Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 140 158
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Мама Цоцоланка, благодаря за допълнението. Имах и захаросан и незахаросан мед вкъщи и се чудех с кой да го направя и реших като за първи път да пробвам с незахаросания. Следващият път, сигурно още утре Laughing, ще сложа от другия. На мен и така в комбинация 1:1 тахан:мед ми идват доста сладки, но това си е въпрос на вкус. Simple Smile

# 46
Честита нова тема  Hug
аз поствам едни ванилови мъфини, домашни бисквитки Орео и манго лимонада, за детско парти което правих наскоро! Много съм доволна,че успях и най - вече че мамата и малчуганите останаха доволни! Simple Smile Ето ги снимките:

Приятна работна седмица на всички! Simple Smile

# 47
Здравейте, вълшебници!
Колко бързо новата тема се е напълнила с прелести - поздравления за всички!
Леля Ог, чакам те другата събота!  Wink  Laughing
Lulu, аз веднага се записвам да пробвам да направя попоувърс-ите. С еклери не бих се наела, не че още отсега не изпитвам съмнения, че попоувърс-ите ще ми се пукнат... Embarassed Искам да те попитем после как се залепят? Или не се?

От мен засега палачинки с течен шоколад и пататник по рецептата на сбъдваща мечти - специално благодаря за рецептата, както и за подробните описания с обръщането и приплъзването Simple Smile - без тях не бих се справила!   bouquet

И едни мини-баклавички, впоследствие залети с шоколадова глазура:

# 48
[
Lulu, аз веднага се записвам да пробвам да направя попоувърс-ите. С еклери не бих се наела, не че още отсега не изпитвам съмнения, че попоувърс-ите ще ми се пукнат... Embarassed Искам да те попитем после как се залепят? Или не се?

Аз не ги залепям, защото не ги отварям предварително Mr. Green Как да кажа те са нещо като от рекламата на някакви десертчета "Грозни но пък зверски вкусни"Simple Smile Очарованието им е в това да си ги сервираш направо в чашките (в блога съм писала, че ги пека директно в чаши за чай или кафе). Може да използваш и намаслени хартиени форми за мъфини (предварително нагряти, за да се разтопи и разпредели маслото по стените). След като се поохладя оставям всеки да си ги пълни с каквото си иска. Ако все пак държиш да са предварително напълнени може им отрежеш част от дъното или да ги разчупиш. В момента обмислям вариант да ги пека в хартиени формички за бонбони, които са съвсем малки и би трябвало да заприличат на малки еклерчета Laughing

# 49
  • Sofia
Ето и от мен един солен кекс:

# 50
*sapunci*, може ли рецептата за соления кекс.
Много добре изглежда.

# 51
Хайде и аз в новата тема. Labrex, аз все съм тъй на диета, даже вече и не страдам, че не ям нещата, които готвя - само понякога опитвам, та възможно е, ама колко е трудно... Laughing

Включвам се с една невероятна торта, която обмислям цяла година и чаках да дойде времето на кестените. Нямам думи да опиша вкуса - нежна като кадифен трюфел, леко горчива от натуралния шоколад и с плътна сладост от кестеновия крем, ммм. А топка несладка сметана завършва хармонията на туй чудо за сетивата. Мъжът ми утре има имен ден, та и ние като от приказките започнахме празнуването три дни по-рано с този сладкиш  Mr. Green .

Кестенова трюфел торта

и парченце, нападнато още топло

Рецептата, стъпка по стъпка  .

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 01:09 от Umbra

# 52
  • Бургас
Идвам с благодарности към Бенита и Мари.ета,за откликването на молбата ми.   bouquet
В крайна сметка забърках един сладкиш,с шипков мармалад и крем,който се получи много вкусен. Имам поръчка за още един  Blush

# 53
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
страхотни неща показвате, сигурно в домовете ви всички много ви се възхищават

# 54
  • София
Пепика, признателност за новата тема  newsm20 !

Умбра, такава торта мечтая и аз да опитам ! Снимката ти също е не по-малко пленителна  Oha! !

До тук , всичко показано от вас е шеметно апетитно   bouquet , доставя ми огромно удоволствие да ви разглеждам !

Някои неща от мен . Кюфтета с пържени картофки.

Мини пици, но вместо с доматена паста са със сметана (от там и бледия цвят)

Фаворитът ми - ябълковият сладкиш с орехи и топинг от кафява захар на Пети, който многократно ви препоръчвам горещо , нооо  Whistling  не ме слушате  Mr. Green  Laughing  ! А трябва  Mr. Green - това е сладкиша ! Но ще го отдам на грозните си снимки  Laughing . Чакам да се поправите и да започнете масово да го пробвате  Hug .

и парче

# 55
   Зиче,Мастерче,направо ви завиждам за това разбиране от гъби!  Mr. Green Мен никаква ме няма в таз' област,а толкова ги обичам,особено дивите!  Crazy Grinning

Голяма молба,дайте моля точен линк към сладкиша!  Praynig Мастерче,страшно ефектно го представи!   bouquet

Аз дадох в поста си  ,но ето още веднъж за да не ровиш.... Hug
http://zi4e57.blogspot.com/2010/08/blog-post_9951.html

# 56
  • Sofia
*sapunci*, може ли рецептата за соления кекс.
Много добре изглежда.
заповявай: http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg85423.html#msg85423  Hug

# 57
Момичета ей  #Crazy #Crazy #Crazyтака съм след като прегледах 4-те стр.
Неуморни, перфектни, и ..........нямам думи с които да ви опиша, гладна бях преди да почна гледането, а нямах нищо за ядене , та се наложи хляб и кашкавал да хапна, че то не се издържаше.

Пепика благодаря за темата   bouquet
Ето и моето съботно - неделно меню
Купчинките на Лабрекс от кайма и още нещо, но аз ги правя като едно голямо купище в кексовата форма, страшна вкусотия е  и салатка

Моята си баница в тавата и в чинията

И нежния тиквен сладкиш на Селма

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 14:59 от Г-жа Нервакова

# 58

едно щруделче скромно от мен:)

# 59
Фаворитът ми - ябълковият сладкиш с орехи и топинг от кафява захар на Пети, който многократно ви препоръчвам горещо , нооо  Whistling  не ме слушате  Mr. Green  Laughing  ! А трябва  Mr. Green - това е сладкиша ! Но ще го отдам на грозните си снимки  Laughing . Чакам да се поправите и да започнете масово да го пробвате  Hug .

може ли линк към сладкиша Laughing, снимките ти ми харесаха Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт