Тайната на дългата и здрава коса-29

• 25 412
  • 383
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря ви, Кафе   Hug наистина сега чувства много жива косата си, но това е и от шампоана. Доволна съм много, на Гарниер за средна към дълга коса. Гледах ги, гледах Thinking исках да си взема на Билка,но нямаше голямо разнообразие, Пантена също нямаше имаше един, два и накрая си взех този.
Аз също съм си поливала косата с коприва, и с лайка също,но си доста време.
Мис Арк,    Hug ако знам към каква дължина се стремя Flutter, абе важното е да е красива и здрава косата ми. Искам да я подстрижа на пластове,като най-късото да започва някъде от ушите, знам ли ..., абе поне до ключиците Whistling

# 301
ani_4ka, косата ти става все по-хубава! Поздравления!   bouquet

# 302
Или искаш да кажеш, че си пренебрегнала съвета му, защото ти се омазнява по-бързо косата, и слагаш балсам само в краищата, въпреки, че той е казал да слагаш по цялата коса? Не можах да разбера точно.
Не, и той така ме съветва да слагам само в краищата. Изреди ми и куп причини поради ,които да го правя. И в които има логика. Но, факт е, че като сложа ми стои сплескана косата и сякаш се омазнява по-бързо. А когато не сложа  е по-суха и обемна.

ако косата ти е хубава след измиването, ако се разресва лесно, ако не се заплита, то няма нужда от балсам.
Но щом слагаш само в краищата, а тя се омазнява- проблема не е в балсама. Омазняването става в корените, а ти казваш, че там не слагаш. Thinking

Трудничко я разресвам без балсам, доста косичка ми пада тогава. Но и аз съм с мазен скалп-взех си шампоан на Керастаз за моя проблем, излезе ми пърхот от него #2gunfireБясна съм, защото дадох сумати пари, ама къде ли не съм...

# 303
  • София
Аничка, много хубава и здрава ти изглежда косата Flutter

относно оцета, преди доста години, когато бях малка имах коса под кръста- здрава и бляскава и никога не е цъфтяла (пък сега Cry) и тогава мама ме поливаше винаги с ябълков оцет и вода след къпане. Предполагам, че това също помагаше на косата да е хубава. Преди няколко години пак го правих и много добър блясък даваше и мисля пак да започна.

# 304
Цитат на: Аталанта
Не, и той така ме съветва да слагам само в краищата. Изреди ми и куп причини поради ,които да го правя. И в които има логика. Но, факт е, че като сложа ми стои сплескана косата и сякаш се омазнява по-бързо. А когато не сложа  е по-суха и обемна.
 Трудничко я разресвам без балсам, доста косичка ми пада тогава.

А защо не опиташ с балсам без отмиване? Защото аз също слагам балсам, и то уж само в краищата, а при изплакването той се разнася, може би от ръцете ми. Или с кристали...

ani_4ka , на пластове косата изглежда по-рядка, а ако наистина не е от най-гъстите коси, най-долния пласт стои като проскубан. Не казвам че при теб ще е така, но колкото е по-голяма разликата в дължината на най-късия и най-дългия, толкова последния е по-рядък. Аз затова се кълцах  наскоро, точно това исках да оправя.

# 305
Мен лично от лимона ми се раздразва скалпа и започват адски сърбежи, а ако си облея боядисаната коса с разреден лимон, положението става плачевно.
Atalanta пробвай да смениш балсама или пък си вземи някаква маска, която да я слагаш само по дължината (или по краищата), може нистина да не си уцелила точния продукт. Но според мен ако не слагаш нищо след измиване с шампоан, рискуваш доста да си накъсаш косата.

# 306

ani_4ka , на пластове косата изглежда по-рядка, а ако наистина не е от най-гъстите коси, най-долния пласт стои като проскубан. Не казвам че при теб ще е така, но колкото е по-голяма разликата в дължината на най-късия и най-дългия, толкова последния е по-рядък. Аз затова се кълцах  наскоро, точно това исках да оправя.
Ами тогава какво да я правя Thinking , тя вече върви към неорентирана прическа. Не ми се ходи още на фризьор и сама си я кълцам. Косата ми наистина е рядка, но си мислех,че именно тези прически я правят по-обемна. Ами някакви предложения  Thinking

# 307
Аз сьм на пластове.Една фризьорка лятото  ме направи за обем и от тогава не сьм я бутала..всмисал и другите фризьори така ме подстригват.При мен лично има обем и така се харесвам,но си омрьзнах и ще я оставям сигурно да порастне, и да бьде на черта,но обем придава!!
и тогава мама ме поливаше винаги с ябълков оцет и вода след къпане.

Мисля да го направя!! Peace

# 308
Ами тогава какво да я правя Thinking , тя вече върви към неорентирана прическа. Не ми се ходи още на фризьор и сама си я кълцам. Косата ми наистина е рядка, но си мислех,че именно тези прически я правят по-обемна. Ами някакви предложения  Thinking
Може да отидеш само да ти я оформят, щом си се клъцкала сама. Но тази прическа е много добра. Вярно е, че придава обем, но това си остава дори като порасне.  В смисъл няма нужда да скъсяваш най-горния пласт, за да изглежда обемна. Ако искаш ще ти покажа моя снимка , където се вижда колко ...опърпан е най-долния пласт. А моята коса не е от най-редките.
Ето, виж най-долу как изглежда по-рядка:

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 17:26 от мис арк

# 309
За сегашната ми прическа ли говориш,че е добра. Уф не знам наистина искам нещо различно

# 310
Щом искаш нещо различно, така, като ти гледам дължината, и ако бях на твое място, щях да я клъцна на черта, до раменете. Така хем ще е равна отдолу, хем ще си останат късите ти пластове да придават обем. И ако я оставиш да порастне ще имаш подравнена, на пластове коса. Като моята в момента./Аз бях на косъм да я направя на къса черта, но рискувах да ме изгонят от вкъщи/ Mr. Green

Нещо такова, но малко по-дълго:

Всъщност ти сега си с "инфарктната дължина", както я наричам аз. Когато нито е дълга, нито  къса. Почакай още два месеца и ще ти мине желанието за ножица. ВЕрвай ми. newsm53

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 18:34 от мис арк

# 311
Ох, мис Арк, благодаря ти,но аз също ако я скъся ще получа не само мъмрене, но и още нещо  Mr. Green .....
Искам дълга коса, нали ще се женя август, трябва да имам за прическа. Peace
Много се отклони темата Blush

# 312
Десито ,маските ДСМ няма да намериш в Бургас понеже фирмата няма дистрибутори там както и в Стара Загора няма ,ако желаеш щте трябва да си поръчаш. Simple Smile

# 313
  • София
Десито ,маските ДСМ няма да намериш в Бургас понеже фирмата няма дистрибутори там както и в Стара Загора няма ,ако желаеш щте трябва да си поръчаш. Simple Smile

A знаеш ли къде мога да видя адресите за София, където се предлагат?

# 314
Ох, мис Арк, благодаря ти,но аз също ако я скъся ще получа не само мъмрене, но и още нещо  Mr. Green .....
Искам дълга коса, нали ще се женя август, трябва да имам за прическа. Peace
Много се отклони темата Blush

Мдам. Обичам да говоря за коси. Моля останалите да ме извинят. pletka

Общи условия

Активация на акаунт