ЮЛСКИ БЕБЕТА'08 (25та тема)

• 11 617
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
Аааа, значи не само аз имам горчив опит със семенцата Grinning. Мислех си сутринта да пиша, но ме досрамя и реших, че съм някакъв карък hahaha. Миналото лято цяло лято поливах на терасата едни плевели, които малко приличаха на домати, а трябваше уж да са гербери Mr. Green. Накрая мъжа ми се ядоса и ги изкорени и изхвърли, ама бяха вече станали към метър високи Joy. Много подигравки отнесох от него за моите "цветя". Вече не бих рискувала със семенца.
Картинката ми е до болка позната. Мъжа ми на всеки гост в къщи показваше плевелите с думите "Вижте моята прекрасна любима каква красива градинка си отглежда на терасата"  Shocked Shocked #Crazy #Crazy
Но накрая на летото успях да си разсадя ето такива цветенца.
http://gardenplants.hit.bg/tagetes.htm
http://www.zeleno.bg/?action=view&docid=64&catid=74
Препоръчвам ви ги. Много лесно се гледат и семенцата от цветовете могат да се дъберат и разсадят през следващата година (така ми казаха и се надявам да стане работата).
jollity идеята за baby shower  е наистина добра. Аз научих за нея преди 2-3 месеца и не познавам някой в България да кани гости по този начин. Но ако се намерят приятелки, които да ти отганизират подобно празненство, защо не?!!?!? Тъкмо ще си знаеш предварително, какво са ти подарили и няма да купуваш ненужни неща.

# 196
  • София
Тити надявам се да не е винаги съобразно кг. на майката, така да дебелее и щерката защото моята майка с мен е заковала 35, а с брат ми около 40 - незнам как ги е носила - но от 60 да си 100 направо не си го представям.  Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes Аз засега съм 9-10кг.
Астарта - какво стана с отпуската - не би трябвало да те спират - дано всичко е наред
Пърл и аз не мога да се похваля с градинка на къщата - дори магданоза не порастна, но и тази година ще правя опити - дано да стане. А и навън няма да ми пречат надявам се /по скоро на бебка/ - двора е просторен и ще има място и за тях!!   bouquet Важното е постоянство - и накрая ще станат.

# 197
  • София
Момичета,има ли някоя с постоянни болки...без особени причини?Аз от вече...цял месец си ме боли корем,ниско долу като се размърдам,съответно не мога и да спя,защото при всяко обръщане се будя CryКазах още тогава на консултацията,а тя ми отвърна-пии нош па,но то не помага.Според вас до колко е нормална тази болка?

# 198
kali-76 непременно си направи консултация с друг доктор,според мен никак не е редно да имаш болки ниско долу в корема!Щом но-шпа-то не ти помага трябва да се вземат мерки!Докторката  ти знае ли ,че не ти помага?Моя съвет е иди при друг доктор!  bouquet

# 199
Много ми е притеснено да не почна да вдигам кръвно, защото е много опасно.
Бебетата се раждат преждевремнно, имат проблеми, дано не ме стигне, дано, дано, опазил ме Господ Praynig Praynig Praynig

Дуци, много ми харесва аватара ти Heart Eyes
Благодаря ти, това съм аз Mr. Green

# 200
Ine, ще ме пуснат отпуск, но шефа малко ме подразни, защото ми каза да си правя сметка до юни да използвам толкова дни, колкото ми се пада пропорционално на месеците, които ще работя Confused. Фактически до юни мога да си ползвам 10 дни, а останалите 10 чак след 2 години, което ми е малко абсурдно, но ще се съобразя.

Кали, аз имам много често болки ниско долу и също като теб като се обръщам нощем ме прорязва силно. Много пъти съм казвала на доктора ми, но според него нямало нищо обезпокоително, било от притискане на органите и т.н. Thinking Да си пия Но-шпа и да не се притеснявам. Е, няма как да не се притеснявам като ме заболи, но се успокоявам, че и с първата бременност имах постоянни болки, без някакви сериозни проблеми. Дано не грешат докторите ни и всичко да е наред Praynig

# 201
  • София
Ех дано,но е доста неприятно...пък аз 1-вата бременност не помня такива проблеми,но...сигурно е от годинките #Crazy

# 202
Здравейте  bouquet
От доста време не съм писала, но просто не ми остава време....времето беше прекрасно и не ставаше да си стоя у дома  Simple Smile жалко , че пак се разваля  Sad
Не съм чела много щателно темата, така че извинете ако сгафя нещо  Hug
Аз утре съм на ФМ, така че стискайте палци, смятам тази да е последната  Rolling Eyes писна ми да ходя по доктори , все едно съм болна, а не бременна. И аз имам болки отвреме на време ама не им обръщам внимание или поне се опитвам  Whistling вече свикнах и с контракциите и с рокендрола на Бебчето  Laughing  старая се да мисля позитивно и да не се връзвам много-много  Party

Благодаря ти, това съм аз Mr. Green
Да бе да  #Crazy

# 203
Здравейте, момичета!

Моля, Ивончето да поправи розовия биберон на син. Вече лекарката е 100% категорична, че ще е момче. Аз пък все още се надявам на момиченце. Но каквото дойде - няма да го върна Laughing Joy Mr. Green
Все още не се потя, но както казаха някои мами ми е адски горещо и задушно. При мен също има една колежка, на която й е вечно студено и не знам как ще се разберем. За сега не ми се подуват краката и все още ходя на токчета, но предполагам, че скоро ще спра. Трябва да съм елегантна бременна заради работата, но все повече ми става трудно, защото блузките са ми доста опънати на коремчето. preggo С кеф установих, че една от белите ми поли и червена ризка ми стават все още и днес съм решена като мартеничка. Като прибавих червените лачени обувчици на много висок ток и червената сатенена диадема съвсем я докарах.  CrazyГоляма свежарка станах и самочувствието ми се подобри.  Mr. GreenАко мога по-късно ще ви пратя снимка да видите и моето коремче с въпросните дрехи.
На работа съм всеки ден до 19.00 часа и не мога да се включвам често, но ви чета с интерес, така че продължавайте в същия дух Peace

# 204
Днес цял ден седя пред компа. Пфу, задника ми се сплеска. Предполагам дъждовното време ми действа размазващо, но хич не обичам така! Като не съм се раздвижила се чувствам като баба  Banghead

# 205
Аз да се включа с въпросче.Някой да е запознат с действието на цвеклото,може ли да променя цвета на урината?Може да ви се стори тъпо Embarassed

# 206
Днес цял ден седя пред компа. Пфу, задника ми се сплеска. Предполагам дъждовното време ми действа размазващо, но хич не обичам така! Като не съм се раздвижила се чувствам като баба  Banghead
Събота е нашия ден  newsm53

Аз да се включа с въпросче.Някой да е запознат с действието на цвеклото,може ли да променя цвета на урината?Може да ви се стори тъпо Embarassed
Може да ти стане розово червена, да. Споко Wink

# 207
С тоя курс съвсем ви изпуснах Rolling Eyes Иначе да не повярваш не се чувствам затъпяла както всички твърдят за бременните. Даже си правя упражненията по-бързо от останалите Mr. Green Фук фук фук Mr. Green

Имам голям проблем. Нормалните панталони вече не мога да закопчавам, а бременните са ми още широки и се смъкват като вървя Rolling Eyes Иначе в стола на обяд добре си похапвам сега  Embarassed и като седна след обедната почивка направо заспивам.

Какъв прилив на енергия, какво чудо..да ви пратя моята хуна дето 2 поредни сутрини ме буди в 5ч да ви питам тогава hahaha

# 208

Чудо ли е това? hahaha Да вземе да стане и тогава ще повярвам.

Какъв прилив на енергия, какво чудо..да ви пратя моята хуна дето 2 поредни сутрини ме буди в 5ч да ви питам тогава hahaha

А, не... ние таковата... не се оплакваме.  baby_neutral

# 209
Ето бебката отвън  Wink http://www.snimka.bg/album.php?album_id=218472&photo=10
Междудругото Women's Secret са пуснали разпродажба (-60:-40%) Като си направиш покупка ти дават скреч карта с намаление при следващо пазаруване  Laughing Останали са им големички номера, които са подходящи за сегашното ми състояние  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт