Баба Марта върза мартенички бели и червени на Майските деца засмени!

• 13 623
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Той Чемширов толкоз хрисим, кротък и не хапе...

Той хрисим,ама мене от вас ме е страх Mr. Green

Леле, к'вит сме лАми...
Край! Изядохме горкия човечец с все парцалите (дет се вика)  Mr. Green!
Него сега ще го е страх да дойде на срещата...

# 31
  • София
Ол4е, чудесна мартенска тема  Hug и хич не се връзвай толкова за снимките- ще слагаме нови вътре в темата!

А н и, за ребуса с НЪНГЪ - идва при нас и почва да го повтаря  Crazy и ние - в шах. По едно време се светна милото, че не го разбираме и взе да си носи обувките, тогава ни се изясни  Joy

Фай, ЧЕСТИТО ПЛЕМЕННИЧЕ! Много здраво и весело дете да расте!

Днес ми е такъв чуден ден - снощи редактирах един текст почти до 2 ч. и тая сутрин така ми се спешееее... Косьо нещо нададе зор да ставаме в 8, но явно е разбрало милото, че няма да го огрее  Crazy като се събудих часовникът показвше 11:19 ч. той спал ли е, кротувал ли е - не знам, ама си беше в леглото до моето и чакаше да отворя очи, за да наддаде вик "Цоооооок"  Crazy

За III Национална среща - да взема да пусна една тема и да действаме!

Забравих да кажа , че съм мноооооого ЗА среща и съм съгласна с предложените дати, а за място предлагам това

Ако,искаме да е тук срещата ни трябва да действаме бързо Peace
Мястото е хубаво има и еко пътека за желаещите Grinning

добре звучи! ето темата да си го обсъждаме: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271803.new#new

# 32
Галюшка,порицавам те и тук-като нямаш телефоните-питаш и даваме веднага.....какви са тия...щели да питат Crossing Arms
Чемширова,ти на бизнес го обърна това с предлагането.......нали уж аз бях Mr. Green....ама наистина ще го уплашим човека.....
Аз утре все пак ще пътувам за София...ама дано се отвори повече свободно време,че тя и работата е доста......но поне за кафенце се надявам да ми отпуснат минутки/казвайте къде да си ги поръчам минутките-в кой квартал,че аз много не съм добре с ориентацията-ама да кажа на шофьора?/
Абе,хора,от одеве го мисля това за мартеничките.......вярно,че на Задушница се уважават умрелите,ама то е всяка година на различна дата,а Баба Марта е винаги на 1ви март.И какво пречи да се раздаде за умрелите,а на живите-за здраве....  Thinking

пфу,половин час не мога,да го пусна тоя постинг........

# 33
Олче, темата е страхотна. А за снимките, всики да пусне по 1 нова да видим и готово,(виждали ли сте по-малък Дядо Мраз)
Честито  на Фи. Да и е жив и здрав Никиbouquet
Аз както бях яхнала метлата си направих косата и ноктите днес и др. подобни и ми мина. Ама друго си е и мъж да си имах.
Мами, нещата отиват на заминаване в Германия на мен и детето. И мен такава паника и тревога ме е обзела, че ще лудна. #Crazy Но по-добре аз да страдам, но Маги да е при татко си.

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 19:06 от gi4o_pi4o

# 34
  • София

Аз утре все пак ще пътувам за София...ама дано се отвори повече свободно време,че тя и работата е доста......но поне за кафенце се надявам да ми отпуснат минутки/казвайте къде да си ги поръчам минутките-в кой квартал,че аз много не съм добре с ориентацията-ама да кажа на шофьора?/

Люба, кога пристигаш? Ще е супер, ако можеш да се класираш на срещата в Борисовата градина  - ние сме там от 10:30 до към 1 - 1:30ч.
Мосюто да те остави на Орлов мост и ми звънни.

