ЮЛСКИ БЕБЕТА'08 (25та тема)

• 11 618
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета  Hug
Днес голям проблем да вляза в сайта - не знам от служебния нет ли е, от сайта ли  newsm78
Вчера на прегледа малкото мъжленце беше супер  Crazy И на мен шийката ми е добре, док каза че сме бомба и двамата, та си тръгнах радостна на хубавото време. Минах през Штъркел да разгледам и си харесах една количка на Маг ингланд. Много читави ми се струват тия колички. Здрави и надеждни, а цените съвсем приемливи на фона на другите. Дано само не са тежки, че нямаше как да я вдигам в магазина с тоя корем  Thinking Взех и шапчица на малкото човече  Heart Eyes Такава е сладурска, мъжа ми веднага я хареса и взе да се чуди колко е мъничка  Mr. Green Ама на мен ми се струва много голяма, особено ако такава глава трябва да излезе от мен Confused

И да ви питам как сте с потенето!Аз тия дни направо вода тече от мен!Ходя по къс ръкав и пак огромни петна под мишници, на корема!Вчера нали ходих на доктор направо ме беше срам из града да се движа така!

Душичката
, и при мен е пълен ужас. Потя се повече навсякъде. Взех да се пудря с една ароматизирана пудра за тяло - по ръце, крака, подмишници че е ад. Тия дни в жегите се къпах по два пъти. Представяте ли си как ще е по-нататък  #Crazy

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 14:11 от Aelia

# 181
  • България-Швейцария
Дуцка, аз постоянно пия Омега-3 на Нутрилайт + други добавки, но специално за тях миналата година Райчева ми спомена, че не било добре да се пият мастни киселини по време на бременност Thinking. Явно колкото доктори, толкова и мнения, защо не попиташ направо Марков, така и така си на преглед скоро?
Сори, че така нахлух в темата ви, случайно ме препрати търсачката, по повод витамини ровичках Simple Smile.

# 182
Здравейте мами!
Ох,днес от работа,чак сега се включвам!Състава ни е намален и всичко го отнасям аз........но още малко.Мисля началото на април да изчезвам!

За потенето-при мен нещата са все още нормални,но ми е по-топло от друг път!

И да,има проблеми  в сайта!

# 183
  • Варна
За потенетo съм намерила невероятно нещо. На Биотрейд има едно пръскало OdorEx се казва и постига супер резултати. Аз също много започнах да се потя, та с това се оправих. Пръскаш се подмишниците 3 вечери подред, после по 1 път на 10 дни. И... не се потиш. Струва около 6-7 лв. Продава се по аптеките, може и по интернет да се поръча.

http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=2

A, забравих да кажа, че писах мейл до производителя дали може да ползва по време на бременност. Увериха ме, че мога да се пръскотя без притеснения.

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 14:49 от Toni_baraboni

# 184
Исках да напиша нещо, но вече забравих какво, форума днес е отврат Tired
Искам и аз такива слушалки. и възглавница макарон също Crossing Arms
Ситрамел, мерси за инфото, ще го питам Марков, ще питам и Маленов.
Днес бях на разходка с детето и по едно време толкова лошо ми стана, че едва се прибрах. Премерих си кръвното, малко високо беше за мен, по принцип съм с ниско - 130/72, след половин час лежане беше 118/60. Повече не съм го мерила, но ми трябваше около час да се освестя.

# 185
Тони - барбарони, мерси за инфото. Само се чудя като блокираме изпотяването да не направим беля - все пак така организма се охлажда  newsm78 Да не си прегреем бебоците?

Ситрамел, мерси за инфото, ще го питам Марков, ще питам и Маленов.
Днес бях на разходка с детето и по едно време толкова лошо ми стана, че едва се прибрах. Премерих си кръвното, малко високо беше за мен, по принцип съм с ниско - 130/72, след половин час лежане беше 118/60. Повече не съм го мерила, но ми трябваше около час да се освестя.

Дуци
, питай ги и сподели можем ли да пием ленено масло сега или не. Дано повече да не ти се случва такова нещо - сигурно е доста неприятно Confused

# 186
Ако не може ленено масло, има специална хранителна добавка за бременни на Милупа, онзи ден й пуснах снимка, но мисля, че само една омега има в нея Crazy

# 187
  • Варна
Здравейте!
Моля и на мен да сложите едно бебче с розова биба. stork-girl /или щъркелче с розова торбичка/. Дребосчето хич не искаше да се показва, но доктора успя да види туй - онуй. Така че очакваме момиченце /е, с 5% възможност за изненада/.  Hug
Много готини тумбачета си имате. Моето е повече сланинка, отколкото бебче.  Confused
За количките Маг Ингланд - стабилни и мн удобни за бутане са, широки и комфортни за бебчо. Не са от най-леките....
Не се потя още много. Но в офиса държат топличко и ми прилошава отвреме-навреме. Искам въздух............. Одорекс съм ползвала - има моментален ефект, но не трябва да се прекалява с него.
Дуци, много неприятно, дано не се случва пак. И аз съм с обичайно ниско кръвно и вдигне ли се става зле...
Сисони, благодаря за отговора на ЛС. И аз не бих отишла при Давидков, но като видях клипчетата ти, искрено се разчуствах. При Цветкова ходих при предишната бременност /2005/, но май нямаше 3Д тогава. Знаеш ли колко ще ми струва такъв преглед при нея, при условие, че съм на ЖК при друг лекар? Simple Smile

# 188
  • Sofia
Привет мамита Hug

И аз идвам от фетална и пълен и подрбен оглед на нашия момък. Направо като кинопрожекция беше, не знаех, че има друг екран за майката и посетители Laughing

Огледахме бебето подробно, чак сега и аз видях разни работи. И пишката видях hahaha
Доволна съм от лекарката, подробно ми показа и измери всички видове органи, чухме как бие сърцето, как се храни плацентата...направо цял филм изгледах Sunglasses
Движим се 5 дни напред засега, бебчо е наддал повечко.
Но плацентата си ми остава ниска Cry

Аз още не се потя много,ама ми е топло и задушно постоянно, само проветрявам.

