Тайната на дългата и здрава коса-29

• 25 416
  • 383
  •   1
Отговори
# 315
Съжалявам, но не съм се интересувала за София,но Анелия85 мисля че беше споменала някъде.Успех в търсенето. Simple Smile

# 316
Изкъпах се само с шампоана на Нивеа, без да слагам балсам, защото искам да го преценя като продукт и как ще ми се отрази при самостоятелно ползване.
По - късно ще се и снимам, като изсъхна....  Twisted Evil

# 317
Ох, мис Арк, благодаря ти,но аз също ако я скъся ще получа не само мъмрене, но и още нещо  Mr. Green .....
Искам дълга коса, нали ще се женя август, трябва да имам за прическа. Peace
Много се отклони темата Blush

Мдам. Обичам да говоря за коси. Моля останалите да ме извинят. pletka

Е нали за коси е темата, ко са извинявате? newsm78-аз ви изчетох с интерес. Hug
Мис Арк-дебел ли ти е косъма?-прилича ми на моята коса последната ти снимка... Thinking
Да ви се похваля включвам се активно към отбора на маскираните Joy- днес си намерих в една билкова аптека капсули с витамините  А,Д и Е на мастна основа- за лице са, но реших че ще ми свършат идеална работа замествайки витаминола. Mr. Green
Виждате ли как добре ми действате  bouquet- дори не бях помисляла преди да търся витамини за косата тук Embarassed...а то не било толкова невъзможно!-с малко въображение и повечко желание Hug
Кафе, аз без балсам не бивам ooooh!-даже на маски карам предимно. Peace

# 318
Мис Арк,за каква маска с къна става въпрос?От доста време чета всеки един пост от темите,но се съм срещала или поне не си спомням да съм срещала такова нещо...
А ако може да ми кажете каква маска си е правела Десислава в продължение на четири години?
Имам и няколко запитвания за моята коса.Първо да ви я опиша-нормален към мазен скалп,тънък косъм.По принцип е суха по дължината,но от известно време е мека,от маската най-вероятно,няма друго от какво да е  Simple Smile Искам да я боядисам тъмно кафява.По рождение ми е светла.Искам да знам много ли ще я увредя?Разбира се по ваш пример ще добавя нещо-масло,зехтин и/или минерално олио...Но кое от трите?Или от всичко по малко?Как ще ме посъветвате?
Моля дамата,която добави масло в боята си да сподели отмива ли се по-бързо!
А какво ще кажете за онзи лосион на Българска Роза и по-точно една от съставките му- биоактивна сяра?Добре ли е за косата?Помня,че "сяра" като средство за поддържане на косата се споменаваше в една от темите,но само това...

А и Честит Рожден Ден на Кафе-на патерици!

# 319
lexyy, благодаря!

tonita12,
на мен косата не ми се заплита и не цъфти много, и балсам ползвам само, за да не ми се наелектризира косата зимата  Peace
А и искам да видя дали дължината на косата ще ми изглежда по същия начин както и предния път, когато се мих със същия шампоан и балсам Импресия. Може да се окаже, че балсама е за смяна  Joy

# 320
Аничка, косата ти има невероятен блясък и добър вид, така че като порасне още мъничко, ще си една щастлива младоженка с красива коса  Peace Иначе, и аз като теб искам да ми порасне косата още, по-дълга да стане и най-горният пласт само да е по-къс, за да придава обем, останалото ще е равно. Поне такова е хрумването ми в момента.   bouquet

Да се включа и аз с мнение по въпроса на Аталанта - според мен балсамът или съответното маската, са нещо необходимо, особено за дългите коси. От една страна заради разресването, от друга заради цъфтежа и т.н. и т.н. Мисля, че при теб или балсамът не е подходящ, или пък трябва да пробваш с маска?! Аз лично така правя от доста време, балсам не ползвам, но маска - задължително (редувам ги, когато се сетя - тази на Денис и тази с чесъна). Колкото до шампоана - на Керастазе не съм пробвала, но мненията, които съм чула за него са средна хубост - ту хубави, ту лоши. Пак бих препоръчала Керановето, наистина добър шампоан  Peace

illy, маските на dsm видях по Раковска - по посока Happy, подминаваш го и гледаш магазинчетата от лявата си страна. На едно от тях на витрината са продуктите на тази фирма, не само маски, но и други неща.  Peace
Върни се съвсем малко назад в темата и ще откриеш линка, които една любезна дама тук изпрати с продуктите, цените и съответно начинът на поръчване.

Лекси, за маската с къната с Мис арк я обсъждахме бая време - единия вид е с къна, другия с мед, а третия - с алое. Има ги в магазините от веригата Бонжур. Мис арк беше дала даже на няколко пъти снимка на кутията, като цяло са добри.  Peace

# 321
Мис Арк,за каква маска с къна става въпрос?От доста време чета всеки един пост от темите,но се съм срещала или поне не си спомням да съм срещала такова нещо...
А ако може да ми кажете каква маска си е правела Десислава в продължение на четири години?

Маската с къна е тази:
Много бях доволна от нея, но последния път, като ходих в дрогерията, нямаше. Колебах се дали да не си взема на същата марка, но с мед. Другият път ще реша на място.

За сярата-участва в изграждането на колагена на съединителната тъкан. Тоест спомага израстването на здрава коса.

За Десислава-ако се регистрираш ще можеш да влезеш в архива и да видиш сама. Wink

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 23:38 от мис арк

# 322
Мис арк, само последно мнение по въпроса за маската с къна, че много се изписа. По-скоро питане - понеже съм пробвала и тази с меда, и тази с алоето, и съм оставала доволна, смяташ ли, че тази с къната мога също да я пробвам? Питам, защото нали знаеш, че косата ми не е от сухите (като твоята), пък ако не ме лъже паметта, на кутията пишеше "за сухи коси"?!  Thinking Как мислиш?

значи, от толкова време й се каня на тази къна (безцветна, разбира се), но все ме е страх да пробвам... Не знам защо, като всяко ново, неизпробвано нещо.

# 323
Благодаря ви, Кафе   Hug наистина сега чувства много жива косата си, но това е и от шампоана. Доволна съм много, на Гарниер за средна към дълга коса. Гледах ги, гледах Thinking исках да си взема на Билка,но нямаше голямо разнообразие, Пантена също нямаше имаше един, два и накрая си взех този.
Аз също съм си поливала косата с коприва, и с лайка също,но си доста време.
Мис Арк,    Hug ако знам към каква дължина се стремя Flutter, абе важното е да е красива и здрава косата ми. Искам да я подстрижа на пластове,като най-късото да започва някъде от ушите, знам ли ..., абе поне до ключиците Whistling

А какво е мнениети ти за шампоаните на Орифлейм, виждам че си консултант!

# 324
Една по-нова снимка и от мен:

http://img387.imageshack.us/img387/7713/hairmart2008sm9.jpg

Не мога да я измеря добре, но към 45 см идва най-дългия кичур (мисля че и на Краси бе толкова...)
Слагах вместо балсам по дължината маската миосотис за близо месец, сега й слагам обикновен балсам да не се заплита. И аз не съм доволна от шампоаните на avon, иначе от други продукти техни съм.  Peace
За колко би ми стигнал шампоана Фитовал като се има предвид че си слагам два пъти шампоан на къпане и си мия косата на три дни Peace

# 325
смяташ ли, че тази с къната мога също да я пробвам? Питам, защото нали знаеш, че косата ми не е от сухите (като твоята), пък ако не ме лъже паметта, на кутията пишеше "за сухи коси"?! 

За изтощени/боядисани, преса, сушоар, къдрене, стилизанти/, не за сухи. Едното не изключва другото, разбира се. Да викам ли врачката с кристалното кълбо? Нали знаеш-проба-грешка.

[bИгуанка,][/b] за около три седмици до месец  би ти стигнал, но пак зависи колко слагаш на едно миене. Имай предвид, че не се пени много.

# 326
мис арк, каква е цената на тази маска?И на коя фирма е, че нещо не виждам от снимката?

# 327
Игуанка, много сладки снимки и най-вече една прелестна коса на тях!  Hug
Ние с теб горе-долу се припокриваме в честотата на миене, като при Кафе, ако не се лъжа  Flutter И аз имам още от Фитовала и също мия на третия ден винаги по два пъти косата си с шампоан. Ами според мен няма да ти стигне за цял месец, а почти за цял. Примерно първият път стоиш 5 мин. с него, вторият - по-малко, за такъв вариант се сещам.  Peace

Мис арк - викай я да помага  Wink Мерси за отговора!

# 328
Фирмата е Бюти формула, цената беше 6-7 лв.
ЕТО по-голяма снимка.

Кой ме пита дали имам твърд косъм? Ами нито е твърд , нито мек. Нещо средно. Но пък е пластичен/не еластичен/.

# 329
Кой ме пита дали имам твърд косъм? Ами нито е твърд , нито мек. Нещо средно. Но пък е пластичен/не еластичен/.

Аз Peace, но въпроса беше дали е дебел, мисля. ConfusedСега като ще започвам да се маскирам,трябва да реша какво да слагам...а твоята коса ми прилича на моята.Тежка,дебела и да, пластична(странно определение, но вярно), в корените нормална, иначе по-скоро суха.
Би ли ми казала какви съставки ти действат най-добре(какво слагаш в маската).  bouquet

Iguanka,много хубави снимки и хубава коса! GrinningА за маската на миоcoтис-много я харесвах навремето, но като че ми свикна косата и не виждам ефект вече. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт