използвате ли течен прах за пране?

• 158 288
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
и аз от както пробвах веднъж течен вече за сух не искам и да видя  REX течен Persil  и Ariel всичките са супер и къкъв аромат имат. Просто са уникални! Peace

# 121
Досега ползвам само прах-Персил голд, но сега като прочетох какъв прах ползвате и добрите отзиви ще си купя и ще опитам течния прах.  #Crazy newsm78

# 122
  • sofia
Някой ползвал ли е течен препарат за пране  ArriXaca на arom.s.a.,защото преди малко си го купих на сляпо и се чудя дали ще е добър. newsm78

# 123
Здравейте.
Искам да попитам, ползвал ли е някой този течен препарат?
Указанията на етикета заявяват някои претенции, има страхотен аромат на марсилски сапун , ама де да знам.
Ако го е ползвал някой, молим да обажда:)

# 124
  • Sofia
Не съм ползвала никога течен прах за пране. Като чета тук се навих и ще си купя да пробвам и аз. justice впечатлих се от това, което си показала. Дано ги пуснат и тук.

# 125
Аз от 2г на сам само течен persill ползвам- бял,зелен и син. Адски доволна съм. Донясят ми го от Австрия- там 3л.е около 12Е.

# 126
Persil (3,75л)директно от Германия- страхотен е!!!!

# 127
За първи път използвах течен прах за пране преди 6 месеца.От тогава все с него пера.Не го заменям с прахообразен.Много съм доволна.Изпилзвам тайд.

# 128
  • Стара Загора
Ползвам само за децата течен Персил сензитив. И зимата Фрош за пуловерите.

# 129
Някой ползвал ли е течен препарат за пране  ArriXaca на arom.s.a.,защото преди малко си го купих на сляпо и се чудя дали ще е добър. newsm78
Ползвам течен препарат за пране  ArriXaca  за цветни дрехи и съм много доволна!

# 130
Тук прочетох за течните прахове,пробвах и ми харесаха-купувам Ариел от Пикадили,има три вида,но на мен ми допада само единия.Знаете ли къде има по-голямо разнообразие от различни видове?

# 131
  • софия
 също ползвам само течен препарат Персил и Ариел  и много съм доволна,не искам да чуя за прахообразен

# 132
От 2-3 години ползвам само течни препарати за пране.Пробвала съм различни,доволна съм от Персил,Фрош,един испански,смешно евтин,за чието име не се сещам и на последно място-Первол (за цветно пране).Останалите,които съм ползвала,не си е заслужавало да купувам втори път.

# 133
 Ползвам течния persill.Най- много ми допада синия.Много по-икономични са  от гранулираните и аромата е страхотен.С него почти не ползвам омекотител.  washМного съм доволна.

# 134
  • into the blue
Ползвам Первол за цветно пране  Peace

Общи условия

Активация на акаунт