Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 140 162
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Brussels
Анук, много весели мъфини, как се е ококорило бухалчето, хихи...
Умбра, страхотна торта!
От мен: Миди със сметана и чесън и М&М бисквитки.

# 61
Умбра, тази торта изглежда умопомрачаващо! Crazy
Наде, прекрасни снимки, а мидите, ммм Hug

От мен един мус от тиква

Pumpkin Mousse by Kemi H, on Flickr

Пепика,   bouquet

# 62
  • забравих си мисълта...
Verabel,   Hugблагодаря ти много!   
От мен един джинджифилов сладкиш с круши, но имах твърде малко круши, затова прибавих и сини сливи.

# 63
Благодаря ви, момичета, добавих и рецептата към горния пост, ако някой се осмели да опита  Grinning .

esy, тъкмо четох рецептата за този мус и слюноотделях, много обичам тиква като съставна част на всякакви десерти, ммм.

# 64
  Зиче,Мастерче,направо ви завиждам за това разбиране от гъби!  Mr. Green Мен никаква ме няма в таз' област,а толкова ги обичам,особено дивите!  Crazy Grinning

Голяма молба,дайте моля точен линк към сладкиша!  Praynig Мастерче,страшно ефектно го представи!   bouquet

Аз дадох в поста си  ,но ето още веднъж за да не ровиш.... Hug
http://zi4e57.blogspot.com/2010/08/blog-post_9951.html

Това е линк към сладкиш със сини сливи.Видях го предишния ти пост.  Rolling Eyes
    Този ли направи,Мастерче? newsm78

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 15:43 от Селма

# 65
Venetta , разгледах вкуснотийките ти и една шарлота с ягоди направо ме грабна ,ще се прави обезателно .Поздравления !  bouquet

# 66
  • София
Привет Grinning

От мен Торта с ябълки по рецепта на Rossonera  bouquet
Много се хареса вкъщи и май честичко ще се прави Simple Smile

И парченце:

# 67
  • Пловдив
Фаворитът ми - ябълковият сладкиш с орехи и топинг от кафява захар на Пети, който многократно ви препоръчвам горещо , нооо  Whistling  не ме слушате  Mr. Green  Laughing  ! А трябва  Mr. Green - това е сладкиша ! Но ще го отдам на грозните си снимки  Laughing . Чакам да се поправите и да започнете масово да го пробвате  Hug .

Би ли дала линк към този сладкиш, моля. Hug

# 68
Здравейте,за един ден три страници сте изписали и напълнили с вкусотии.Толкова много сладкиши видях покоито въздишах и слюнкоотделях.А Венетка с тея костенурчета, направо ме засърбяха ръцете да меся.Страхотни сте момичета  bouquet
Аз днес от тичкане по лекари само една скромна мусака и любимия ми от детството крем "Снежни топки" който бях  напълно забравила и трябваше да го видя в една книга за да се присетя.
-мусака

По- късно ще меся едни питки за вечеря,че дъщерята ми донесе рецептата от готвача на ресторант"Едно време"който доста дълго се дърпа но най-после я даде.Ако станат ще пусна и снимки.

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 16:32 от ditsan

# 69
  • Варна
Браво на всички вас...страхотни сте  newsm51
Вени голяма красота
Есу страхотен мус
Умбра прекрасна "кадифена"торта...няма да изброявам всички,че отидоха още 5 страници
Прекрасни кулинарки сте всички...всяка със собствен стил и красота...достоини за кулинарен журнал  newsm51
И моите скромни неща за днес запенка с пипер,домат,яйце и сирене,сладкиша на Зиче   newsm51със сливи,наложен тиквеник и соления кекс на Петя   newsm51но само с кашкавал.

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 16:45 от megansg

# 70
Привет  Hug
Прекрасни неща сте показали  Flutter
Искам да попитам Лулу или ако някой друг знае за popover- ите - от тази смес колко се получават и могат ли да се пекат във фурната в тези чашки, които са на снимката  newsm78 Нямам нито форма за мъфини, нито чашки за крем карамел, а няма да се успокоя докато не направя  Crazy

# 71
  • София
Ех, момичета, всеки път ви се възхикщавам какви невероятни домакини сте.
У нас: гофрети за закуска

пържени кюфтета и картофки и чушки със сирене

парти бутчета с картофи на фурна

ориз с месо

и ябълков сладкиш, за който не помня от къде взех рецептата, но беше много вкусен

# 72
Лабрекс е виновна, че преядох тази вечер, добре че вечерям между 17 и 18ч та малко си успокоявам гузната съвест  Embarassed
обвинявам Лабрекс а то лакомията ми е виновна
Спетзофай по рецепта на Лабрекс

# 73
  • Варна
Съвсем ви изтървах Embarassed
Сега ще разглеждам и наваксвам изпуснатото Hug
Записвам се с една стара снимка Embarassed

Купчинки на Лабрекс.  bouquet

# 74
  • Пазарджик/Лондон
И аз искам рецептата за сладкиша на Пети Wink.

Сега отивам отблизо да се запозная с тортата на Умбра Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт