използвате ли течен прах за пране?

• 158 306
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
да, за вълнени

# 106
ДА- тъмните дрехи пера с те4ен препарат. Така избягвам то4иците от праха , когато пералнята не изплакне добре.

# 107
А добавяте ли Калгон, когато перете с течен прах? newsm78
Винаги слагам и Калгон. Peace

# 108
# 109
  • София
Никога не съм слагала Калгон, но в София водата се води мека, т.е. не е варовита и не знам дали има нужда.

# 110
от доста години ползвам само течен ARIEL

# 111
ползвам течен Ариел-Доволна съм!

# 112
Ползвам само течен прах за пране Simple Smile
На скоро си купих невероятни прахове на Ariel, Persil i Fairy. Пак са течни, но са в пликчета, които се разграждат и се мушкат при дрехите.
Мъжа ми ми се смееше, че съм помъкнала прах от Англия, но сега иска само с него да пера.
Ухае и пере страхотно, но за съжаление не го продават тук.  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out
Ето вижте за какво става въпрос:

# 113
Аз от няколко месеца ползвам течен прах за пране, но Ариел. Много съм доволна и за сега няма шанс да ползвам друг. Изпира страхотно, аромата е невероятен и е много икономичен  Hug

Peace

# 114
  • Варна
Аз съм с продуктите на Фрош. Течният им препарат за деликатни тъкани е невероятен.

# 115
А къде го поставяте, в отделението където се налива белината или направо там където се слега праха. Аз го наливам като взема водата, не знам дали е правилно

# 116
  • Варна
В отделението за праха

# 117
  • Sofia
от почти година ползвам само течни препарати за пране и съм много доволна.Предимно Персил,но съм ползвала и Фрош

# 118
Ползвам за черни дрехи и за пуловери.

# 119
Използвам, да, но моят е на Перуол (за вълна и цветни дрехи).Доволна съм досега, а го ползвам от около...вече почти 9 години.Имам чувството, обаче, че в началото беше по-добър, а може и да си внушавам - малко ли некачествени продукти съм изпробвала през всичкото това време!
Все още не съм сменяла праха за пране на детенцето ми с течен препарат, може би чак като стане на три годинки ще го направя.

Общи условия

Активация на акаунт