Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 140 142
  • 740
  •   1
Отговори
Заповядайте в новата 76-та хипнотично-наркотична тема !!!

Дами...моля ви използвайте бутона ИЗВЕСТИ , постове тип ЗАПИС пълнят 5 страници от темата.
Благодаря ви предварително!

# 1
Цоп и от мен в новата тема с днешния отчет

за закуска - полуфабрикат - от замразените банички със спанак  Laughing

Следват:
бледолика картофена супа с пиле

печена риба

наченахме червената салата , бобена салата

глиган по ловджийски

Печено филе с лук (сладко кисело)

не пълнени чушки  ориз   така или иначе не ядат чушките у нас

Пилешки хапки в сладко кисел сос

Пеп,   bouquet
Хубава седмица   bouquet

# 2
  • забравих си мисълта...
Пепика, благодаря ти за новата тема.   bouquet

Леля ОГ, Пеп-40, Мама Цоцоланка, Apr, благодаря ви, много сте мили.    bouquet

Мила Леля ОГ, много е вкусно при теб, също видях и есенната ти маса и масата с плодовете в другата тема. Невероятно изящно и с финес си подредила всичко. Красотата, която беше сътворила ми подейства невероятно добре и беше също богата "храна" за душата ми, почувствах се много добре след като я гледах известно време:), през целия ден се усмихвах.
Пеп-4о, както винаги изкушаваш, както винаги много е вкусно и красиво при теб.
Мама Цоцоланка, как успя толкова много ястия, да приготвиш, неуморна си.
Apr, палачинките и тиквичките изглеждат много апетитно.

От последните няколко дни от мен:

саралия,                                                                                      баница 1-ви вид,  

баница 2 ри вид,                                                                                                                                                                              баница 3-ти вид,

бюрек                                                                                                                                                                                             и едно кисело зеле с месо.

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 20:07 от Venetta

# 3
Пепика,   bouquet  bouquet  bouquet

Вкъщи пилешки воденички и сърчица с ориз, печени крушки, превъзходните солени мъфини с розмарин на Pety  bouquet  и туршийката ми от тиквички.

Лесния кекс, който освен лесен, се оказа и невероятно вкусен. Heart Eyes  bouquet

Мъфинчета ябълки в шоколад.

И бърза пица с хрупкава коричка.

# 4
Пепикаsmile3525

пеп-4o, Venetta и labrex вече са препълнили темата с вкусотии.

Аз се включвам с рогчета - закуската ни:

# 5
Ей, ги кифлите от мен!
Рецептата е комбинация от тази на Мариета и рецептата за канелените кифлички на Карлсон.

На снимката: вариант с канела, вариант с фъстъчено масло и маково семе и една кифла, леко разчупена:

,

Другото е пиле, хляб с овесени трици (за успокоение на съвеста, заради кифлите) и домашна лютеница (не-снимани  Wink).

ПЕПИКА, молто грацие   bouquet!  

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 20:08 от viroglavka

# 6
От мене един сладкиш с кайсии....

Току що го изпекох......начи...........По рецепта на Зичето(от блога й)....
http://zi4e57.blogspot.com/2010/08/blog-post_9951.html

П.П. Зичеей....Убийствен е сладкиша! Мерси за рецептата! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 7

пилешки пържоли и салата  табуле

# 8
  • сред люляците
Еее, веднъж и аз да се включа в началото на темата. Пепика, благодаря!   bouquet

Ние имаме пълнени чушки, свинско с ориз, баница и нещо френско, на което отдавна бях хвърлила око - Kouign Amann.
Френскоговорящите могат да дадат повече инфо по въпроса. Защото аз само мога да кажа, че беше ужасно вкусно и калорично  Joy

# 9
Здравейте, момичета и момечета!  Hug
Пепика,   bouquet  Hug

Бързам, бързам да се наредя и аз на първа страничка с един много вкусен кекс с круши по рецепта на Наталина:

Наталина, благодаря за страхотната рецепта!   bouquet

Пепчо, Венета, красивите ви снимки на първа страничка на темата радват очите ми!   bouquet  Hug
Тайна, разкошни еклери!
Bobbylein, добре дошла! Много апетитна пица!
megansg, питката ти е страхотна!

Лека вечер и успешна седмица от мен!

П.П. Ехеее, докато си напиша и шест нови отговора! Много красиви неща виждам, ще коментирам като се навечерям!

# 10

ето и нашият обяд Wink

# 11
пеп-4o, ти уби всичко детско в мен  Confused.

И Venetta както винаги дразни с нейните тестени изделия  Crossing Arms, ох тези саралийки, как ме подсети...

labrex, кексът изглежда страхотно. Пица ми се яде отдавна, тези дни ще направя и аз.

viroglavka, изглеждат много вкусни тези кифли.

TheNMaster, този кекс ми напомни за Коледа, изглежда като покрит с пухкав снежец  Heart Eyes.

Аз искам да се похваля с туршията ми, много вкуса стана. Ето ми зимнината, тези дни ще правя и домашна лютеница:

Нарязаната туршийка, ммм:

И вечерята ни лазаня болонезе. Искам да ви кажа, че хич не върви с туршия  Blush, но на мен сега ми е простено  Crazy:

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.
Голям наплив, ей Simple Smile.

# 12
 ilrai78 , твоят Kouign Amann ми прилича на Tarte au sucre, но този втория е още по-калоричен, но и много вкусен. Страхотно изглежда! Heart Eyes  bouquet Ще трябва да го направя и аз, за да сравня! Боже, боже, щях да съм на диета до Коледа.......  Rolling Eyes

Леля Ог, наистина е страхотен сладкишът на Наталина! Peace А твоят е и много красив!  bouquet  chef

Marieta,кексчето наистина е много добро, не очаквах. Но ти завиждам за туршийката! Peace  bouquet

# 13
  • ВАРНА
Пилешка супа

и една носталгия по пролетта-ориз,спанак,гъби и зелен лук

И руска салата имаше с домашна майонеза,но....лиген от 5 литра се дематериализира за отрицателно време.

# 14
hello Simple Smile. за вечеря кифлички с шипков мармалад, с яйце и сирене и картофи и кюфтаци на фурна .
 ЛЕКА НОЩ   love001

Общи условия

Активация на акаунт