Баба Марта върза мартенички бели и червени на Майските деца засмени!

• 13 658
  • 287
  •   1
Отговори
# 45

Честита баба Марта и от мен!Да сте живи и здрави!

доброжелател,вскички сме наясно,че интернет не е чак толкова анонимно пространство/дори и за анонимно пишещите/...само,че повечето мами тук пишем и споделяме след като сме се представили,не се крием зад"доброжелателни" ник-ове......и бъди сигурен,че сме големи хора и знаем,какво,защо и кога споделяме...а,пък ако някой ни чете,за да събира информация-проблема си е негов/аз в такива случаи казвам,че или `щото си мисли че няма проблеми.......или има по-големи от моите,но и в двата случая-не завиждам на такива хора/

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 08:25 от Анонимен

# 46

Много здраве за вас и семействата ви, а щъркела скоро да навести всички, които го искат и чакат  Wink

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 15:24 от elf4e

# 47
  • Плевен
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ!

Доброжелател, явно не си тиолкова доброжелател, щом така се криеш. Всичко скрито-покрито, винаги е съмнително.

# 48
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! бели и засмени, румени, червени!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Мартин-овците ни! Много здраве и весели игри!

# 49
  • София

Честита Баба марта

# 50
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!
Бъдете здрави и щастливи и много засмени!

Раздавайте мартеници на воля, не виждам връзка между този хубав езически ритуал и православната задушница. Ние от сутринта сме се накичили.

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 11:07 от Aннa

# 51
честита баба марта. здраве, щастие и късмет на всички от сърце
Маги е кото коледна елха Joy ,а при вас как е?(не дава нито една да сваля)
доброжелател, нещо не схванах newsm78

# 52
  Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, румени, засмени!

Не съм прочела старата тема, че нямам никакво време след работа, само събота и неделя, когато Ради спи! А днес и нета ми е ужасен.
   С голяма закъснение искам да кажа, че женската среща ми харесна мНОООго и искам пак. И Честит рожден ден на големи патерици на Сами, да е все така чаровен!
   И чак сега рабирам, че е имало среща в Борисовата Sad, а ние бяхме в Южния парк.
   Аз съм на антибионик след като 3 седмици се влачих болна. На Ради остна само кашлицата, но сме по-добре и двамата.
  Много ми липсвате! Весели почивни дни от нас!

# 53
  • София
Честит 1-и март,майчета;да сме здрави и щастливи,а дечицата добри,игриви

Да е жив и здрав Николай,много късмет и на цялато му семейство  bouquet
Олче,много е хубава първата страничка,създава настроение  bouquet
За срещата-не бях се замисляла сериозно,но това ИМЕНИЕ ме грабна,много ми се иска да го организираме там,а и Търново да посетим-това е един от любимите ми градове,пълен със страхотни спомени...
Аз мартенички закачих и си изкарах чудесен предиобед-1 март си е 1 март-дават се мартенички за здраве,това не пречи да се почетат мъртвите;животът и смъртта са ръка за ръка,не бива да се пренебрегва един празник заради друг   bouquet
Щастливи празнични почивни дни на всички вас от нас

# 54
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРТИНЧЕТАТА!

Много здраве и щастие ви пожелаваме!

Честит племинник на Fy. Много да ви радва всички.

Беше ли някой в Борисовата? Ние закъсняхме малко /отидохме към 12/ и никой не успях да видя, страшно много хора имаше. Но Тото си поигра много хубаво, пързалките с тия тунелчета са много готини. Беше най-накиченото дете от всички, аз си му сложих мартениците дето му подариха близките, не мисля, че е проблем.
Лек и приятен ден на всички!

# 55
Честита Баба Марта и от нас!

# 56
  • София
Bubka, ние с Pileto бяхме там, но горе-долу към 12 ч. си тръгнахме, че много се радуха и от пясъчниците взеха да се носят прашни облаци. Жалко, че не сме се видели  Sad

# 57
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ ДЕЦА, МАЙКИ И ТАТКОВЦИ!

ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ!!!

Fy, да ви е жив и здрав Николай!!! Да стане щастлив и стойностен човек!!!!

# 58
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ!

# 59
Честита Баба Марта!
 На Йони вече са и вързали една мартеничка, докато мама спи до обед, с татко и ходили на кафе и нашите приятелчета веднага я закичили. Ние с Дидо си имаме едно и същи мартенички, които си слагаме всяка година, ми като няма от къде да си купим ooooh!
  Днес почивам и се очертава скучен, но релаксиращ ден. Аз спах досега, а Йони и татко и заспаха току що, следобедна дрямка, да взема и аз да отскоча да си направя ноктите и без това трудно намирам възможност да се измъкна от Йони Mr. Green
   Честит племенник Фи, да ви е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт