Баба Марта върза мартенички бели и червени на Майските деца засмени!

• 13 658
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Честита Баба Марта!
На всички пожелавам да са весели и здрави!
А ето и едно клипче: песничка от Ивко за Баба Марта, специално за вас го помолих да я изпее. Сега само първо да я преведа, че така скоростно я пее, че почти нищо не се разбира - "Баба Марта бързала, мартенички вързала - бели и червени"
http://www.youtube.com/watch?v=R29YpimH-Og

Сега чета една много интересна книга, вчера си я купих и ми се иска на един дъх да я изчета. Като влязох в книжарницата и реших да купя и за Ивко книжка. Половин час избирах неговата, разгледах какви ли не приказки, е не можах да се пречупя и да му купя такава и пак му взех образователна. Дидо вече ми се смее с моите амбиции. Купих му една с цифри и форми, но Ивко много и се радва и все ме кара да ги изпитвам, а сега дори спи с нея. Важното е че си я хареса. А като му чета прикзки не успява да ги излуша докрай.

# 61

Да сте бели и червени,весели и засмени!

# 62
# 63
  • София
Косьо нещо се обърка днес и стана преди 15 мин.  #Crazy аз до 2 ч. правих торта и 2 не виждам  Sad

А н и, коя е книгата?

# 64
Добро утро, днес и моят син е ранобудник! Стана в 7 часа, което не се е случвало от година насам....

Да сложа нещо за повдигане на тонуса:

Приятен ден!

# 65
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!Нямам дете ранобудник,но имам баща,който плаче за внимание и 8 часа му се струва вече обедно време Crazy
Танче,мерси за кафето Hug

# 66
Сисе,дано и ние не станем такива......за мен 8 е нечовешки рано....ама никой не ме пита-аз пък съм уредена с двама болни"сополи,кашлица и температурка за разкош....и бях на повикване през 10 минути цяла нощ-та сега и второо кафе незнам дали ще помогне.....
Иначе вчера бях в Софи Embarassed-ама закъсняхме много с програмата/пък и срещата се беше разтурила вече/,обикаляхме цял ден като луди......накарая и бегом обратно заради болните и паниката на свеки-и така:остана ми че се подрусах по Софийските улици и обещанието за специално ходене /тоя път по-моя програма/.....даже и джапанки не ми купиха Sad
Днес се очертава слънчев и приятен ден-възползвайте се,...пък аз ще се боря със сополите...

# 67
  • Велико Търново
Люба,аз отдавна съм казала,че Божа заженили се ще бягам в южна Бг на границата,че като се знам каква съм зетя ще ме отрови или нещо по-мъчителноще ми измисли Crazy
Пожелавам на Сами и Ивчо бързо да е оправят,а на теб Hug

# 68
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
Да се похваля-вчера ходихме до Солун, разхождахме се, дори има и малко снимки, което ще кача после. Но диетата отиде по дяволите. Свалените кило и двеста са качени отново Twisted Evil. Сега от утре отново почвам Дюкан и дано го спазвам стриктно.
Нашият син изяви желание да се "купа"в превод къпе в морето. Не помагаха обяснения, че водата е студена и че това е пристанище, а не плаж и т.н. Задоволи се да хвърля камъчета по рибките във водата. Не можехме да си тръгнем,едва го залъгах, че отиваме на другото море дето може да се къпем и през цялото време повтаряше "дуя мооо купа" и внимаваше в пътя за да посочи на тати другото море Joy. Разхождахме се по магазините на главната улица-Цимисхи май се казваше, но от много гледане и обикаляне не си купих нищо в крайна сметка. Запазвам правото за покупки за другия път. Много добре ни се отрази разходката. Друг е въздуха до морето. Днес накичих малкия с мартенички, но не мога да ги задържа на ръцете му. Явно като заспи ще пробвам пак и дано да не ги усети и почне да ги дърпа. Как мина срещата в Борисовата градина? Чакаме коментари. Heart Eyes

# 69
Руми, книгата е Стъклени съдби, става въпрос за ин витро оплождането. Написана е като трилър.
Ето и малко снимки от вчера: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223951

# 70
Честита Баба Марта с малко закъснение от мен!

Fy, все забравям - да ви е жив и здрав нови член на семейството и само радости да ви носи!

Ние вчера си направихме голяяяяма разходка с колата на Гоги. Ето и от нас малко снимки: http://ilonkatoleva.multiply.com/photos/album/17#1

Последна редакция: нд, 02 мар 2008, 14:41 от Лони

# 71
  • Плевен
Привет!
Искам и тук да ви напиша, че има резултат по въпроса за Националната ни среща.
Подробности тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271803.new#new

# 72
  • София
Люси, я направо с големи червени букви да те цитирам:

Вече имаме резултат, но трябва да реагираме бързо.
Офертата е следната: комплекса е свободен за уикенда 6,7 и 8 юни и засега ни го пазят  Grinning.
Цената е 80лв. двойна стая. Включва нощувка, закуска и ползване на басейн, джакузи, сауна, фитнес. Цената не подлежи на отстъпка, защото от 01.06. влизат в сезон и правят отстъпки само през седмицата, просто комплекса е много посещаем. Евентуално може да ни направи отстъпка под формата на едно печено агне или нещо подобно, но като направим официалното запитване ще разберем крайния вариант. Капарото е 50% от сумата.
Резултат трябва да дадем най-късно до средата на седмицата !!! Ще ви помоля за експедитивност!
Мястото е страхотно за деца, вече го посещават и кърмачета на по 3 и 6 месеца  Grinning.

# 73
  • Плевен
Благодаря Руми   bouquet

# 74
Fy, да ви е жив и здрав новия член на семейството! Дано скоро да ги изпишат от болницата.
Ани, много ми хареса как пее Ивко! А и знае цялата песничка! Личи си, че се занимавате с него.

Криси постоянно говори, но никой не го разбира. Напоследък само се сърди, че не му даваме да говори много по телефона. Омръзна на всички баби и дядовци, че само иска да си говори по телефона. Майка ми вече му затваря телефона след 5-та минута Simple Smile
Нали 2-ра седмица седят с баща си в къщи, заради болести и явно така се разсейва.

Аз започвам да се разочаровам от фирмата, в която започнах. Едни от най-добрите служители напускат, тъй като са обидени от отношението на собствениците.

Общи условия

Активация на акаунт