Отговори
# 90
Честит празник на всички!Желая ви много здраве и щастливи мигове.Бъдете много обичани и нека всички ваши мечти се превърнат в действителност!

# 91

Да сме най обичните прекрасни бъдещи и настоящи мами!
ОБИЧАМ ВИ!!!!

# 92
Честит 8 март мили момичета- пожелавам на всички само хубави емоции през този хубав ден  Hug

# 93
Ей ме на- тук съм:) И съм 2 в 1. Нещо не съм подразбрала доктора защо е споменавал 8 март на първата ни среща.
Честит празник на всички ви!!!

Пуснаха ме ГСП/гарнизон с преспиване/ при условие, че ходя да ми слушат тоновете. Което всъщност не бих пропуснала:)
 Да ви кажа, престоят ми е много спокоен. Наистина си почивам. Бебката заяква с всеки изминал ден и така ме ръга от време на време, че направо виждам звездички. Имам си компания в стаята, като доказателство колко е малък света, в моята стая сложиха една от мартенките:)  Бързо свикнах с условията- след основно почистване на всичко около мен, на втората нощ дори спах непробудно в ужасно твърдото и неудобно легло Mr. Green И като доказателство какво добро дете съм, да си призная, че си изяждам почти всичко, без странични ефекти:)) В отделението има много малко момичета, много е спокойно, никой не те навиква за нищо, аз лично за сега съм много доволна от отношението на персонала. Д-р Дяволов ми харесва и ми вдъхва доверие. Питах го каква е вероятността след секциото да бъда качена на 12я етаж, отговора беше- 100%. Което ме радва,защото там бебоците са си при майките през цялото време и било чисто и ремонтирано. Истина ли е, ще каже Весето, като най-прясно минала оттам. Обаче казаха, че след секцио държат майките по 7 дни Shocked Направо ще пусна корени в тая болница:) Вече нямам търпение, а от друга страна ми е толкова нереално...направо не мога да повярвам,че скоро ще съм мама... Толкова дълго чакам тоя миг...
 Минах през всички видове прегледи- интернисти, алерголози, правиха ми ЕКГ и тестове за антибиотици. Даже бях удостоена с честта професора лично да ме провери за разкритие Mr. Green За около 5 секунден преглед изстреля "Това бебе не е хич голямо",та явно ще си я почакам още малко...
 Ако звуча объркано, то е щото ми се спи... нали свикнах на постелен режим и сега ми беше време за следобеден сън:) И обяда пропуснах, ама пусто не мога да седна да ям, преди да съм прочела какво става тук:) Бебоците са големи сладури! Ама и на Рита колко й отиват:) Сега им се радва, ама ако вземат да задяват щерката Mr. Green

Хайде стига съм писала сега, да ида да видя новата прическа на майка ми, че до сега тук имаше една фризъорка... Пак ще се включа днес- утре, че после вече наистина не знам кога ще бъде... Ще ме потърпите малко:)

Гуш на всички Hug Hug Hug

# 94
Честит празник и от мен   bouquet
Ники, радвам се, че успяваш да починеш. Направо не мога да го повярвам. Rolling Eyes Моя престой в болницата беше кошмарен... Не можеше да се спи, защото постоянно се крещи по коридора, хлопат врати, санитарките влизат за щяло и нещяло... Леглото беше ужасно... Будеха ни сутрин в 5*30-6... Преди 1 година на този ден се прибрахме с Виктория вкъщи, след 2 месеца престой /ей, това са пуснати корени  Grinning/.... Спомням си го сякаш вчера... Толкова хубаво ми се стори вкъщи  Grinning
Моята приятелка също ще ражда съвсем скоро и от известно време е в МД, защото имаше проблем с тоновете на бебка. Сега всичко е наред, но и тя ще стои докато роди. Днес си е вкъщи и тя в ГПС  Laughing Казва се Надя и една такава мургавка и симпатична  Grinning може да сте се сблъскали в коридорите  Grinning

Весел празник ви пожелавам!  Hug

# 95
Шерче, аз съм на 8я етаж и няма Надя май... ние сме много малко. Предполагам,че е  на 10я етаж, там май е по-оживено. Аз съм в 806 стая, на вратата ми пише "дежурна акушерка" Mr. Green

# 96
  • Разград-София
Честит празник милички ! Жекая от цялото си сърце много радост щастир любов и късмет .    bouquet Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 97
  • София
Честит празник мили мои,желая ви да сте много щастливи и обичани и да се сбъднат мечтите ви!  bouquet

Ники,радвам се че се чувстваш добре и с нетърпение очаквам добри новини от теб и бебка! Hug
 За килцата -не се тревожи.На мен 10 дни преди да родя ,ми казаха че Жори е 2600 , а той се роди 4045гр. Shocked

Ритка,дано скоро да минат неразположенията.Като те боли главичката,е важно да мериш и кръвното,за да отхвърлиш проблем с него,че е опасно.Беше питала за секциото -честно да ти кажа,в сравнение с болките от преди това -секциото си беше песен.А уж ползвах и вана и епидурална.

Ние сме добре.Мама и тате са ми на гости,но в понеделник си тръгват и гледам да отделя цялото си внимание за тях и бебо.А той милият ми е голям кротушко за сега-папа,спинка,кокори се и почти не плаче.Много обича да спи при мама и тати на спалнята.Утре ще му правим погача.
 Имам малко снимки ето тук :http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953

# 98
  • София
              ЖЕНА

Как тревожно е да си жена.
Красота и усмивка да бъдеш
сред всекидневния сив кръговрат,
вярност - срещу изменчивия вятър,
нежност - в загрубелия свят.
От безбройните пътища земни
най-рискования да избереш -
безразсъдния път на сърцето
и докрай да го извървиш.
Твоя единствена радост да бъде
радост да даваш... Да бъдеш в нощта
светло прозорче, което чака,
първа стъпка, разбудила утрото.
Ти, слаборъката, да подкрепиш
силата на ръката корава.
И непростимото да простиш,
и да градиш живот от отломки.
Отговорност е да си жена.
Бъдещето да носиш в утроба.
Да продължиш в един детски вик
дългата мълчалива целувка.
Вечност да сториш от краткия миг.
Твоите прострени ръце за прегръдка
люлка да станат за нов живот.
Нощем над него безсънна да тръпнеш,
светла като звездоокия свод.
Всяка детска усмивка - със бръчка
да заплатиш и в косите със скреж. 
Сълза по сълза на новото стръкче
своята хубост да предадеш.
Нищо за себе си да не оставиш.
Саможертва е да си жена.
И до ранена, разбита гръд
чистите извори да защитаваш -
просто, за да съществува светът.

Блага Димитрова

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 99
  • Sofia
Честита Баба Марта на всички ви! Да сте бели и червени, румени, засмени! Досега не съм пускала тема, ама като гледам май още спинкате в тоя хубав, слънчев, мартенски ден. Нека ни е хубав месеца, и освен моето бебе, да има много хубави новини за бебоците, които са на път, и да има много нови попълнения в двучертичковата част на СПИСЪКЪТ!!! На Деси- Вихрогонче-Честит рожден ден! Много ви обичам! Hug

КикиНики,
От сърце благодаря, че си се сетила за моя празник!  Heart Eyes  Мерси много и на останалите сладурани тук, които ме поздравиха!  Heart Eyes
ЧБМ на всички ви с огромно закъснение!  Embarassed
Шерче, извини ме, че не поздравих твоята вече голяма госпожица навреме, но...  Cry
Алекс беше много болен, мили момичета  Confused
Слава Богу е добре вече, но аз бях се яко ошашкала и изобщо ме нямаше из нет-а  Sad
Мило сладко едногодишно момиченце Вики, бъди здрава, красива и много, много щастлива!  Grinning
Нека месец Март бъде прекрасен, слънчев и щастлив за всички вас, защото го заслужавате!  Hug
Всичко най-хубаво и за 8 март, скъпи дами!   bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 19:08 от vihrogonche

# 100
Честит празник, дами!
За мен този ден не знам защо е синоним на празникът на колежката.  Wink Сигурно защото за баш женски празник съм си нарочила Благовещение.

Честито прибиране у дома на гарнизонката.  Heart Eyes Така де, настрой се за 7 дни след секциото да си полежиш в заведението с гледка нашироко от високо.  Grinning

Бебе Гоги-Жори е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Чукесна работа сте свършили с татко му, Зори.  Hug

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 19:41 от рони

# 101
Честит 8-ми март, мили момичета!  Живички издравички, обичани и носени на ръце бъдете!

Гледах ни бебетата - ми не че са наши, ама са най-хубавите бебета!
А пък аз що си мисля, че Боби освен на тъща си, прилича поразително и на тати? newsm78
Зоренце, ми вие голяма коса изкарахте бе! Браво на вас!

Ники, почивай си, почивай си, щото скоро една малка дама няма да ти даде право на подобни дейности. Още мъничко остана. Кво каза докторът за 12-ти? Mr. Green

# 102
Шерче, аз съм на 8я етаж и няма Надя май... ние сме много малко. Предполагам,че е  на 10я етаж, там май е по-оживено. Аз съм в 806 стая, на вратата ми пише "дежурна акушерка" Mr. Green
Ники, да. На 10тия била.

vihrogonche  Hug Надявам се, че Алекс е вече добре!

# 103
  • Sofia
КикиНики, силно стискам палци за всичко!!!  Hug  Heart Eyes    bouquet

Шерче, Алекс, слава на Бога, вече е здрав... но и двамата много се измъчихме последните 2 седмици... благодаря ти за моралната подкрепа и приятелското чувство, което струи от теб!!!

Всички вие много ми липсвахте напоследък...

Ето моето подаръче за вас:

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 20:11 от vihrogonche

# 104
  • Виена
Сладурчета, честит вчерашен празник! 8 март малко мина по периферията у нас (е, имаше букет розички Grinning от тати), но тук считат празника за комунистическо-социалистическо събитие и само социалистите му правят отбелязване  Mr. Green А иначе си имат специален ден на мама и той е много популярен и на уважение. Имат си и на таткото ден, де  Wink
Освен това до преди малко ни бяха на гости братовчед ми с жена му, които се отбиха у нас на път за Лондон от София. Много е готино да си на средата на Европа в подобна ситуация   Laughing Порадвах се на бременното им коремче, което още е съвсем мъничко, понеже събитието се чака в края на август.
Ники, цун по шкембето сладко! Звучиш ми страхотно!  Hug Да си призная, влязох специално заради вашата прекрасна лейди, да проверя дали не е вдишала вече въздух от нашия свят. Но явно ще я почакаме още малко  Heart Eyes...
Сега ви цункам всички и отивам да видя Победоносеца Георги и след това изчезвам, че имам много работа! Ако остане време, ще драсна пак!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт