Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 141 456
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
щастлива и влюбена, интересува ме рецептата на пълнената палачинка  baby_neutral

Нищо особено - прясно зеле,кисели краставички,варени яйца и картофи,царевица и риба тон от консерва. Всичко е нарязано на ситно и омешано с майонеза.

# 76
  • Сливен
Ех, момичета, всеки път ви се възхикщавам какви невероятни домакини сте.
У нас: гофрети за закуска

Може ли рецепта за тези вкусни гофретки Blush

# 77
  • забравих си мисълта...
Момичета, невероятни сте, страниците се пълнят с невероятна бързина и вкусотиите  ви са неустоими. Човек не знае кое по-напред, да опита.    bouquet

Viara.an благодаря ти много! Комплимент от теб е голяма чест за мен. Твоите кулинарни красоти са винаги толкова перфектни, че нямат нужда от коментар, те говорят сами за себе си.
 За шарлотата с ягоди имаш право невероятно красива и вкусна е. Човек може също, да варира много при нея. Аз лично я предпочитам обаче с вишни, че иначе е по-сладка, а от вишните киселее леко, но все пак е въпрос на вкус. Иначе днес дъщеря ми ми донесе извара, защото и аз и се каня отдавна и дано успея за утре, нали тук при нас е празник, да я направя. 

Ditsan, Megans благодаря ви много и на вас момичета, винаги се възхищавам на вкусните ви и красиви кулинарни произведения и винаги съм се чудила как успявате толкова много неща, да приготвяте. Аз днес, само че имах трима човека на посещение и получих стрес  и паника и не знам още какво  Joy и успях само сладкиша да снимам. Обяда, който много се услади не успях, нито да снимам, нито да опитам. Докато снимам сладкиша и поискаха допълнително и за мен не остана нищо, но какво да се прави изкуството (не че моите снимки са изкуство, но нали ми трябва оправдание) иска жертви Simple Smile.

# 78
И аз искам рецептата за сладкиша на Пети Wink.

Ето го: Сладкиш с ябълки и орехи на Pety, много е вкусен, наистина!  bouquet

Да добавя и подобен, също много вкусен -  Ябълков сладкиш по рецепта на Шула Модан Peace

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 17:34 от labrex

# 79
Аз не ги залепям, защото не ги отварям предварително Mr. Green Как да кажа те са нещо като от рекламата на някакви десертчета "Грозни но пък зверски вкусни"Simple Smile Очарованието им е в това да си ги сервираш направо в чашките (в блога съм писала, че ги пека директно в чаши за чай или кафе). Може да използваш и намаслени хартиени форми за мъфини (предварително нагряти, за да се разтопи и разпредели маслото по стените). След като се поохладя оставям всеки да си ги пълни с каквото си иска. Ако все пак държиш да са предварително напълнени може им отрежеш част от дъното или да ги разчупиш. В момента обмислям вариант да ги пека в хартиени формички за бонбони, които са съвсем малки и би трябвало да заприличат на малки еклерчета Laughing
Благодаря ти, Лулу! Аз мисля да ги пека в тава за мъфини, защото само с това разполагам. Laughing Имам и чаши разбира се, но въобще не съм сигурна стават ли за печене Mr. Green А идеята ти за малки еклерчета е супер - ще могат да се хапват на една хапка, като бонбон, за да не се разтича крема, ако е по-течен евентуално.   bouquet

# 80
Фаворитът ми - ябълковият сладкиш с орехи и топинг от кафява захар на Пети, който многократно ви препоръчвам горещо , нооо  Whistling  не ме слушате  Mr. Green  Laughing  ! А трябва  Mr. Green - това е сладкиша ! Но ще го отдам на грозните си снимки  Laughing . Чакам да се поправите и да започнете масово да го пробвате  Hug .

Би ли дала линк към този сладкиш, моля. Hug

Кефенце радвам се че сладкиша ви е харесал.А снимките ти са чудесни!!!!  bouquet

Линката ето рецептата за сладкиша

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1672.msg39732.html#msg39732

# 81
  • Пазарджик/Лондон
labrex , благодаря  Hug! И двата ще се пробват Wink.

Не ми се отваря линка на Умбра за кестеновата торта Sad.

# 82
  • ГОре на черешата...

# 83
Аелис, имаше някакъв проблем с хостинга, оправено е и вече трябва да се отваря Simple Smile .

# 84
Добър вечер, мили кулинарки.
Ето нашата лека вечеря - супа с праз и картофи. Много вкусна, бърза и лесна:

# 85
Бутер-охлювчета на пеп-4о Heart Eyes

esy,влюбих се в твоя мус! Heart Eyes
Венета,невероятни костенурки! Heart Eyes
Зиче,страхотно меню Heart Eyes
viv-miv,ditsan,Umbra,Г-жа Нервакова,megansg,страхотни сте!  bouquet Heart Eyes

# 86
  • София

Два дни ме нямаше и вие сте свършили старата тема, а новата е вече на 6-та стр.!!!!
Толкова вкусни предложения видях, че сега всичко ми е каша в главата! Аплодисменти за всички вас  и  smile3525
За днес тел.варено

пиле фрикасе

люти чушлета в сос

Неуспешен опит на импровизацията на Ена за лесен сладкиш без яйца
с карамел и ябълки!  И ако обичате да не ми се смеете!!!!!

Весела и спорна седмица  на всички!!!

# 87
# 88
Аз докато се усетя и вие отново сте сготвили страхотни неща, и то поместени в цели три страници!   bouquet

Аз се разписвам с едно пълнено хлебче и се връщам да разглеждам назад!  Hug

Може ли рецептата за това хлебче Praynig

# 89
Благодаря за новата тема, Пепика! Поздрави за всички трудолюбиви пчелички в кухнята!   bouquet

От мен (колкото само да се запиша) - Бутер охлювчета и Печени ябълки с канела, захар и орехи.

Общи условия

Активация на акаунт