Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№4

• 22 164
  • 541
  •   1
Отговори
# 90
Мацки,на 4.04 ни е датата за прегледа,на 3.04 летим за Германия
и ние днес получихме дата за другата трансплантация която е на 21.04 до 25,26.04 така,че и ние пак ще летим до москва Peace

с вас съм, да знае те  newsm10

# 91
и ние днес получихме дата за другата трансплантация която е на 21.04 до 25,26.04 така,че и ние пак ще летим до москва Peace
Не е ли малък срока между двете newsm78,питам де,хич не съм наясно Hug
Иначе от сега имаш палци и от мен Hug

# 92
Не е ли малък срока между двете newsm78,питам де,хич не съм наясно Hug
Иначе от сега имаш палци и от мен Hug
еми не е малък руснаците казаха,че това било най-хубавото слагане през 2-3 месеца,ми........ незнам и аз те казват нали все пак само с това се занимават те си знаят работата,а ние изпълняваме

# 93
Аз , пусто, все не им вярвам на докторята, и затова все ги питам Blush

# 94
Аз , пусто, все не им вярвам на докторята, и затова все ги питам Blush

Laughing Laughing Laughing

момичета с мойто мъжле отиваме на рожден ден Laughing

# 95
Чета Вики и Джули, ще летят.
До тогава има много време , но от сега палците са на линия. Hug

# 96
Чета Вики и Джули, ще летят.
До тогава има много време , но от сега палците са на линия. Hug

Стискайте на Джули Hug,ние сме за преглед,е дано всичко е наред ,ама честно казано вече ми е все едно какво ще кажат,повече от тва не може да се направи.Ама разходката е задължително,пък и разпродажбите са добри там Mr. Green

# 97
.........ние сме за преглед,е дано всичко е наред ,ама честно казано вече ми е все едно какво ще кажат,повече от тва не може да се направи......

бе, що така, не ме кефиш нещо  Thinking

# 98
.........ние сме за преглед,е дано всичко е наред ,ама честно казано вече ми е все едно какво ще кажат,повече от тва не може да се направи......

бе, що така, не ме кефиш нещо  Thinking
Е що, ми то това си е истината бе,аз съм човек реалист и не го казвам с нотка на съжаление,просто си е така WinkВажно е човек да определя нещата реално,за да се бори адекватно.Аз положих всякакви усилия,но за съжаление възможностите се изчерпаха....поне за сега WinkНе си мислете че ми е гадно,напротив,доволна съм от това което постигнах,пък и то си е мое,такова каквото е Heart Eyes

# 99
  • София
Бог разпределя късметите !
На някои по-рано, на други по-късно.
Нашия късмет ще дойде по-късно, защото БОГ така е решил.
Но ще дойде наистина, ще видите !!!
Това се отнася за всички в късметлийската Peace
Бабината теория - някой друг път!!!

# 100

Започвам още от сега!  Wink fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 101
Сигурно....
На мен ,на Нели,Аджелия и Здравчето обаче ,ни се паднаха от най-сериозните късметчета,кофти ама ще се справим Peace
Тая вечер не съм на кеф,май трябва да си лягам newsm78
Честно да си кажа,просто ми писна от пътувания,хората си мечтаят да видят свят,аз пък искам да си стоя в малкия ми апартамент,на края на кварталО и да си гледам кочинката от терасата Joy Joy Joy-Егати мечтите Joy

# 102
Сигурно....
На мен ,на Нели,Аджелия и Здравчето обаче ,ни се паднаха от най-сериозните късметчета,кофти ама ще се справим Peace

Обезателно!!!  newsm10

............пък и разпродажбите са добри там Mr. Green

И кво ще ми купиш?  Mr. Green

# 103
............пък и разпродажбите са добри там Mr. Green

И кво ще ми купиш?  Mr. Green
Ми квото си поръчаш Wink

# 104
Здравейте на всички!!!!!ИСКАМ първо на всички да ви честитя БАБА МАРТА и да ви пожелая много здраве на вас, на децата ви и на всички около вас!!!!После искам да се извиня за късното поздравление но със синът ми бяхме в болници и просто вчера ни изписаха.Да се надяваме че ще се възстанови бързо.Как сте .....Ви ки и мама как вървят при вас нещата???

Общи условия

Активация на акаунт