използвате ли течен прах за пране?

• 158 023
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Ok,  флорал съобразявам се вече. Само да ти кажа че пазаря от около 4 магазина или 5, вкл и от тези които изброи и ти. Защото всеки път имат различни неща на различни цени. Не ги зареждат   със едни  и същи  неща, така че си ги обикалям точно като теб.
Междувпочем ще взема днес на връщаме от работа  от  таблетките на Болд и ще пробвам. Ще пиша после
А таблетки на Омо някой ползвал ли е?

# 436
Ама ти вече разбра ли къде ги има тези таблетки на Болд, защото по- назад нали питаше? newsm78
Между другото пробвах и таблетки на ДАШ с брилянти, пак английско производство. Хубаво перат и те, но не са с омекотител.

# 437
Не съм сигурна , но ще мина през Лозенец  на път ми е - дано ги има.

# 438
Другото което се сещам за наше улеснение е  да направим едни списъци с такива магазинчета за всеки град и да ги тикнем в раздел на пазар.Който каквото знае да напише . Обаче не знам дали няма да  е реклама. Оставям на другите  да преценят.  Иначе на мен тук ми е много приятно ,когато момичетата ми помагат да открия онова което търся. Hug
Извинявам се за оффф-а.

Не е лоша идея, аз ще ви помогна с някои градове в провинцията. Само го обмислете, да няма препоръки и хвалби, а само координати и магазинчетата наистина да са с преобладаващо от тези стоки. Да не излъжем момичетата да отидат и видят една бутилка само.
А и...Флорал да е съгласна Laughing

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 07:14 от Дедо

# 439
Момичета, от няколко месеца използвам течния Рекс, но последната опаковка, която взех за цветно пране, не е розов, а син и не мирише така, както розовия.  Rolling Eyes

Да и нашата опаковка е син, различава се от предишната и по етикета, но не ме питай за точната  разлика. Аз съм доволна, миризмата му ми харесва, въпреки че е доста силна като се извадят от пералнята дрехите.
И аз ползвам Рекс от известно време,но все на син съм попадала.
Доволна съм. Peace

# 440
Аз пък днес пробвах персил с бял ирис и водна лилия, нещо такова.
Ухае невероятно... Hug
Датско производство е обаче.

# 441
Е защо, когато става въпрос за магазин в чужбина, не е реклама, а ако е тук е?  newsm78
За Бургас никой ли не знае  Rolling Eyes

# 442
Забравих да ви спомена и за таблетките на персил, които са и с гел Laughing. Кръгла таблетка, твърда, а отгоре е покрита с гел.
Също са много добри. Peace

# 443
Е защо, когато става въпрос за магазин в чужбина, не е реклама, а ако е тук е?  newsm78
За Бургас никой ли не знае  Rolling Eyes

За Бургас: има едно магазинче, намира се на пряка на площад "Св. св. Кирил и Методий" -  уличката, която тръгва от търговския център на площада (срещу търговския център има едно кафене, ако се сещаш) и е успоредна на "Александровска". Като тръгнеш по уличката се пада вдясно. Съжалявам, но не знам имената на улиците, но предполагам, че ще се ориентираш. Има немски, скандинавски и италиански препарати. Не знам какво е останало след моите похождения.  Mr. Green

# 444
Предполагам, че имаш предвид Скобелев или Кирил и Методий. Ще го намеря. Много ти благодаря   bouquet

# 445
Предполагам, че имаш предвид Скобелев или Кирил и Методий. Ще го намеря. Много ти благодаря   bouquet

Да, мисля, че точно "Скобелев" е улицата (сега видях на картата  Embarassed). Хич не ги знам тия улици как се казват, въпреки че цял живот съм в Бургас.
От там купих Persil Megapearls, Persil Tabs, имаше течен Ариел (немски), Скип, Диксан и Персил (в големи кутии). Продавачът им вика "глезотийки". Laughing

# 446
Доволна си от качеството, нали? И аз Персил или ариел искам  Grinning

# 447
Аз не съм доволна от течния Ариел за бяло пране. Дрехите ми стават по-бели, ако ги изпера с праха на Ариел.

# 448
  • BRUXELLES
Аз използвам новия Ариел , който е супер концентриран гел . Тубата е 950 мл. - за 25 дози. Изпира Чудесно , дори на опаковката му пише ,Че е ефикасен дори при 15°С- не съм  правила още този експеримент , но при 30°С изпира супер Peace

# 449
Доволна си от качеството, нали? И аз Персил или ариел искам  Grinning

Да, става въпрос за немски Персил, така че е първо качество.

Аз използвам новия Ариел , който е супер концентриран гел . Тубата е 950 мл. - за 25 дози. Изпира Чудесно , дори на опаковката му пише ,Че е ефикасен дори при 15°С- не съм  правила още този експеримент , но при 30°С изпира супер Peace

Имам такъв английски за цветно в по-малка опаковка 666 мл/18 пранета, но не му е дошъл още реда и не знам как пере. Иначе мирише доста добре.

Общи условия

Активация на акаунт