Тайната на дългата и здрава коса-29

• 25 423
  • 383
  •   2
Отговори
# 285
Аз поливам косата с разтворен във вода ябълков оцет.
Така и маската се измива по-добре. Peace

# 286
От лимоновия сок ,или от ябълковия оцет, като си поливам косата-положението става трагично-косата ми се изсушава зверски, немога нито да я среша, нито да я събера-хвърчи на всички страни

# 287
От лимоновия сок ,или от ябълковия оцет, като си поливам косата-положението става трагично-косата ми се изсушава зверски, немога нито да я среша, нито да я събера-хвърчи на всички страни
Защо не пробваш да нанасяш кристали за коса?

# 288
Ами момичета, моята коса поне до този момент е мека и пухкава с обем. Дано не стане като при вас. В момента не ме сърби скалпа. Аз сложих една купичка с вода на котлона, за да се превари и после изстисках с ръце половин лимон, защото другата половина сложих в маската преди това. И това беше. Надявам се да няма отрицателен ефект  Peace

С ябълков оцет съм поливала също - хубав блясък прави и не съм разочарована от него.  Peace

# 289
Не, аз по принцип нямам проблеми, но често експериментирам и давам мнение, защото това с лимоновия сок и оцета съм го ползала. Иначе, такива кристали несъм ползвала никога, обаче много съм им навите. Какви ще ми препоръчате-косата ми е къса-до раменете е, в корените по-скоро нормална, а по дължината суха.Ще съм ви благодарна ако казвате и цените на продуктите Hug

# 290
Уф, вчера си правих маската и се оказа, че не съм си измила добре косата. Tired

# 291
НКакви ще ми препоръчате-косата ми е къса-до раменете е, в корените по-скоро нормална, а по дължината суха.Ще съм ви благодарна ако казвате и цените на продуктите Hug

Твоята коса е като моята. Аз ползвах кристали "Семи ди лино"/ленено семе/на Парисини, ама за цената ще те излъжа. Май бяха 14-15 лв. Имах и снимка някъде...
Ето:

# 292
Не, аз по принцип нямам проблеми, но често експериментирам и давам мнение, защото това с лимоновия сок и оцета съм го ползала. Иначе, такива кристали несъм ползвала никога, обаче много съм им навите. Какви ще ми препоръчате-косата ми е къса-до раменете е, в корените по-скоро нормална, а по дължината суха.Ще съм ви благодарна ако казвате и цените на продуктите Hug
Аз използвам кристали на Seri,мисля че са около 7-8 лв.,ако не се лъжа  newsm78

# 293
Уф, вчера си правих маската и се оказа, че не съм си измила добре косата. Tired

И на мен веднъж ми се случи!
Опнах на мивката само опашката, щото само там ми беше останало неизмито кат' света.

# 294
Ето ме и мен след поредната маска http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=ani4kap&aid=5 … 76086076384210850
Кафе, честит рожден ден със закъснение   bouquet

# 295
Четох, че не сте доволни от лимоновия сок, аз пьк сьм супер доволна..косата ми е обемна..само дето се сплита,но ще го прегльтна Laughing Ще продьлжа да си правя процедурата, дано не се омазнява повече.А и вечерта не се мазах с хин.вода,защото от нея се омазня още повече косата ми Close

# 296
Ето ме и мен след поредната маска http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=ani4kap&aid=5 … 76086076384210850
Кафе, честит рожден ден със закъснение   bouquet

Благодаря ти!  Hug
Между другото, не от светкавицата, но косата ти има страхотен блясък. Всеки косъм изглежда гладък и подхранен... Много ми харесва блясъка и живия и вид!  Heart Eyes

# 297
Момичета, искам да ви попитам нещо. Слагате ли задължително балсам след измиването с шампоана? Аз съм забелязала, че косата ми по-бързо се омазнява като й сложа балсам, а и не ми харесва как стои след като изсъхне. Фризьорът ми е убеден в належащата нужда от използването на балсам, но при мен не се получава желания ефект. Балсама слагам само в крайщата и то по-малко количество от необходимото. Имате ли представа защо така се получава?Сблъсвали ли сте се с такъв проблем?

# 298
Момичета, искам да ви попитам нещо. Слагате ли задължително балсам след измиването с шампоана? Аз съм забелязала, че косата ми по-бързо се омазнява като й сложа балсам, а и не ми харесва как стои след като изсъхне. Фризьорът ми е убеден в належащата нужда от използването на балсам, но при мен не се получава желания ефект. Балсама слагам само в крайщата и то по-малко количество от необходимото. Имате ли представа защо така се получава?Сблъсвали ли сте се с такъв проблем?

Слагам балсам, защото иначе зимата ми се наелектризира косата. А и за да не цъфти трябва да си слагаш балсам (не, че ще предотвратиш на 100% цъфтенето, но...).
Може би не си попаднала на подходящия продукт!  Peace

# 299
ani_4ka , жива коса с хубави, здрави краища! Ти към каква дължина се стремиш?

Аталанта, ако косата ти е хубава след измиването, ако се разресва лесно, ако не се заплита, то няма нужда от балсам.
Но щом слагаш само в краищата, а тя се омазнява- проблема не е в балсама. Омазняването става в корените, а ти казваш, че там не слагаш. Thinking

Или искаш да кажеш, че си пренебрегнала съвета му, защото ти се омазнява по-бързо косата, и слагаш балсам само в краищата, въпреки, че той е казал да слагаш по цялата коса? Не можах да разбера точно.

Общи условия

Активация на акаунт