използвате ли течен прах за пране?

• 158 344
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Само за мами ли е темата Embarassed Понеже още не съм..
Но да си кажа: от доста време вкъщи перем с течен и сме страшно доволни. Засега е Персил, но ще пробваме и др. марки.
Проблемът при нас е, че все още нямаме прекарана вода (в процес сме) и ползваме от кладенец. А тя е отвратителна! Изобщо не пере добре, винаги се пускаха по няколко плакнения, понеже най-малкото белите петна от прахообразните перилни препарати бяха много. Но, откакто сме с течен - няма проблем, няма петна, няма неизпрани дрехи..
Стана като някаква реклама Peace Но без да искам Grinning
Препоръчвам течен горещо Peace

# 46
Използвам от 2.г. насам само течен, и съм по доволна от праха за пране

# 47
Само такъв ползвам. Предимно Персил.

# 48
Я дайте малко инфо за цените? newsm78Че тъкмо бях решила да купувам и като гледам май ще си взема течен. GrinningНякой знае ли как са цените на Ariel или на  Persil по-големичка опаковка?Ще ми е от полза..и дали ги има в Билла,че ние с мъжа ми все от там пазарим,а хич не съм забелязала за тези прахове дали ги има..

# 49
Само такъв ползвам. Peace

# 50
Ползвам само за вълнени дрехи, но не ми харесва - нито как изпира, нито как мирише. Моят е Коколино, но смятам да го сменя и да пробвам нещо друго, когато ми свърши опаковката.

# 51
На Коколино омекотителите не са лоши ама явно праха за пране не струва така ли .. добре, че прочетох ,че се бях засилила да пробвам.. В кварталното магазинче взимам течния Персил за 16 лева newsm78 незнам много ли е.. мернах ,че има в Метро но не успях да видя цената.

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 15:57 от Djuls

# 52
В кварталното магазинче взимам течния Персил за 16 лева newsm78 незнам много ли е..
никак..нозависи каква е опаковката Whistling

# 53
  • Някъде на път....
Не съм ползвала още. Чувала съм добри отзиви за Персил сензитив, но ми е малко скъпичък.  Sad
Ползвам Сано бебе и съм много доволна!  Peace

# 54
До сега не съм ползвала,но като ви чета,май трябва да пробвам и аз.

# 55
Да ползвала съм и на Персил и на Ариел.МНого съм довола

# 56
Ползвали ама никой неще да каже къде има такъв/течен ариел / освен в чужбината де Crossing Arms Grinning

# 57
Не съм ползвала. Sunglasses

# 58
  • Стара Загора
Много съм доволна от него Peace

# 59
  • София
Ползвам течен Фрош с алое.Мнооого съм доволна.10лв-20изпирания. Peace

Общи условия

Активация на акаунт