Баба Марта върза мартенички бели и червени на Майските деца засмени!

• 13 614
  • 287
  •   1
Отговори
  • София

МАЙЧЕТАТА ни са 154!  
Имаме 81 красиви госпожици , от които една двойка близначки на мама titini, и 73 палави господа , от които една двойка близнаци на мама Мikki!

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата - Катя!

Предложения за следващи теми:

1. МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море! (galiushana)
2. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 10:04 от ol4eto

# 1
  • София
Момичета, съжалявам, че ги няма снимките на децата, но от сутринта си скъсах нервите, излиза ми следната грешка при публикуване:

Дължината на съобщението е по-голяма от максимално разрешената (65200 characters).  #Cussing out

Пробвах да оставя само снимките, но пак не става... Ще мисля някакъв по - сбит вариант по - натам. Егаси и "изненадата" нямам думи...  Rolling Eyes

# 2
Нищо, Олче, не се ядосавй, пак ще попълним темичката. Благодарим за труда.
Може пак да си направим колажче, ако не могат да бъдат публикувани снимките.

# 3
Олче, нищо, пак ни е хубава темичката  bouquet

# 4
Олче,благодарим ти за Първо-мартенската тема!
Хайде давайте да пишем само хубави неща и за Празника на мама да имаме нова тема!

# 5
Олче, не се ядосвай. Супер ни е темичката.  Heart Eyes
И да започна с хубавите неща. Имам племенник - Николай. Роди се снощи в 3 часа. Мерките са 3400, 51 см. Само където са го взели още след като се е родил, че бил преносен. Надяваме се на обяд да получим новини. Ще ходим с брат ми до болницата.
Да се почерпите за негово здраве.

Лек и усмихнат ден от мен.

# 6
  • Велико Търново
Олче,  bouquet

Ники,да ви е жив и здрав Николай!Да расте умно и красиво дете като баща си Hug

# 7
  • София
Ама и аз съм инат...  Blush Редактирах старата тема, така, че да останат само снимките и дадох линк към нея, за да са видими сладките личица на дечицата ни... Flutter

По - натам ще мисля по - удачен вариант.

Ники, честито ви племенниче, да е живо, здраво и да расте с късмет! Heart Eyes

# 8
Добро утро!

Ники, да ти е жив и здрав племенника!

Олче, хич не се ядосвай. Все ще я изпишем темата!

Пожелавам ви лек и весел ден  Hug.

# 9
Олче спокойно и така си е супер темичката, не го мисли толкова....
Честито бебче - ето роди се на 29.02. дано е много много щастливо дете!!!

Момичета да ви кажа че утре НЕ се дават мартеници, защото е голяма задушница...или днес или в неделя!!!

Ето вижте как априлките вече са си организирали среща, давайте и ние да се спретваме...остава ли предложението за Трявна, ако да давайте да търсиме така голям и подходящ хотел и собственици които биха могли да ни изтърпят и най-вече да уточняваме датата, че времето си върви. Така като гледам календара кво ще кажете за 07 юни или 14 юни Руми правеше теми с анкета казвайте ще има ли желаещи, че да се заемаме!

Времето е разкошно приятни разходки на всички!

# 10
Браво Олче, пак си се постарала  bouquet И темата за баба Марта е тъкмо навреме.
Сиска, не помня къде го бях чела за меда, но може би и аз ще се престраша да дам чист мед без добавки на подсладители и т.н. За салами не давам, но купувам шунка от чисто месо и давам рядко. Мъжа ми е митничар и като ми казва какви неща вкарват за производство на кремверши и салами, не мога да му давам. Крака, уши , глави пера и т.н. и всичко това се преработва на висока температура и стават салами и кремверши.
Да е жив и здрав Николай- племенника и да папка и слушка много Hug

# 11
Аз бих искала да дойда и ще направя невъзможното да навия мъжа ми  Praynig Да, аз съм за Peace Руми, пускай анкетата

# 12
  • Русе
   Добър ден и от мен!
   Честито племенниче Ники на Фи и Сиси! Да расте здраво и много щастливо дете! Пък и на тази извънредна дата се роди-да му носи много късмет в живота!!!
   Днешният ден е радостен и за нас, макар и с малък и незначителен повод. Тази сутрин Дарито ми каза : Мама, пи-пи, сложих я на гърнето и за първи път пишка вътре!!! Толкова много се зарадвах Grinning
   Олче, темата ни е прекрасна! Обожавам Мики Мауси и мечета!!! Simple Smile

# 13
Олче,тамън си е темата и така-тъмо ще имаме повод да пускаме нови снимки Laughing...А,Вие как сте?Оправи ли се Велизаркин?
Ники,честит Ви племенник и братовчед на Сисито!Да е жив и здрав и да радва много мама и тати!
Галюшка,ти сега ме вкара в размисъл-защо пък да не се раздават мартенички...... newsm78

# 14
  • Русе
   Сигурно вече сте го гледали, но не мога да спра да се смея на това изпълнение на "английски":
http://video.google.com/videoplay?docid=-2831414990479642124

Общи условия

Активация на акаунт