Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№4

• 22 156
  • 541
  •   1
Отговори
# 120
От тези търкалящи се емотикони , свят взе да ми се вие!

# 121
  • София
Да беее, емотиконите са ти виновни  newsm78
Сигурно вече си метнала едно тайно от нас  smile3532

# 122
Да беее, емотиконите са ти виновни  newsm78
Сигурно вече си метнала едно тайно от нас  smile3532
Дааааа, и аз така мисля Mr. Green

# 123
Тези двете в един глас пеят, тц-тц-тц, ще рече човек, че са майка и дъщеря, няма пъ да ви кажа. smile3534

# 124
мацки хайде да пиинем по едно стига с тази лимонада Laughing

# 125
мацки хайде да пиинем по едно стига с тази лимонада Laughing

сипвай, че нещо не съм на кеф  Sick
до- горе, моля  Crossing Arms

# 126
мони  готово пълна ти е чашата Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 21:32 от djuliana_05

# 127

мерси душа, айде наздраве

# 128
здравейте момичета искам да ви питам нещо ,ще дойда към края на март във София  ще направят скенер и аудиогрма на сина ми ,докато е упоен исках да бъде прегледан и от очен лекар препоръчаха преглед под анестезия. Въпроса ми е Има ли детски очен във ВМА и може ли да ми дадете кординати и име ще съм ви много благодарна.На епикризата са написали фонова ретинопатия ,хоризонтален нистазъм,страбизъм и е с 6+ диоптъра.Страх ме не дай си боже да загуби и зрението си.Бях при няколко лекари но все се притеснявам. Мерси предварително

# 129

мерси душа, айде наздраве
cheers

# 130
здравейте момичета искам да ви питам нещо ,ще дойда към края на март във София  ще направят скенер и аудиогрма на сина ми ,докато е упоен исках да бъде прегледан и от очен лекар препоръчаха преглед под анестезия. Въпроса ми е Има ли детски очен във ВМА и може ли да ми дадете кординати и име ще съм ви много благодарна.На епикризата са написали фонова ретинопатия ,хоризонтален нистазъм,страбизъм и е с 6+ диоптъра.Страх ме не дай си боже да загуби и зрението си.Бях при няколко лекари но все се притеснявам. Мерси предварително
И преди съм писала по твоя въпрос-не ми се вярва да има фонова ретинопатия,защото е присъщо за диабетноболните,да не говорим че даже не съм чувала при деца  newsm78Така и така ще правите нещо,под упойка,защо не направиш ЯМР вместо скенер,то е просто същото ,но малко по модерно,а и ще се види ако има отлепване,макар че при фоновата все още са налице само изменени съдове,без отлепване.Ти си направи изследванията ,тогава отиваш на очен Peace.Видях ти и стари публикаций,защото не си ни писала/само веднъж Wink/,видях че си била при Константинов,уверявам те изменени кръвоносни съдове в ретината се виждат и с офталмоскоп и щом той е казал ,че няма проблеми,освен далекогледството,ти предлагам да се успокоиш HugНяма да ослепее Peace
Пак те подсещам,пиши и при нас,ще се борим заедно  bouquet

п.п. Ако можеш да се свържеш с Войнов да прегледа детето докато е под упойка,чувала съм че е невероятен лекар,вярно не е детски ,но добрия офталмолог си е добър Peace
Ето ти сайта на ВМА-офталмология,успех Hug
http://www.vma.bg/klinikabg.php?srid=32

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 20:21 от Viki i mama

# 131
Малеее, влизам да прочета кой пил, кой не.....още си плюя в пазвата, ама Нели от де извади тази чаша, тя по-голяма от главата ми, душ ли ще си вземем или ще пием , неразбрах, после що от емотиконите ми се вие свят, аз се радвам, че още има свят, нека се виее.

# 132
.................. ама Нели от де извади тази чаша, тя по-голяма от главата ми, душ ли ще си вземем или ще пием , неразбрах
голямо щото да има за всички  Mr. Green

# 133
Aaaaaaaaa, ама, че съм глупава.

# 134
Aaaaaaaaa, ама, че съм глупава.

уж беше само за мен, ма айде........... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт