Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от общите теми, обсъждани във форума?
Какви са препоръките за витамините на Milupa?
Какви са мненията за люлеещите се кошари?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от общите теми, обсъждани във форума?
-
Какви са препоръките за витамините на Milupa?
-
Какви са мненията за люлеещите се кошари?
-
Какви са препоръките за магнезиевите добавки и проблемите с ходенето до тоалетна?
-
Какво е мнението за консумацията на газирани напитки по време на бременност?
За целта си купих и сушилня за прането
.Приятелки вече се мъчат да ме убедят в обратното ,но като знам от мъж ми, що химикали има в тия памперси....А и бях преди време детегледачка в Германия и се уплаших. Децата ,които гледах бяха на по 3 годинки и още се влачеха с памперси.Ужас ако трябва да се пусне на детска градина.
Пожелавам ви много щастливи мигове заедно, любов и разбирателство. Радвам се че на сватбата си се чувствала добре. Нашата сватба беше, когато бях в края на 3-тия месец. Много се притеснявах дали няма да ми прилошее и да припадна, особенно в църквата. Но бях обхваната от такава еуфория и неземно щастие, че бях като фурия. Нищо не ме боля.
. Така ще е до лятото.
От къде този ентусиазъм. Аз така и не мога да разбера в същност какво точно представляват??!? Първо си мислех за обикновени памучни платчета които се омотават около бебето, ама те така навремето са ни гледали????!?!? Сега гледам тук сте показали някакви гащички??

много ценна и полезна информация
и нали не искаме да знаем пола не се показа