На всички пожелавам да са весели и здрави!
А ето и едно клипче: песничка от Ивко за Баба Марта, специално за вас го помолих да я изпее. Сега само първо да я преведа, че така скоростно я пее, че почти нищо не се разбира - "Баба Марта бързала, мартенички вързала - бели и червени"
http://www.youtube.com/watch?v=R29YpimH-Og
Сега чета една много интересна книга, вчера си я купих и ми се иска на един дъх да я изчета. Като влязох в книжарницата и реших да купя и за Ивко книжка. Половин час избирах неговата, разгледах какви ли не приказки, е не можах да се пречупя и да му купя такава и пак му взех образователна. Дидо вече ми се смее с моите амбиции. Купих му една с цифри и форми, но Ивко много и се радва и все ме кара да ги изпитвам, а сега дори спи с нея. Важното е че си я хареса. А като му чета прикзки не успява да ги излуша докрай.
аз до 2 ч. правих торта и 2 не виждам 

. Разхождахме се по магазините на главната улица-Цимисхи май се казваше, но от много гледане и обикаляне не си купих нищо в крайна сметка. Запазвам правото за покупки за другия път. Много добре ни се отрази разходката. Друг е въздуха до морето. Днес накичих малкия с мартенички, но не мога да ги задържа на ръцете му. Явно като заспи ще пробвам пак и дано да не ги усети и почне да ги дърпа. Как мина срещата в Борисовата градина? Чакаме коментари.
.