използвате ли течен прах за пране?

• 158 237
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Да, ползвам. Слагам директно в барабана.

# 211
Доста отдавна пера с течен прах,използвала съм доста видове,но най-много съм доволна от Ариел.Слагам го направо в барабана.

# 212
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Незнам дали и при вас се получава, но когато пера с течен прах, прането ми става някак си хлъзгаво и лигаво Rolling Eyes Rolling Eyes

# 213
  • София
Сега взех течен Рекс за цветно пране, много ми харесва, дрехите стават сякаш по-меки (винаги ползвам и омекотител). А някакви отзиви за този, който го рекламират сега - Елиз?

# 214
  • София
Незнам дали и при вас се получава, но когато пера с течен прах, прането ми става някак си хлъзгаво и лигаво Rolling Eyes Rolling Eyes
Да не би да слагаш много прах?!  newsm78
Аз първия път взех Персил Сензитив,доволна съм от него,но трябва да сложа малко повече в капачката,отколкото пише на самото шише,иначе не миришат дрехите после.Като сложа малко повечко и си миришкат на хубаво.  Peace
Вчера взех Фрош за цветно.Дали е хубав? Дано.Ще разбера днес.

# 215
Пералнята ми се счупии и преди няколко месеца си взех нова. И понеже е нова разпитах техниците с какви прахове да пера .Казаха ми че течните ,без значение каква е марката са много по-добри от прахообразните.Другото което научих е вместо калгон да слагам по 1 ч.л. сода - ефектът бил същият.С Омото ми дадоха специална чашка,която се слага направо в барабана.

# 216
  • София
Аз от скоро използвам и съм много доволна.
Преди се случваше понякога, като сложа повече пране или прах, да останат бели петна по дрехите.
Сега вече нямам такъв проблем и съм много доволна. Grinning Grinning Grinning

# 217
предпочитам течният Peace

# 218
Преди се случваше понякога, като сложа повече пране или прах, да останат бели петна по дрехите.
Сега вече нямам такъв проблем и съм много доволна. Grinning Grinning Grinning
Peace Отскоро ползвам и аз-течният Рекс.Нямам забележки.

# 219
А течният на Сано как е?
Само него не съм пробвала, а ми се иска да чуя мнение!

# 220
  • Бургас
много е хубав! Дрехите ухаят страхотно!  Peace

# 221
перат много по-добре, но тези пластмасови опаковки не съм сигурна дали отиват на  правилното място след това. Наканила съм се да си купя този в скоро време

http://www.frosch.de/de/produkte/waschen/fluessig-waschmittel/al … _vera-waschmittel

# 222
  • София
Вчера го пробвах Frosh-а,много добре мирише,а и дрехите след това си запазват миризмата,в съчетание с черния Ленор-направо супер  Peace

# 223
От скоро ползвам течния Фрош и съм доволна Sunglasses

# 224
Вчера го пробвах Frosh-а,много добре мирише,а и дрехите след това си запазват миризмата,в съчетание с черния Ленор-направо супер  Peace

Ама вие и омекотител ли добавяте? Не е ли излишно? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт