използвате ли течен прах за пране?

• 158 106
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • There I was on a July morning
Дедо ,Персила  в нашите супери  нито е немски , нито е  австрийски.

Да ти кажа за Персила /от супермаркетите/: на течния - кодът е с 4, а има надписи на български. Предполагам, че качеството му е различно от това, което е за немския пазар, независимо от кода.

# 391
Абе момичета вие ме хвърлихте в оркестъра! Какво да правят такива като мене, дето няма откъде да си закупят "чужбински" препарати, било то течни или прахообразни. Е, от време на време ходя в Брюксел, ама по самолетите само тубите с прахове и гелове ми трябва да мъкна. Тези от нас, които нямат редовни канали за покупки от чужбина какво правят и с какво перат питам? Питам съвсем сериозно - Сано ли да купувам, Апта ли, какво че да не си съсипвам дрехите и пералнята.

# 392
Абе момичета вие ме хвърлихте в оркестъра! Какво да правят такива като мене, дето няма откъде да си закупят "чужбински" препарати, било то течни или прахообразни. Е, от време на време ходя в Брюксел, ама по самолетите само тубите с прахове и гелове ми трябва да мъкна. Тези от нас, които нямат редовни канали за покупки от чужбина какво правят и с какво перат питам? Питам съвсем сериозно - Сано ли да купувам, Апта ли, какво че да не си съсипвам дрехите и пералнята.

eli6
Драматизираме...малко. Не е толкова страшно. Всъщност истинските прахове, гелове и омекотители ги има в някои малки магазинчета/по-напред в темата сме го писали- в Борово, Лозенец/. Но са доста по-скъпи, което го приемам за неизбежно.

# 393
Ако нямаш друг избор, взимай Сано! Peace

# 394
eli6 , освен тези  магазинчета дето изброихме повечето момичета тук -отворили са  и един нов- на Бул. България и бул. Гоце Делчев , където е високата сграда на Крит., точно отдолу. И там са вносни , минах оня ден ден-тъкмо отваряха.Отпед има и къде да се спре с кола ( за малко). Дано съм била  полезна и на другите момичета от София.

# 395
  • Пловдив
Купих Ариел на таблетки ,но в пакетчето има две.Може ли, някой да ми каже дали трябва да сложа и двете таблетки.

# 396
Купих Ариел на таблетки ,но в пакетчето има две.Може ли, някой да ми каже дали трябва да сложа и двете таблетки.

Ами че то си има указания на пакета. По принцип на испанския таблетиран Ариел, който продават в Пикадили, указанието е 2 таблетки на 4-5 кг пране. Слага се в чекмеджето за перилни препарати, а не в барабана при дрехите.

# 397

Ами че то си има указания на пакета. По принцип на испанския таблетиран Ариел, който продават в Пикадили, указанието е 2 таблетки на 4-5 кг пране. Слага се в чекмеджето за перилни препарати, а не в барабана при дрехите.
Точно така- 2те се слагат. Peace

# 398
  • На точното място
Аз от ок. година ползвам течен Персил за цветно и нямам забележки. Копувам го от Метро или Кауфланд, никога не съм сверявала кода на производителя /незнам защо, при положение че за козметиката го правя  newsm78 /. Не  съм имала проблем досега.

# 399
Поседно купихме течен препарат за пране РЕКС.
И да си кажа честническата - нямам забележки!  newsm43 
Този за бяло пране изпира чудесно тениските на малкия /накапани с ягоди, сокове, шоколад.../ Ако нещо ми се струва невъзможно за премахване го намазвам и с малко Вениш. Течния за тъмно пране също според мен си е добър.
Преди ползвах Первол и не намирам разлика с настоящия РЕКС /освен в аромата/.
Но явно не съм много претенциозна.

# 400
Аз съм ползвала таблетки за пране- по 2 бр на пране слагам. Така пише на опаковката.

# 401
A някой не знае ли във Варна такъв магазин за вносни прахове ? Омръзна ми да мъкна от Троян за близки и приятели! poslednoq , kojto wzeh Savon de Marseille свърши и купих Персил от Пикадили.. ами... да ме извиняват. Бях забравила колко не пере!

# 402
Има едни таблетки на БОЛД, английски са и са уникални, 2 в 1 с омекотител, има 2 аромата- лайка и лавандула и морски минерали. Flutter

# 403
Floral  от къде вземаш тези таблетки, не съм попадала на  тях  в София? Моля те сподели. Иначе и аз доста  обикалям.
сега си взех Куанто 2л  за  6 лв от това  новооткритото магазинче на бул. Гоце Делчев,  но от таблетките имаше Персил само. Иначе инаше  интересни неща.

# 404
Има едни таблетки на БОЛД, английски са и са уникални, 2 в 1 с омекотител, има 2 аромата- лайка и лавандула и морски минерали. Flutter
сподели повече за тези таблетки.Моля те!Тъп въпрос-но къде се поставят в отделението за препарат или вътре в дрехите?Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт