Баба Марта върза мартенички бели и червени на Майските деца засмени!

• 13 607
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
Защото е задушница и на този ден по принцип се черпи за умрелите, а мартениците се дават за здраве и някакси....и на мене ми го казаха аз просто споделям.

# 16
  • Велико Търново
Галя,благодаря ти HugАз това ще го спазя Peace

# 17
Мимозата съм  Laughing
Привет от Лондон!Тук е страхотноо и обикаляме нонстоп.Ирка е чудесен домакин,чак ми е съвестно ,че толкова я уморяваме..
Олче,благодарим за темата   bouquet
Правим много снимки и двете и ще показваме....

# 18
  • Плевен
Привет в новата пекрасна мартенска тема! Олче   bouquet и хич не се притеснявай за снимките на дечицата и така темата е чудесна! А вие как сте - ти и Вели, надявам се да сте здравички  Hug!

ЧЕСТИТ ПЛЕМЕННИК НИКОЛАЙ НА FY! ДА Е ВИЖ И ЗДРАВ, ДА ПАПКА И ДА НЕ ПЛАЧЕ МНОГО!

Hamburger Да се изкажа и аз по обсъжданите теми, относно консумацията на разни хранителни продукти.  Grinning
Мед се опитах да дам, когато Тери започна да боледува, но без успех. Доколкото виждам на този етап не е фенка на сладките храни, предпочита месо и зеленчуци (ако днес успея , ще го подкрепя и с видео материал, да видите какъв хищник си имаме в къщи). Салами, кренвирши и тем подобни рядко има у нас и то само защото Валери ги харесва и си прави сандвичи - предпочита филе, шунка и от този род. Опитвала е и луканка, сушеница и т.н.
Шоколад не й давам, но е опитвала. Аз съм на мнение, че докато мога да контролирам "влизането" на този род храни в храносмилателния й тракт, по-добре да не ги хапва.

Хубав ден ви желая!

Забравих да кажа , че съм мноооооого ЗА среща и съм съгласна с предложените дати, а за място предлагам това

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 14:48 от Люсил

# 19
Люси, страхотно местенце си намерила  Hug
Аз съм съгласна, дано да можем да дойдем, като определим датата!

Това, че не се раздават мартенички утре и на мен ми го казаха днес... Ще го спазим, макар, че ми е много любим този празник... и 2-ри е ден!

Ние днес тръгваме... Весел празник ви желая!!!

FY, честито да ви е племенничето! Да е здраво и послушно!

# 20
  • Велико Търново

Забравих да кажа , че съм мноооооого ЗА среща и съм съгласна с предложените дати, а за място предлагам това

Ако,искаме да е тук срещата ни трябва да действаме бързо Peace
Мястото е хубаво има и еко пътека за желаещите Grinning

# 21
Само дано да ни побере всички... Ама си мисля, че ако не, Сиска ще ни приюти  Wink  Laughing

# 22
  • София
мимозке, ирка, не ни дразнете ами пускайте фотоси  Party

брей, 4 нови отговора, да не би да сте пуснали вече, хихи....

ЧЕСТИТ НИКИ НА ЛЕЛЯ ФИ
  Heart Eyes да е жив и здрав на всички, които го чакаха.

а това е за вас всички, виртуално с пожелание да сте преди всичко здрави и обичани!

# 23
  • Велико Търново
Само дано да ни побере всички... Ама си мисля, че ако не, Сиска ще ни приюти  Wink  Laughing

Шуш,ти до Чемширов Mr. Green

# 24

Стига си ни плашила с тоз Чемширов  Mr. Green

# 25
  • Велико Търново

Стига си ни плашила с тоз Чемширов  Mr. Green

Как ще ви плаша бе Shocked

# 26
  • Плевен
Той Чемширов толкоз хрисим, кротък и не хапе...

# 27
  • Велико Търново

Той хрисим,ама мене от вас ме е страх Mr. Green

# 28
С мъжа инцидентно решихма в понеделник да навестиме Пловдив, не познавам града но все ще намериме къде да се разхождаме, нямам телефоните на пловдивчанки така че, ще се ориентираме в обстановката с питане  Laughing
Снимки от Мимозата и Ира и аз чакам  Naughty
Ей ма това е много готина децата ще овършеят двора и ще има бой за играчки.....има 46 легла което е около 20-тина семейства...давайте по голяма активност по въпроса че да се организираме е чакаме и други предложения за отсядане...

# 29
  • Плевен

Той хрисим,ама мене от вас ме е страх Mr. Green

Леле, к'вит сме лАми...

Общи условия

Активация на акаунт