Мартенички игриви са нашите СЕПТЕМВРИйчета мили!

• 19 186
  • 276
  •   1
Отговори
# 240
Пипиоле, честито, всичко най-хубаво  Hug

Астарта, на теб също  Hug

# 241
АниК- да ти е жив и здрав малкия именник! Heart Eyes

# 242
Голяма съм бяла птица  ooooh!

Ани честито именяче! Здравичък, игрив и още по-здравичък!  Mr. Green

# 243
Честит рожден ден Поли, Нати  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бъдете щастливи   bouquet
АкиК, Честит имен ден и на Габчо  Heart Eyes страхотно име  Simple Smile

Фрида, съжалявам са гадната ситуация. За квартира не мога да помогна, но ако искаш мога да проверя моята детегледачка с какво се занимава сега?

Пипиоле, само като прочетох "специално за АниК" и кат' първа клюкарка веднага разцъках аз  Mr. Green много добри снимки.

ДА си споделя сега аз мойта "драма"  Blush Търся си аз една любима песен, но не знам нито кой я изпълнява, нито как се казва  Embarassed Embarassed Embarassed Тя е от класическата ретро листа и се пее нещо като:

"Love is a lie,
summer begins
.....
.....find out the answer
summer begins
.....

Изпълняват я мъж с леко дрезгав глас и жена, която ми прилича на Бони Тейлър  Blush Embarassed Оле омотах се  Joy hahaha та ако някой се сеща, моля ви помогнете на една заблудена пишман-меломанка  Embarassed

# 244
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОЛИ И АСТАРТА. БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ  Hug Hug Hug
Поли , страхотна си станала ...аз понеже не съм те виждала с дълга коса и много ме впечатли...  Hug а за Рони-нямам думи  Heart Eyes
АниК-честит празник на Габче   Hug Hug Hug Hug Hug
А сега на вашето внимание  -
моите гости Mr. Green
http://deata.multiply.com/photos/album/5#1

# 245
 hahaha hahaha hahaha ей не се спряхте всичките  Joy Прекрасни сте! А Ади и Макси си приличат  Heart Eyes 

# 246
Здравейте,момичета  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОЛИ И  НАТИ   bouquet  bouquet

ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ  И ЗАСМЕНИ  Peace

ПОЛИ
много ти е добре  с дългата коса  Peace

Деата
наистина си приличат Анди и Макси,много са сладки.

Ние сме добре.Всеки по задачи,Боби на ясла...добре ,че е здрав....
А аз от понеделник започвам работа в Токуда...пък да видим как ще е.. newsm78

Тоаи месец ми  беше страшно напрегнат.Ходих на работа до обед,после в Токуда да ме обучават...после тичах за БОби...ужас  ooooh!.Тези дни малко си почивам и ходя само в Токуда....
Боби се съблича да си ляга.. и повтаря "Аз съм Батко..." само дето незнам на кого  hahaha Joy

Лека вечер   bouquet

Не съм чела другите неща,но като имам време ще чета и пак ще пиша.

# 247
  • Sofia
Deisy, Бобчо ще вземе пророк да излезе Wink
Дани, ти не написа повече и аз така и не питах какво стана с голямото куче Sad Хубаво е детето да расте с домашен любимец, но е голяма мъка, като се случи нещо такова  Cry Добре е, че сте намерили ДОСТОЕН наследник  Sunglasses Пусни снимки, като можеш  Peace
Деска, и снимкабг беше бавна, ама тоя сайт до утре ще го зареждам Sad Ако пиша, докато зареждам, ще трябва нова тема да отворим  ooooh! Все пак на заглавната страница видях сладурковците  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз не се оплаквам, ама нещо ми се струва нередно вече: Габи пие по 3 пъти на нощ мляко  newsm78 По съвета на Съни, а и на една друга позната, го разреждам доволно с вода, но той пак си го изпива без да мрънка  ooooh! Може да е жаден, но опитам ли се да му дам вода, така се разгневява в просъница...нямам думи. Ще продължавам с разреденото мляко, пък да видим. Обаче ставам през 2 часа да претоплям мляко, това не е спане  #Crazy Пробвах и да се правя, че не го чувам, но той така надава глас "мамо, стани, дай мляко", че разсъни ли се, няма заспиване след това  Confused
С памперса е другия зор, но го отлагам още малко.
Хайде, аз ще гледам снимките на deata  Praynig

# 248
  • София, в полите на Витоша
Рядко се включвам, но от сърце! Mr. Green

Честит рожден ден на Поли и Нати, бъдете здрави и много щастливи дълги години!  Heart Eyes

Честит имен ден и на Габчо!Да расте голям и умен за радост на мама и тати.  Hug

Прочетов ви по диагонал, Фрида, аман от некоректни хора, но ще се справите! Peace
Поли, снимките ще гледам по-късно, но по отзивите тук усещам, че си прекарала чудесно.Завиждам ти благородно за красивите места, на които те води страхотният ти мъж!

Аз съм отново на работа, сега замествам едно от момичетата в офиса в люлин, хора и телефони по цял ден, не усещам как минава времето.Тея се чувства прекрасно на яслата, чак съм втрещена, даже вече не се пазари много преди да тръгнем, а днес като я заведох аз- защото обикновено иска тати да я води-даже си влезе без да протестира, а после се върна и ме целуна за довиждане.Много съм доволна, че ес чувства добре, сестрата, която ги послреща сутрин много добре я пое и се харесаха взаимно, даже са адашки.Само страховете ми бяха големи.Вечер обаче като се върна и започва едно глезене около половин час, амча се преживява като не съм била часове наред с нея.

За статистиката- Тея варира около 13 кг., висока е около 98 см., а косата й като я изкъпа стига до кръста  Joy После се тнакъдря и става до под раменете  Laughing

Целувки, в този офис нямам нет, но ще се включвам когато мога вечер.   bouquet

# 249
Момичета, благодаря за милите думи!
Hug Hug Hug

# 250
  • Sofia
Ani, аз от няколко дена съм й го спряло млякото нощем. Обясних й надълго и нашироко, че млекце ще пие чак като стане светло... За сега работи пък ще видим. Даже тая нощ не се събуди нито веднъж, пу пу дано се задържи, че като не се наспя ми е много криво....

# 251
Здравейтеее,

АниК, пак засягаш болната ми тема  Outta Joint и ние сме така. По два - три пъти на нощ и то без изключение Дарко пие мляко. При нас нощната одисея не свършва до тук  Crazy сега след млякото става да пишка един-два пъти и на всичкото отогоре, откакто кашля, ме кара нощем да ставам и да си слагам ръката на устата му, защото така съм го научила и не смее милото да се изкашля, докато не си сложи МОЯТА ръка  ooooh! Joy
та по въпросите за наспиването ..... вече си мисля, че едва ли някога ще ми се случи, опитвам се вечер по-рано да лягам, но пак не успявам, защото готвя, пера и тн. .... е оплаках се  Confused лошото е, че наистина като пияна се нося.

Мариска, ей сега разбрах ти защо се притесняваше толкова, да удържи Ади до пътуването  Simple Smile Сигурна съм, че си изкарвате великолепно  Simple Smile И вие сняг да видите тази година  Laughing

Аз се замислям за една разходка до Велинград, но да видим как ще сме с финансите  Money

Пипи, браво за Тея. Всъщност май всички дечурлига се кефят на яслата, само пустите болести да бяха по-малко  Crossing Arms

# 252
  • Plovdiv
 Хайде, една прекрасна новина:НАШАТА ДЖУЛ СИ ИМА ВЕЧЕ МОМИЧЕНЦЕ. МАЛКАТА ГОСПОЖИЦА Е ДОСТА ГОЛЯМА 3750 И 51СМ. НОСИ КРАСИВОТО ИМЕ ЛЮБИНА.  bouquetДжул звучеше много свежо по телефона.  Two Hearts

# 253
  • Plovdiv
ПИПИОЛЕ, АСТАРТА, ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН, МОМИЧЕТА! МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ! newsm59  Gift newsm51

# 254
  • Варна
СТРАХОТНА НОВИНА! ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ДЖУЛ! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА!

Общи условия

Активация на акаунт