# 35
  • София
Здравейте мами, чак сега успях да дочета темата (имах доста и от старата), че нещо напоследък все не ми оставаше време след работа. По толкова теми си мислех да пиша, че сега ще ги забравя половината, но започвам подред.
Честит племенник на FY и братовчед на Сиси! Да е жив, здрав, късметлия и мама бързо да се възстановява!
Олче, темата е супер, картинките с овчиците и мечетата са много сладки и ме развеселиха. Дано цялата тема да е пълна все с хубави и празнични новини, а болните дечица и родители бързо да преборват болестите.
За съжаление няма да вземем участие в утрешната среща, въпреки че много ми липсвате и отдавна не съм била на майска детска среща, но Румчо е в Чирпан, а ние ще ходим за уикенда до Хисаря и след това до Чирпан.
Гичо, дано нещата при вас да се развият по възможно най-добрия начин.
Въпреки че на Румен не му давам шоколад или бонбони, е опитвал по малко и като види кутия с бонбони, все към нея го влече. Също така е голям фен на салами, кренвирши и всякакъв вид мръвка, но от полуфабрикатите му се дава само колкото да опита, защото знам че са голям боклук. Много обича и кашкавал, но и него ограничаваме, защото има много сол.
Не знам какво точно е редно да се прави утре или не, но според мен на първи март трябва да се раздават мартенички, дано не съгреша много... Wink

# 36
Фай,честит ти племенник! Да е жив и здрав и мама бързо да се възстановява. На теб ли го кръстиха? Много хубаво име!

Руми, голям майтап е твоя Косьо! При него обувките са хита, трябваше да се сетя!

# 37
Заспахте ли?
Аз също утре ще си раздам мартеничките. Ами ако някой има Р.Д и трябва да му дам подарък, какво правим? newsm78

# 38
Ние днес видяхме два щъркела да летят и нали си имат гнездо наблизо, доста се зачудихме дали са щъркели или не са. Но бяха. И сега се чуда дали въобще да връзвам мартеници. Но мисля да го накича в неделя- с един ден преди или след това не е от голямо значение. И аз си падам малко суеверна.  
Гичо щом така трябва-заминавай. Пък и нали си имаме Мимозка-ще хване самолета и хайде на гости Joy Ирка и Мимоза ни държат в напрежение, пуснаха една снимка за да ни зарибят и никакви ги няма. Но ние си чакаме Wink Hug

# 39
  • Пловдив
Ники, честит ти племенник и бързо възстановяване на майчето   bouquet

Кали също има кодова дума - ДОДО - това значи - искам да се гушкаме  Crazy

# 40
Честит племенник на Фай-да ви е жив и здрав и да знаеш,че ще е голям късметлия да улучи точно този ден да се роди!  bouquet

# 41
  • Велико Търново
Гергана,пишете и Краска ни покажете Hug

# 42
Заспахте ли?
Аз също утре ще си раздам мартеничките. Ами ако някой има Р.Д и трябва да му дам подарък, какво правим? newsm78

Утре съм на два РД!  Party

# 43
  • Велико Търново
Доброжалател,как така ми знаеш семейните пробелми като аз,нямам такива ShockedВиж сега тук сме възрастни хора и долу-горе може да преценим какво и как да напишем Naughtyна всички нас ни е ясно,че интернет е свобдно пространство и всеки може да ни прочете Peace
Спирам до тука Peace

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Hug-за децата
-за майките им

# 44
Добро утро момичета и честита Баба Марта,

Да сте живи и здрави, усмихнати и доволни от живота.

А ето и кафенцето и чая.

и нещо за закуска

Благодаря за пожеланията за племенника. Дано е жив и здравичък, това е най-важното. Днес ще ходим на обяд да видим дали се е пооправил вече.
Ани, на мен е кръстен разбира се. Има и малко на баща ми.  Wink Той се казва Кольо. Това име в семейството ни е на голяма почит. Двамата ми сваковци се казват Николай. На кръстниците детето и то така се нарича. Въобще Никулден се очертава хубав празник за всички нас.  Simple Smile
Поста на Доброжелател ми прозвуча странно. Дори малко като заплаха. newsm78 Вярно е, че човек трябва да внимава къде, с кого и какво споделя, но ние мисля, че сме достатъчно големи да преценим. Thinking
Сега ви пожелавам лек и усмихнат ден и много разходки.

Общи условия

Активация на акаунт