Тайната на дългата и здрава коса-29

• 25 446
  • 383
  •   1
Отговори
# 240
dessy_g нямам масло от гроздови семки.Имам само пшенично и бадемово и стимуланта за коса..Не се сещам каква маска да си направя..Може би мед, някакьв ахкохол,газ Rolling Eyes кис.мляко да си взема и това ThinkingМалко бедна ми се вижда Stop А имам и яйце.Мога и него.Кажете моля Ви се,някаква маска??Не мога сама да измисля..  bouquet

# 241
Не звучат зле тези съставки. Може би е по-добре да е малко по-бедна маската, ако твоята коса е пренаситена...  Thinking Ако бях на твое място, щях да сложа жълтък, бадемово масло, оцет, алкохол... без газ  newsm78 Дори може, ако имаш зехтин, да затоплиш малко количество и само с него да си направиш маска.

# 242
  • Пловдив
момичета, аз приключих с маската и от м-н Зара в Пловдив ми препоръчаха "маска за коса с екстракт от хибискус за много слаба коса" .. купих си я 15.50 - 500мл. и съм много доволна, но в упътването пише , че не се нанася в корените. Wink какво ще кажете по въпроса няма ли да играе повече ролята на балсам от колкото на маска Simple Smile) все пак сетра ми каза, че косата ми не била изглеждала толкова добре от мн. време

# 243
Здравейте на всички.От скоро и аз започнах да правя маската за дългата и здрава коса и искам само да попитам маската нали трябва да се нанесе преди миене - еми то преди миене на моята глава има тонове лак ooooh! та да е измия първо и след това да нанеса маската и пак да е мия или направо върху лака  newsm78  има ли някакво значение?и пречи ли лака на ефекта на маската  Thinking мерси предварително  Hug
 Hug Hug

# 244
Ако бях на твое място, щях да сложа жълтък, бадемово масло, оцет, алкохол... без газ  newsm78 Дори може, ако имаш зехтин, да затоплиш малко количество и само с него да си направиш маска.
Окей,значи маската ми ще бьде жълтък, бадемово масло, оцет, алкохол.Нямам зехтин..има много доволни от зехтина,но малко скьпичко ми се вижда..
а..ам хума аз я забравих!!Да слагам ли и нея??

# 245
ivelina2, те повечето готови маски за коса се нанасят само по дължината и по добре де... аз не бих си сложила готова маска във корените, като се вижда във съдържанието какви отрови съдържа... (то не че със шампоаните положението е по различно) Close Да, по скоро действат като балсам. Във корените само домашни маски  Peace
Моята коса също изглежда добре след маската със маслата (цяла нощ седях)
Обаче е много разпиляна, не е някак си плътна... не знам как да го обясня. Дали има начин това да се оправи? Освен това видимо се сгъсти  Peace Обрасла съм със нови 8 сантиметрови косми по цялата глава  Grinning което ме радва, ама и съм като кошница във главата  Rolling Eyes
Сара, по добре отмий стилизантите и тогава нанасяй маската.  Peace
BuKu Simple Smile~ зехтина на моята коса действа добре, защото ми е суха косата, но ти щом си с по мазна... не знам.

# 246
BuKu ~ , аз бих ти препоръчала да не слагаш изсушаващи съставки. По-добре само бадемово масло, или каквото имаш, за да си регулираш малко омазняването.

ivelina2 , маски слагам в корените само, ако е изрично упоменато на указанието за употреба. Например маската с чесън, която е за растеж, се нанася само в корените, а маската с къна се нанася и в корените, и по дължината. Щом в упътването пише"по дължината", значи по дължината.

~WOMANISH~ вече е писала за стилизантите, на същото мнение съм.

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 15:35 от мис арк

# 247
Вече си сложих маската:бад.масло,мед,хума сьвсем малко,жьлтьк,ракия. Rolling Eyes[/b]

# 248
  • в.преслав
Снощи преспах с бадемово масло на главата,макар че моята коса също е от мазните.Отдавна си правя така-мажа по някое в корените,преспивам и къпя на сутринта.Сега ще се боядисвам и мисля да сложа малко масло от жожоба в боята(да видим какво ще стане).
В петък след много обикаляне и аз си купих това списание за косата.
Единственото,което ме притеснява е,че не мога да си намеря "моя" шампоан-този,който ще накара косата ми хем да изглежда обемна,хем да мога да я мия през 2-3 дена,не както сега през ден.

# 249
Сега ще се боядисвам и мисля да сложа малко масло от жожоба в боята(да видим какво ще стане).
Моля те после да споделиш как ти е хванала боята! И аз мислех преди време да си сложа във боята микс от масла, ама мис арк ме посъветва да не го правя, че да не стане косата на ми петна и аз я послушах! мис арк  Hug Та, сподели после какво е станало, интересно ще ми е!  Hug

# 250
Изкьпах се.. Shocked доста трудно беше с всичките тези процедури.. Mr. Green
1.во се мих с шампоан и аспирин Peace
2.ро направих онова с лимона..леле цялата се омазах..влизаше ми в очите..после изпих малко Laughing просто от всякьде се стичаше
3.то трябваше да стоя 10 мин. с това на главата и повечето време трябваше да спра водата, за да не я източа ooooh!
И направо  Sick ..Обаче се надявам косичката да ми се отблагодари за всичко,което правя за нея Wink [/i]
Искам да попитам за онова  "Мегадерм" бях го чела в една от темите,дето растяла косата с 10 см.Някой пробвал ли го е?? newsm78

# 251
Момичета, благодаря ви за пожеланията!  Hug
По една бира за всички от мен:

http://image006.mylivepage.com/chunk6/2554/1/beer.jpg

Отивам да си доотпразнувам  Tada  bigdance2 dazzler1  ura beer cheers beer lalalala Tada

До утреееее!  Peace

# 252
  • Варна
Да, аз съм ползвала мегадерм...и преди няколко теми написах мнението си относно  Peace

# 253
  • в.преслав

Това е моята коса след днешната боя.Цвета си хвана съвсем нормално,косата ми е мека и лъскава,като коприна.Дано утре само да не е мазна от маслото.Мисля,че за сухите коси ще е много добре.След боята полях с лимонена вода.

# 254
tornado katrin косата ти изглежда доста пльтна и красива Peace Цвета е хубав Wink
Сега и аз да споделя косата ми след многото процедури изглежда много жива и обемна и е доста пльтна Party

Общи условия

Активация на акаунт