Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 141 456
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • In a surreal moment!

паниран пангасиус, пържени картофи и салата зеле и моркови

Болна съм и намерих извинение да си угодя с пържено, иначе можеше и печена рибката и варени картофите Wink

# 91
Горещо подкрепям Лабрекс за ябълковия сладкиш на Шула Модан- прекрасен .За седмица два пъти го правих.

# 92
Включвам се отново за да ви покажа прословутите питки на дъщеря ми от "Едно време"както ви обещах..Страшно вкусни са и меки като дунапрен но допуснах една грешка и ще има поправителен,като градуси за печене са посочени 180 но не е доуточнено с вентилатор.А мойта фурна е без и тази температура ми беше слаба.

# 93
purple tulips, искам рецептата за крем супата от карфиол... моля... Flutter

# 94
  • varna
Kristina,поздравления!Страхотно изглежда пълненото хлебче!

# 95
Страхотни вкусни неща виждам при всяка една от вас!Само тази вечер толкова много неща ми се приискаха да вкуся......поздравления за всички!    bouquet

Еси,както винаги прекрасна снмика,и не по-малко прекрасен десерт-има ли тиква,не спирам да преглъщам Crazy-кремчето е супер!
Г-жа Нервакова,сподели как правиш твоята си баница,много ми хареса! Peace

# 96
  • София
   Браво момичета, перфектни кулинарки сте!Всичко е много вкусно и красиво! Peace

Аз понеже не готвя, дали мога да се запиша, с една картофена салата и зелев сок  Joy?

# 97
Г-жа Нервакова,сподели как правиш твоята си баница,много ми хареса! Peace
Благодаря  Heart Eyes pure elixir
Ето и рецептата:
пакет кори, може всякакви, но откак открих Одринските и Цариградските, само с тях я правя
4 яйца
1 кофичка кисело мляко
300-400гр. сирене
200гр. кашкавал настърган
1ч.л. сода
масло

Смесвам съставките в купа, разтилам корите, намазвам всяка първо с масло направо от пакетчето, а след това слагам 3-4с.л. от плънката и навивам.
Така докато свърша корите, кашкавала може да се смеси в плънката, може и да се поръси преди завиването и в двата варианта вкуса и резултата си е същия.
Накрая преди да я сложа във фурната мажа с майонеза отгоре. Пека на 180гр., време не засичам, докато ми хареса цвета и  Grinning

# 98
Печени ябълки с канела, захар и орехи[/b].

Ухааа даде ми идея за десерт.Горката аз Rolling Eyes дето само гледам разни торти като тази на Умбра Heart Eyes.Ама я архивирах де .Все някога ще свърши гадната диета Heart Eyes

# 99
Два дни ме нямаше и вие сте свършили старата тема, а новата е вече на 6-та стр.!!!!

Мотай се ти, мотай се......

Класика в жанра: Печено пиленце с пържени картофи

Салата от печен пипер, оцет и чесън - скоро не съм пускала хляб

Десерт: Кокосова вариация ала Пина, Лабрекс и Пепика - Печена дюля

Рапорт даден, лека нощ!

# 100
  • пак на Рив Гош
Пепика, благодаря за новата тема   bouquet
Маме, покрай твоите чушки ми се приядоха... имам едно бурканче запас, май ще отиде утре на вечеря  Grinning Използвам случая да ти благодаря за рецептата за ръчен хляб - страхотна е!   chef
Marieta, чудесна трушия! Аз още не мога да се престраша да се пробвам...
Илрай, много хубав ти е станал куин'аманът  Grinning
От Лулу си открадвам един поповър, от Надето_сп - няколко миди, а от Еси - чашка тиквен мус!  Laughing
Умбра, отивам да разуча твоята торта, изглежда точно като моя тип сладкиши  Grinning (аз също правих един сладкиш с кестенов крем този уикенд)
Видях и много хубави солени охлювчета и кифлички!  Grinning

Аз се отчитам с:
- пълнозърнеста кростата с тиквички и козе сирене

- супа от тиква и кестени

- шоколадов сладкиш с кестенов крем за събиране с коУежки

- едни леко провалени макарони със зелен чай матча и лимонов ганаш:

Лека вечер!

# 101
Огладнях, като ви гледах вкусотийките Crazy
viroglavka, ето рецептата за Крем супата от карфиол. Тя е леко импровизация - ядох в едно заведение и много ми хареса. Като се прибрах вкъщи наотворих 10-тина различни рецепти и си направих микс с каквото имах вкъщи и според това, което усетих като продукти, когато я хапвах в заведението. Laughing Надявам се и на теб да ти хареса.  Simple Smile

Роца, може ли рецептата за Супа от тиква и кестени  Simple Smile

# 102
Добро утро  Simple Smile
Чудесни предложения от всички   bouquet
Аз си показвам снощните творения.
Пилешки пържолки и бекон на тиган

лесния кекс с настъргана ябълка и орехи, не ми се наду много, но на вкус си е добре  Simple Smile

Лек ден!

# 103
Вечеря -  набързо яйца по панагюрски  в микровълновата
и закуската - пак толкова бърза - принцеси с кайма и кашкавал

После дано успея да ви изчета от работа нелегално, но Маме, вече се чудя как успяваш толкова да готвиш и Ревльо да гледаш, а съм сигурна, че и големите си искат вниманието  Hug  Hug

Роце, макароните ти са идеални, ти какво не им харесваш  newsm78

# 104

Общи условия

Активация на акаунт