ЮЛСКИ БЕБЕТА'08 (25та тема)

• 11 622
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Аз да ви се похваля - събота ходих на водна аеробика Grinning. Много ми хареса. Смятам, живот и здраве, вече всяка събота да ходя. През уикенда има часове от 12 и от 13 часа, цената е 6 лв. Според Мария Шпицер не съм качила много, но аз съм на друго мнение. Тя отбеляза, че ръцете ми са напълняли, но ме успокои, че с тренировки могат да отслабнат, за разлика от кръста и гърба, които ще си чакат ред след раждането.

Астарта, къде ходи? Искам и аз другата събота Praynig

Относно масажите за бременни - обърната си на една страна, а не по корем  Wink

# 151
Дуци, цената му е около 20лв. и стига за 6 седмици, ако го пиеш сама. Ние с мъжа ми пием от единия вид двамата и ни стига за 3 седмици съответно, а другото масло си го пия сама. Довечера ще мога да ти дам по-подробна информация, защото имам брошури и цени в нас и ще ти пусна няколко снимки.
http://www.granovita.co.uk/product_details.php
ето това са продуктите в английския сайт, българския все още не е разработен
бутилките са същите, само има малко разлика в някои етикети

# 152
В козметичния салон, където аз ходя(бременна не съм била на масаж, да уточня) са ми показвали една възглавница за бременни, с нея се ляга по корем.
Мария, мерси  bouquet

# 153

Астарта, лесно ли го намери?
Другата събота съм с теб, ако ще турско да е Crossing Arms

hahaha Добре, и аз така викам, та да видим.

Абе и аз исках да кажа - ,,Идвам,, ама още не съм се разтърсила за джапанки и не съм си пробвала банския  Embarassed Laughing Embarassed ,,Другата събота,, - 8 март ли имате предвид?
А срещата как мина?

# 154
Астарта задължително сме с теб!
Аз днес ходих на доктор да си видя слончето,ама то вече не може цялото,а само части -глава, крака корем или ръце!С тия гени дето ги има дали няма да се роди 60см! LaughingА иначе вече тежи 533г,а само преди две седмици беше 320 гр!Исках да пиша още ама забравих ,защото ме ядосаха!По-късно може и да се сетя!

# 155
Тц, тц, тц, срещата е на 9-ти март, виж темата в Календара Mr. Green

# 156
Душата, не ми се подигравай   Mr. Green Съвсем съм изкукала - ще погледна Simple Smile

# 157
Днес имаше големи изстъпления в корема ми, весело му е на човека! Първия път се забавлявах с мърдащия ми корем няколко минути без да се сетя да снимам клипче за бебешкия архив! А вторият път - преди малко започна буйното скачане и аз веднага станах да си взема снимачката, а той се премести и спря!

Но ще го набарам в крачка, не знае с кого си има работа  Mr. Green И като порасне ще му навирам доказателства, че има за какво да му връщам Mr. Green

# 158
http://i190.photobucket.com/albums/z295/mariq_m3/IMG_2321.jpg
Дуци, ето тока изглеждат тези добавки, които приемам. Шишето със зеленият етикет е по-препоръчително за нашето състояние, но и двете могат да се приемат както от нас, така и от мъжете ни  Simple Smile Цената на двете е около 20-25лв. Не е толкова скъпо. Някъде имах и по-подробна информация, но е на word и сега точно не се сещам как да я кача тук
АААААААААААААА, щях да забравя, Ивонче, искам едни розови гащи  Grinning така каза доки.  Hug

# 159
Момичета, намерих много готин уред. Някой да го е виждал в БГ или да е чувал отзиви?
http://www.mothercare.com/gp/product/B000IVU83A/ref=dp_collectio … UTF8&mcb=core

С него може да се чуват сърдечните тонове, ритниците и хълцанията на нероденото дете.

# 160
Момичета, намерих много готин уред. Някой да го е виждал в БГ или да е чувал отзиви?
http://www.mothercare.com/gp/product/B000IVU83A/ref=dp_collectio … UTF8&mcb=core

С него може да се чуват сърдечните тонове, ритниците и хълцанията на нероденото дете.

За това, което показваш, не знам, но ТОВА  го искам! Така заспивам от край време върху мъжа ми, но няма как да изкараме цяла нощ в тази поза и ми трябва алтернатива. Всички възглавници, които имам са стандартен размер, редя ги по две да стане дълго, но се разместват всяка на където си поиска и в крайна сметка не е същото. Такова голямо чудо си нямам и ми трябва  Thinking

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 21:40 от Pearl

# 161
  • Варна

не бих могла да спя с такова нещо посмъртно ..Имам нужда от все повече пространство, даже мислим за по-голяма спалня..Ако трябва да събирам такива дълги възглавници, тежко ми..Нещо не разбирам защо бременната има нужда от такава, аз пък не обичам да си опирам корема о възглавници .. newsm78

# 162
Нещо не разбирам защо бременната има нужда от такава, аз пък не обичам да си опирам корема о възглавници .. newsm78

Например, защото така ми е удобно?  Laughing

# 163
  • Варна
Нещо не разбирам защо бременната има нужда от такава, аз пък не обичам да си опирам корема о възглавници .. newsm78

Например защото така ми е удобно?  Laughing

Ясно,ама защо, на бебето по-удобно ли му става?  Rolling Eyes Странно ми е просто .. на мен най ми липсва спането по корем, а възглавница даже може да се каже че не ползвам, все се събуждам без да ми е под главата .. Laughing

# 164
Ето и една прясна-прясна снимка на моят ОГРОООООМЕН тумбак   hahaha
Качила съм не повече от 5кг. но всичко е само на корема  hahaha Няма такава голяма тумба като тази  hahaha http://i190.photobucket.com/albums/z295/mariq_m3/IMG_2322-.jpg

Общи условия

Активация на акаунт