини,дет аз не съм ги и чувала,срам ме хвана.Затова пък се показах като прекрасна домакиня и готвач-най-сложната ми манджа беше засукан таратор...и май единствена. EmbarassedТова си го признавам без бой преди Митко да се е оплакал.

Снимки имаме много,ще пуснем,обещаваме.И си вземайте поука.Като ви кане аз,никой не ще да дойде.Е,може да не готвя,ама пък по всички магазини ще ви разведа!

Сега отивам да чета,да гледам снимки и да ви се радвам,че вече сериозно ми липсвате Hug

# 96
И аз да кажа за мъжете.
Шуши, много сладък Мартин пу-пу,  но тази снимка ме изкефи http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5190111
Олче и аз мисля, като Сиската, че Вели му е много готино с къса коса newsm51
Бубка, че те мъжета са ти хубавци спор няма, ама нещо май сте жулнали нослето или newsm78
На мен да ви кажа не ми мина много празнично деня. Първо при нас още грипа вършее с пълна сила и никъде не водих Маги (само на двора), а като второ почина брата на баба ми. Та утре съм на погребение . Ще има много хора, защото го познава целия град. До преди 15г. е бил единствения фотогроф в града. Всики има поне една снимка правена от него.
Сори, че помрачих форумското настроение.
Вие как се справяте с играчките. Аз първо хрърлях всичко в един кош, но не ми хареса. Сега ги подреждаме по вид, на едно място са книгите, на др. чашки и тн., на трето "каките", ама изисква много време. А пък Маги когато ми помага, все се заиграва и забравя какво сме почнали да правим. Та незнам кой е най-добрия вариянт но в нас винаги е ooooh! #2gunfire #Cussing out
Аз да питам tania_art   да нямате нова снаха, та нищо не казвате? Мерси за сокчето, ама Сиско да сипе и по едно" манечко"

# 97
Добър вечер от мен!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

При нас днес духаше страшен вятър и за да не помрачи празника ни, решихме да отскочим до зоопарка в Стара Загора и си направихме страхотна разходка.
Шуши, ако знаех, че сте в СтЗ можеше и една срещичка да си спретнем.

Марти, Вели и Тото са големи сладури!  Heart Eyes

Ето малко снимки и от нас от днешната ни разходка: http://ilonkatoleva.multiply.com/photos/album/17#9

Ирка, хайде не ни дразни, давай снимките!

# 98
Шуши, и от апарата и от модела по малко има.  Wink
Страйпърче радвам се че ви е харесала песничката , че то само аз си му я разбирам.

Всички са големи сладури на снимките. А Шуши ти ми се виждаш нещо леко заслабнала.  Sunglasses

Ирка, страхотни премеждия сте имали двете.  Peace Ама как си паднахте в кръвната група! Чакаме Мимоза да показва красоти.

# 99
По късно доби ама чак сега ми остана време, по-добре късно отколкото никога!
Велизар много сладък с тази прическа, де да можех и аз така да докарам мойто. Само един път го постригвах досега и мъж ми каза, че прилича на крепостно селянче.
Марти много напред в любовта, супер готина двойка са с гаджето!
А Гоги с колата е голям мъж направо!
Искам и Тото да пее като Ивко, засега имаме единични успехи само с Мила моя мамо, казва накрая на стиха мамъъъ /натъртено ъ-ъ-ъ/. Много пораснал ми се стори Ивко, ама нещо готините му бузки поотъняли ми се видяха.
Сиске, за съжаление вероятно няма да можем да дойдем в Емен. Неприятно ми е да го кажа, но финансовото ни положение в момента, а и в близко бъдеще не ни позволява подобен разход. Спирам дотук, че ще се депресирам.

Гичо, не само е жулнат носа. Детето се претрепа жестоко, всичко му беше разбито отпред. Толкова ме хвана яд на себе си, че не успях да го хвана, че цяла нощ не спах после. А той толкова се впечатли, че два дена разправяше много картинно на всеки, който срещне как е паднал /картинно защото не може с думи и всичко е с жестове и красноречиво Ауууууууууууу/. Добре, че мина бързо.
лека и спокойна нощ на всички.

# 100
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДАНИЕЛЕ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ВЛЮБЕНА И НЕКА ЛОШИТЕ НЕЩА СА ОСТАНАЛИ В МИНАЛОТО!ОТ ТУК НАТАТЪК САМО СВЕТЛИНА!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Bubkata,не се ядосвай HugВажното е здраве и разбирателство да има,пък и такъв мъж и аз нямаше да го покажа на такива хиени като някои от нас Mr. Green

Хубав ден желая на всички,а аз ще ходя да проверявам дали поне през септември ще вземат Божидара на ясла ooooh!

# 101
Добро утро!

Сиска станала рано, ама кафе не направила  Mr. Green, та да ви сипя по едно да заредите батериите в началото на деня:

Гичо, хич не сме си сменили снахата. Ама си мълча, щото не е красиво от "вратата за краката", дето се вика Simple Smile. Маги си ни е слабост и много си я обичаме!  Heart Eyes

Даниеле, ЧРД!

Хайде да спирам, че дребния ми наду главата и този пост го пиша вече половин час!

# 102
  • София
За Звездолина
За Даниеле
За всички вас  Laughing Това е от Софийският зоопарк - да знаете кой е невинен
И малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149821&photo=108

# 103
Честит рожден ден Даниеле и Звездолина!
Бъдете здрави, усмихнати и много обичани!
Весел празник и много изненади днес!
[/size][/color]

Бубка и на мен Ивко ми се вижда пораснал. Скоро сме на консултация.

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 09:35 от А н и

# 104
  • София
добро утро Simple Smile
ние вчера се завърнахме от Копривщица в приятна компания  Party, еееех. готино си изкарахме, то е ясно, особено като бяхме като младоженци без малката мишка.
колко е добре да се зареждат батериите така  Thinking...

неде, гледам ти подписа и си мисля как сега стоянчо приема състоянието на отбиването, как го виждаш да се е променил, с какво се успокоява, примерно открил ли е бонбонки и разни други изкущения? цункай го сладура рошав от снимките  Hug

за рожденичките ни:

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 09:38 от ва ни ла

Общи условия

Активация на акаунт