# 189
Здравейте. Напоследък само ви чета и нямам никакви сили за писане.
От днес започнах да пия витамини Пре Натал. Дано скоро да почувствам тяхното въздействие, защото съм доста отпаднала и с главоболие. Дали е от кръвното , както при Дуци или не  newsm78 не знам, но едвам гледам  Confused. През уикенда бях толкова жизнена и изпълнена с енергия, а сега, .. ама че работа
mariq_m3 тумбачето ти е доста внушително  Laughing. Доста е внушително. Поуспокоих се, защото и моето е такова голямо hahaha
tanita66 благородно ти завиждам за градинката с цветенцата. Аз от няколко дни засаждам на терасата семенца. Дано да се захванат и да цъфтят.
По повод на семената закупени от цветарските магазини, да си кажа моя опит. Миналата година си закупих 5-6 пакетчета с най-разнообразни семенца от едно изложение в НДК, но абсолютно нищо не цъфна. Поникнаха плевели и треви. Бях много разочарована, след като 3 месеца се бях грижила за тях.  Embarassed. Затова ви съветвам да си купите готови за разсаждане цветя или да си вземете семенца от познати.

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 16:12 от Kokolin@

# 190
Тони-барабони това за Одорекс-а звучи добре ,ама се притеснявам че така се задържат токсините в кожата!Нали с потенето се отделят нашите и тези от бебето!И ако е само под мишниците добре,ама аз трябва да се напръскам цялата,ако съдя по вида на фанелата ми от вчера!Потя се на места дето не съм си мислила,че може(около пъпа) Embarassed
Обаче това за краката непременно ще го взема на мъжо,че като си събуе обувките направо падам ако съм на близо! SickГоня го като виетнамски партизанин-още от вратата да влиза в банята!Въпреки ,че ползва всякаква козметика и за крака и за обувки!Но това ми се струва ,че ще има по-добър ефект!
Коколин и аз имах същия проблем със семената!Явно има ментета,но не съм очаквала на изложението да ги продават!Още не мога да се оттърва от плевелите дето ми поникнаха от пакетче със " семена на петунии"

# 191
Ох, момичета, успокоявам се, като виждам, че не съм единствената, на която и е толкова горещо. Мислех си, че още малко ще ме помислят за смахната в офиса, щото от миналата седмица само отварям вратата да се проветрява, че ми е топло и задушно, а другите все я затварят....  Joy Пък и имам една колежка, дето вечнато и е студено......незнам как ще преживеем в един офис дълго време  #2gunfire                                                                                                                                                                                       
mariq_m3 тумбачето ти е доста внушително  Laughing. Доста е внушително. Поуспокоих се, защото и моето е такова голямо hahaha
Joy Joy Joy определено ми е много внушителен тумбака  Joy Joy Joy даже на моменти ми пречи и мъжа ми ми помага да се обувам и събувам  hahaha   Какво ли ме чака по-нататък?  hahaha

# 192
nova_badeshta_mama  радвам се, че бебчето е добре. И на мен ми казаха, че бебока е с 4-5 дни напред в развитието си спрямо термина, но това нищо не променя, поне за сега.
Вие пиете ли магнезий?? Бях питала за Диаспорал. Днес най-накрая си го купих. Той е на сашета и е много е гаден на вкус, ама какво да се прави. С малката постоянно се налага да я вдигам и вече корема си ме наболява от преумора.
Кажете вие какво и по колко пиете???
Днес разбрах, че на Илиенци някъде се намира склада на Мони трейд. Тази фирма, до колкото разбрах доставя изцяло стоки на Cangaroo - колички, столчета, кошарка. Аз определено смятам да ида там и да разгледам след време. Поне се надявам да има пълния асортимент от колички.

# 193
Аааа, значи не само аз имам горчив опит със семенцата Grinning. Мислех си сутринта да пиша, но ме досрамя и реших, че съм някакъв карък hahaha. Миналото лято цяло лято поливах на терасата едни плевели, които малко приличаха на домати, а трябваше уж да са гербери Mr. Green. Накрая мъжа ми се ядоса и ги изкорени и изхвърли, ама бяха вече станали към метър високи Joy. Много подигравки отнесох от него за моите "цветя". Вече не бих рискувала със семенца.

Дуци, много ми харесва аватара ти Heart Eyes

# 194
Астарта, ако всичко е наред в събота съм с теб  Grinning

Мъжо го хвана грип - оказа се, върлува грип придружен само с температура. Горкият е с постоянна от вчера между 37.5-38.5. Бъзикам се с него, че сега усеща какво е да си бременнен (нали моята нормална е между 37.0-37.2  Wink ) Сега обаче ми назначиха Оскилококциум превантивно да не ме докопа грипчето и мен.

Еее, да ви се похваля - бебка вече си има гарантирано столче за кола, столче за хранене и чаршафчета - все от приятелки. Междудругото вие предварително ли мислите  да събирате приятелки (baby shower) или както е по БГ традиция - на 40 ден от раждането?

Общи условия

Активация на акаунт