използвате ли течен прах за пране?

• 158 170
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Звучи добре, но цената ми е височка малко....

# 256
Мъжът ми беше донесъл от Германия няколко шишета с течен препарат за цветно , не е лош, също ми донесе и течен препарат за тъмни дрехи, той пък е страхотен.
Би ли споделила марките ако не те затруднявам?

# 257
За черните и изобщо тъмните дрехи-Coral Black Velvet, ей сега потърсих в нета и открих ето това http://www.coral.de/de/coral-produkte/black-velvet/index.asp. Мирише страхотно, мноого съм доволна.
Другия течен е Una за цветно, на същата фирма ми е носил и прахове, средна хубост са, от типа на Бонукс

# 258
Да, на Coral са им фантастични нещата. Ползват същите съставки като за ариел и персил, но продукта е на по- достъпна цена. В Германия хората масово перат с тази марка.

# 259
  • София
Аз си купих от този новия течен препарат, дето сега го рекламират по ТВ - Елис, който е 2 в 1, с омекотител. Ползвах го веднъж (за сега) и то за пране на плюшени играчки, доволна съм. Ще пробвам и за друго пране.

# 260
  • София
За черните и изобщо тъмните дрехи-Coral Black Velvet, ей сега потърсих в нета и открих ето това http://www.coral.de/de/coral-produkte/black-velvet/index.asp.

Този продават ли го в Билла или Фантастико, че не съм се заглеждала скоро.
Иначе от течния съм доволна за неща който са облечени 1-2 пъти, за петна /мръсни/ не съм доволна, тях ги изпирам с прахообразен.

п.п. Давам пример може и при мен да е повредата.
Синът ми има едни светло сини почти бели дънки, и нали се сещате лятото едно падане в тревата и на какво заприличват дънките. Та пуснах ги с Персил, не се изпраха останаха зелени петна по колената , от там в прахообразен изпраха се. На следващия път с течен на Рекс пак не се изпраха айде пак с прахообразен и така всичките течни съм ги пробвала с тези дънки и се отказах да пера дънки и анцузи на деца с течен

# 261
Гаранция, че има и течни, които да ти изпират дънките. Peace

# 262

...И те не са Персил и Рекс купени от България.

# 263

Peace Peace Peace
Точно така!

# 264
  • Варна
Ползвам Елис - мирише хубаво и  изпира петната от бои и маркери, с които дъщеря ми редовно се оцветява.

# 265
Ползвам Елис - мирише хубаво и  изпира петната от бои и маркери, с които дъщеря ми редовно се оцветява.
Da не пускаш дъщеря си в пералнята? Laughing

# 266
  • София

Peace Peace Peace
Точно така!

Това ми е ясно, ама няма как да си ги купя от чужбина  Peace
Ползвала съм почти всички течни на БГ. пазара и резултата е същия, ясно е че в бг. всичко е ......  Sick

# 267
За черните и изобщо тъмните дрехи-Coral Black Velvet, ей сега потърсих в нета и открих ето това http://www.coral.de/de/coral-produkte/black-velvet/index.asp.

Този продават ли го в Билла или Фантастико, че не съм се заглеждала скоро.

Не, не съм виждала.

# 268
Аз ползвам течен прах - Персил за цветно пране и съм много доволна.

# 269
Гелове за пране използвам отдавна. От Ариел и Диксан съм страшно доволна. Первол за вълна също е добър. А за тъмни и черни тъкани купувам гелът на Домал, чудесен е Peace.

Общи условия

Активация на акаунт